RABBİM yardımcın olsun canım. sıcaklara normal insanlar dayanamıyo hamileler nasıl dayansın.
MaşaALLAH benim kız hareketli ama 2 günden beri eskisi kadar tekmelemiyo. inat ediyo bazen tekme atıyo elimi koyuyorum tekme atmayı kesiyo elimi çektiğim an tekmelemeye başlıyo eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile şimdiden bizi eğlendiriyo doğunca nasıl olacak acaba.
bat sende ayrıntılı ultrasyona girdin mi
selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi
canım sen kapacaktım demiştin kapatmayınca bende öyle düşündüm paylaşmak istedim
o zaman ben ondan eklerim seni seni daha önce görmüştüm ama facedeki resimlerin çok daha güzel 20lik genç kız gibisin maşallah seni sevmeyen lösün seni elinden kaçıranlar
bin pişman olsun ben erkek olsam seni elimde tutmak için elimden geleni yapardım valla
çok güzelsin tütütütü maşallah nazarım değecek şimdi..
sanada hayırlı cumalar yamancım geçmiş olsun dikkat et kendine son 3 gün kaldı heyecanla bekliyorum valla inş kırmızılar gelmez..:Saruboceq:
evet haklısın en iyisi hekime danışmak a.s
bu arada senin çizelgenden anlaşıldığı üzre karnısın bayağı büyük olmalııopuyorumnanaktan
rabbim bizede nasip etsin.
ne şekilde doğurmayı düşünüyorsun canım?
canım ben 30 haftalık hamileyim ama göbeğim öyle aman aman büyük değil kızım olacak ama görenler erkek karnı gibi diyorlar ön sayfalarda göbüşümün resmi var bakmak istersen eğer doğumu aslında normal istiyorum ama o kadar çok hikaye dinledimki korkmaya başladım sanırım benim büyük ihtimalle sezeryan olacak çünkü doktorum hep sezeryan doğum yapıyor hakkımızda hayırlısı 10 haftam kaldı ya zaman ne çabuk geçiyo RABBİM tüm bayanlara anneliği tattırmak nasip etsin..:Saruboceq:
seninde cuman mübarek olsun canım seni çok iyi anlıyorum 10 hafta sonra bende katılacağım sana uykusuz geceler çocuk ağlamaları emzirme maması bir hayatımıza bir sürü yenilikler giriyor girecek çocuklarımız sağlıklı olsun karınları doysunda varsın evimiz dağılsın varsın uykusuz kalalım elbet işler bi şekilde hallolur allahın izniyle kendine iyi bak özletme kendini emi..opuyorumnanaktan
ayyyyy şimardımvalla şimdi bat bu gazla ben aksamı ederım tatlım ,
çok tesekkur ederım o senın yuregının güzelliği
ok cnm ekle ben de kabul ederım
Merhaba kızlar Cumanız Mbarek olsun RABBİM gönlünüze göre bol bebişli bir ay nasip etsin.
yamancım çok geçmiş olsun dikkat kendine.
kız eceeeeeeeeeeeeee kör olmuyasıca bizi bırakıp nerelere gittin.
Burcu özge sende hoşgeldin bacım RABBİM gönlüze göre versin.
batcım sen nasılsın havalar serinledi mi biraz.
yarın bende doktora gidicem şeker yüklemesi yapılacak ve ayrıntılı ultrasyona giricez kızımla. RABBİM hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşaALLAH.
burdayım tatlım giremıyorum nete çok yogunummm
nasılsın
batcım yarın dr gidicem kısmet olursa yarın giricem ultrasyona.
çok şükür canım iyi gibiyim. sen nasılsın anlaşılan baya işlerin var.
valla çok fena işlerim yaaaa
yaman anlamadım ben neyın gelmemesını beklıon regl mı tam anlayamadım(
merhaba kızlar cumanız mübarek olsun. bizde bebiş denemelerine başladık bakalaım hayırlıs olsun inş.
rabbim eğer hakkımızda hayrılıysa bu ay bu güzel anlamlı ayda mübarek ayda bebişlerimizin anne rahmine düşmesini nasip eylesin.
bende geçen aydan beri uğrasıyorum bebek yapmak için:kedi: bu ay başladık adetim 15 başladı ve bitti ama her denememizde eşimden gelen spermler aralıklı zamanlardda akıp gidiyor benden ben anlamadım nasıl olucak ne yapmam lazım olması için :ecrin_bebek:
yaman bence var sende ya bebiş geliyo ayy inşallah şu 3 gün geçsede öğrensek bian önce sonucu güzel haberi alsak..
eceezgi ayyyy heyecanlandım sımdı ben yaman hadı hayırlısı canım benım
bat burda acamıom faceyı eve gidince eklıcem
ama ben neyı anlamadım bılıomusun sen teologtan benım
resımlerımı nasıl gordun cnm
KISMET CNM YA KORKUYORUM UMUTLANMAK TA İSTEMİYORUM ÇOK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAK İSTEMİYORUM
BEN PEK KAPTIRMAK İSTEMİYORUM KENDİMİ CNM SONRA FENA ÜZÜLÜRÜM :gitme:
KISMET CNM YA KORKUYORUM UMUTLANMAK TA İSTEMİYORUM ÇOK HAYAL KIRIKLIĞI YAŞAMAK İSTEMİYORUM
canım sakin ol fazla umutlanma desemde biliyorum elde olmuyor aslında bi kan testiyaptırsan yada hani bi test diyodun onu yapsan olmazmı..
ayyyy heyecanlandım sımdı ben yaman hadı hayırlısı canım benım
bat burda acamıom faceyı eve gidince eklıcem
ama ben neyı anlamadım bılıomusun sen teologtan benım
resımlerımı nasıl gordun cnm
canım arkadaş listesinden sana bakıyodum profiline girdim ordan baktım resimlerine niyeki gizlemişmiydin ki..
canım sakin ol fazla umutlanma desemde biliyorum elde olmuyor aslında bi kan testiyaptırsan yada hani bi test diyodun onu yapsan olmazmı..
canım arkadaş listesinden sana bakıyodum profiline girdim ordan baktım resimlerine niyeki gizlemişmiydin ki..
evet yaaa gizliydi resımler sadece arkadaslarıma acıktı anlamadım bak ben de şimdi:)))
evet yaaa gizliydi resımler sadece arkadaslarıma acıktı anlamadım bak ben de şimdi:)))
valla bende anlamadım canım ama resimlerin harika çok güzel çıkmıksın hepsindede..
slm kızlar epydir görüşemiyoruz ben çok hastayıım ve halsizim
canım sen kapacaktım demiştin kapatmayınca bende öyle düşündüm paylaşmak istedim
o zaman ben ondan eklerim seni seni daha önce görmüştüm ama facedeki resimlerin çok daha güzel 20lik genç kız gibisin maşallah seni sevmeyen lösün seni elinden kaçıranlar
bin pişman olsun ben erkek olsam seni elimde tutmak için elimden geleni yapardım valla
çok güzelsin tütütütü maşallah nazarım değecek şimdi..
sanada hayırlı cumalar yamancım geçmiş olsun dikkat et kendine son 3 gün kaldı heyecanla bekliyorum valla inş kırmızılar gelmez..:Saruboceq:
canım ben 30 haftalık hamileyim ama göbeğim öyle aman aman büyük değil kızım olacak ama görenler erkek karnı gibi diyorlar ön sayfalarda göbüşümün resmi var bakmak istersen eğer doğumu aslında normal istiyorum ama o kadar çok hikaye dinledimki korkmaya başladım sanırım benim büyük ihtimalle sezeryan olacak çünkü doktorum hep sezeryan doğum yapıyor hakkımızda hayırlısı 10 haftam kaldı ya zaman ne çabuk geçiyo RABBİM tüm bayanlara anneliği tattırmak nasip etsin..:Saruboceq:
seninde cuman mübarek olsun canım seni çok iyi anlıyorum 10 hafta sonra bende katılacağım sana uykusuz geceler çocuk ağlamaları emzirme maması bir hayatımıza bir sürü yenilikler giriyor girecek çocuklarımız sağlıklı olsun karınları doysunda varsın evimiz dağılsın varsın uykusuz kalalım elbet işler bi şekilde hallolur allahın izniyle kendine iyi bak özletme kendini emi..opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar Cumanız Mbarek olsun RABBİM gönlünüze göre bol bebişli bir ay nasip etsin.
yamancım çok geçmiş olsun dikkat kendine.
kız eceeeeeeeeeeeeee kör olmuyasıca bizi bırakıp nerelere gittin.
Burcu özge sende hoşgeldin bacım RABBİM gönlüze göre versin.
batcım sen nasılsın havalar serinledi mi biraz.
yarın bende doktora gidicem şeker yüklemesi yapılacak ve ayrıntılı ultrasyona giricez kızımla. RABBİM hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin inşaALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?