Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

canım aynı durum bizdede mevcut elimi koyuyorum tekme atmayı bırakıyo elimi çekiyorum başlıyo vurmaya 28.haftadan sonra tekmeleri sertleşmeye bazen acı vermeye başladı kafasını net hissedebiliyorum hani diyosun 2günden beri eskisi kadar atmıyo o bendede çok oldu o haftalarda ben kafamı çok takıyordum ama oluyormuş kafanı takma o haftalarda bebeğin haraketlerini bazen net hissedermişsin bazen hiç hissetmiezmişsin bebek oynarmış ama anne hissetmezmiş 28.haftadan sonra çok önlemli ama ben ultrasona girdim canım 22 haftada girmiştim sen girmedinmi hala..

bende geçen aydan beri uğrasıyorum bebek yapmak için:kedi: bu ay başladık adetim 15 başladı ve bitti ama her denememizde eşimden gelen spermler aralıklı zamanlardda akıp gidiyor benden ben anlamadım nasıl olucak ne yapmam lazım olması için :ecrin_bebek:

burdayım tatlım giremıyorum nete çok yogunummm
nasılsın

batcım yarın dr gidicem kısmet olursa yarın giricem ultrasyona.

çok şükür canım iyi gibiyim. sen nasılsın anlaşılan baya işlerin var.

valla çok fena işlerim yaaaa
yaman anlamadım ben neyın gelmemesını beklıon regl mı tam anlayamadım(

merhaba kızlar cumanız mübarek olsun. bizde bebiş denemelerine başladık bakalaım hayırlıs olsun inş.
rabbim eğer hakkımızda hayrılıysa bu ay bu güzel anlamlı ayda mübarek ayda bebişlerimizin anne rahmine düşmesini nasip eylesin.

valla çok fena işlerim yaaaa
yaman anlamadım ben neyın gelmemesını beklıon regl mı tam anlayamadım(

TABİ REGL GELMEMESİNİ BEKLİYORUM CNM opuyorumnanaktan HAYIRLISI DİYORUZ.YANLIZ GARİP OLAN KORUNMAYI BIRAKTIM GÖĞÜS KASIK BEL AĞRISI KAYBOLDU ŞUAN HİÇ BİR ADET BELİRTİSİ YOK :uhm: SADECE İÇİMDE SÜREKLİ DAMAR SEYİRMESİ GİBİ BİŞEYLER PIT PIT ATIYO BAŞKADA BİŞEY YOK
BİRDE CANIM EKŞİ ÇEKİYOR NORMALDE ADET ÖNCESİ TATLI ÇEKERDİ
AMA PSİKOLOJİK OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM KISMET BAKAL IM
ALLAH BÜYÜK :CüvCüv:

yaman bence var sende ya bebiş geliyo ayy inşallah şu 3 gün geçsede öğrensek bian önce sonucu güzel haberi alsak..

mrb fatma seninde cuman mübarek olsun inşallah bu mübarek günlerde denemeleriniz sonuç verir tez zamanda kavuşursun meleğine..

ayyyyy şimardımvalla şimdi bat bu gazla ben aksamı ederım tatlım ,
çok tesekkur ederım o senın yuregının güzelliği
ok cnm ekle ben de kabul ederım[/QUOTE]

şımar canım şımar hakkındır banada biri öyle dese havalara uçarım bende ekledim seni kabul edersin..

öncelikle topiğimize hoşgeldin cutecim bebiş yapmaya karar vermişsin hayırlı uğurlu olsun inş tez zamanda gelir meleğin eşinin spermlerinin akması normal ama ilişkiden sonra hemen kalkıyorsan ondanda akabilir kalkmadan yatman lazım ayaklarını uzatıp banyonuda sabaha yapman gerekir biliyorum güzel bişey değil ama bebiş için katlanmak gerekiyor..

ayyyy heyecanlandım sımdı ben yaman hadı hayırlısı canım benım

bat burda acamıom faceyı eve gidince eklıcem

ama ben neyı anlamadım bılıomusun sen teologtan benım

resımlerımı nasıl gordun cnm

yaman bence var sende ya bebiş geliyo ayy inşallah şu 3 gün geçsede öğrensek bian önce sonucu güzel haberi alsak..

KISMET CNM YA KORKUYORUM UMUTLANMAK TA İSTEMİYORUM ÇOK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAK İSTEMİYORUM

BEN PEK KAPTIRMAK İSTEMİYORUM KENDİMİ CNM SONRA FENA ÜZÜLÜRÜM :gitme:

KISMET CNM YA KORKUYORUM UMUTLANMAK TA İSTEMİYORUM ÇOK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAK İSTEMİYORUM

BEN PEK KAPTIRMAK İSTEMİYORUM KENDİMİ CNM SONRA FENA ÜZÜLÜRÜM :gitme:

evet canım kaptırma olmayacak gbi düşün olursa daha cok sevınırsın
hem çok yenı sen de bılıosun denemelerın
beklemesı de çok zor biliyorum ama rabbım hayırlı zamanda versın canım benımmm

ay fotografını görmeyi çok isterim hemen bakıcamm
bende şayet olursa normal doğum istiyorum.
bak nette arat doğal doğum diye yazdığında çıkan hekim burda yoga nefes doğum dersleri veriyor. doğum hikayeleride yazmış çok ilgimi çekti o dr a gitmeyi çok istiyorum..
ama özel hastaneyle anlaşması varmış bu yükün altından kalkabilirmiyiz bilemiyorum. eşim memur. çok çok karışık kafam kızlar...

hoşbuldukk kuzucummmm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…