• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

cnm morelini bozma bak 90 saniyede spermlerin gitme isi oluyomus isi garantiye aliyim diyosan bir saat sonra bence kalkabilirsin..

yani bende 1 saat kadar yattiyorum sonra kalkiyorum ama sonra tuvalteini ne kadar tutcaksinki ister istemez iliskiden sonra tuvaletin geliyorr.herkzz proff olmus bu konudaaa bilen bilmeyen konusuyorr

meryemcim sende haklısın bozma moralini ama internetten okuduğum tüm uzman yazılarında sabahı bekleyin diyor spermlerin içinden boşalmaması için tabi karar senin bende gitmek istiyorum ama eşim bırakmıyor bende öyle uyuya kalıyorum..

tsk ederim canim cok morel oldun.benimde gorumcem ebe hemsire ve 5 kasmdada doktoruma danistimm bana yarimm saat bile yeter dedi ama ben her ihtimale karsi 1 saat yatiyorummm...

meryemcim bana kızdın sen galiba ben sadece fikrimi söylemiştim karar yine senin biraz sitemkar konuşmuşsunda üstüme aldım biraz umarım yanlıyorumdur...senağlama

batcım ben 14 aylık evliyim hayatım. bu ay 2. denememiz. geçen ay denedik de sayılmaz gerçi. yumurtlama dönemi öncesi ve sonrası yaptık ama kaçırdık. inşallah bu ay bebeğimiz gelir. tavsiyelerin varsa alabilirim bu ara yumurtlama vaktim.. zemuszemus

batcım ben 14 aylık evliyim hayatım. bu ay 2. denememiz. geçen ay denedik de sayılmaz gerçi. yumurtlama dönemi öncesi ve sonrası yaptık ama kaçırdık. inşallah bu ay bebeğimiz gelir. tavsiyelerin varsa alabilirim bu ara yumurtlama vaktim.. zemuszemus

canım bende 15 aylık evliyim benim ilk bebeğim düşük oldu yeni üç ayı doldurdum yeniden denemeye başlayacağız tavsiyem şöyle olabilir dokotrum bana adetin 11 13 ve 15.inci günlerinde deneyin dedi hamile kalmak için en uygun zamanmış sen kaçıncı günündesin inşallah yeni yıla hamile olarak gireriz ya ve bana dua edin arkadaşlar ben ilkinde çatlama tedavisi gördüm umarım bu sefer çatlama takipi olmadan hamile kalırım...

yeni bir sayfa buldum ingilizce ama bir senelik yumurtlama gunlerini bebebeginizin dogum tarihini bile veriyor.
bu sayfanin adresi
http://www.marchofdimes.com/pnhec/28699_1904.asp
Burda da size aciklamay calisicam nasil yapiyorsunuz kendimin son adet gunumu ilk gununu yazdim altta da kac gunde adet gordugumu 28 gun gorurum hic sasmaz.

You entered a date of November 22, 2009

Estimated Ovulation Date
Estimated Due Date

Sunday, December 06, 2009 ustte yazan yumurtlama gununuz
Sunday, August 29, 2010 bu tarih ise yumurtllama da hamile kaldiysaniz bebenizin dogum tarihi oluyor

Sunday, January 03, 2010
Sunday, September 26, 2010

Sunday, January 31, 2010
Sunday, October 24, 2010

Sunday, February 28, 2010
Sunday, November 21, 2010

Sunday, March 28, 2010
Sunday, December 19, 2010

Sunday, April 25, 2010
Sunday, January 16, 2011

Sunday, May 23, 2010
Sunday, February 13, 2011

Sunday, June 20, 2010
Sunday, March 13, 2011

Sunday, July 18, 2010
Sunday, April 10, 2011

Sunday, August 15, 2010
Sunday, May 08, 2011

Sunday, September 12, 2010
Sunday, June 05, 2011

Sunday, October 10, 2010
Sunday, July 03, 2011

Son düzenleme:
Ne hikkemtse hep pazar gunune denk geliyor benim yumurtlama gunlerim.aylari turkceye cevirmemi isterseniz yaparim.

günaydın arkadaşlar,
benim bu ayki yumurtlama dönemim dün itibariyle sona erdi...kaydirigubbakcemile3
Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:
görüşmek üzere tekrar...

günaydın kızlar bu yeni günde müjdeli haber verecek kimse yokmu ben nezle oldum arkadaşlar sizce bu denemelere engelmidir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim eeee kimse yokmu jaya;meryem dmtumdum yaman nerelerdesin yaaaaa....

günaydın kızlar bu yeni günde müjdeli haber verecek kimse yokmu ben nezle oldum arkadaşlar sizce bu denemelere engelmidir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim eeee kimse yokmu jaya;meryem dmtumdum yaman nerelerdesin yaaaaa....

gunaydin kusura bakma dun icin insan stres yapiyor galiba bu donemlerde.nezle olmussun gecmis olsunn bu konuda bi bilgim yok engelmi degilmi insallah degildir vucut direnci duser genelde bu zamanlarda oyuzden dikkat ett

önemli değil meryemcim cnm ya olur böyle durumlar sen haklısın stres yapmakta umutla bekliyorsun ama sonucu hüsranla bitince dünyan kararmış gibi oluyor sağol canım inş geçer çabucak diye ümit ediyorum allah hasta olan herkese acil şifalar versin....

günaydın kızlar sitede sorun vardı 2 gündür giremedem nasılsınız bakalım
ben hala regl olmadım 5 gün geçti
akşam test yaptım negatif ama neden gelmiyo kii

canım bende 15 aylık evliyim benim ilk bebeğim düşük oldu yeni üç ayı doldurdum yeniden denemeye başlayacağız tavsiyem şöyle olabilir dokotrum bana adetin 11 13 ve 15.inci günlerinde deneyin dedi hamile kalmak için en uygun zamanmış sen kaçıncı günündesin inşallah yeni yıla hamile olarak gireriz ya ve bana dua edin arkadaşlar ben ilkinde çatlama tedavisi gördüm umarım bu sefer çatlama takipi olmadan hamile kalırım...

canım benim bu aralar adetim 30-35 gün arası geliyor ya en son 35 günde oldum bu ay ne zaman olacak bilmiyorum. ama ben adetim bittiğinden beri full çalışıyorum. kalçama yastık koyup 1 saat yatıyorum ve sabah banyo yapıyorum tuvalete gitmiyorum. bakalım inşallah gelir bebişim. cnm sende inşallah sorunsuz hamile kalırsın hayatım dualarım seninle. mübarek cuma günü allahım dualarımızı kabul eylesin..:Saruboceq:

ilk baharda gecikiyodu 2-3 gün ama
son 4 aydır tam gününde geliyodu
bu ay anlamadım ki
grip ilacı kullandım ama sadece bi şuruptu
hatta yeğenimin bebek şurubu : ))))
ama 5 gün oldu hala tık yok arada kasıklarım ve belim ağrıyo haa diyorum oldu kesin ama tık yok
akşam test yaptım çıkmadı bişey ve korunuyoz biz zaten
bakalım nolcakk gün içinde

Yok cnm daha düşünmüyoduk ondan korunuyoruz
ben bu topiği sevdiğimden burdayım

canım benim bu aralar adetim 30-35 gün arası geliyor ya en son 35 günde oldum bu ay ne zaman olacak bilmiyorum. ama ben adetim bittiğinden beri full çalışıyorum. kalçama yastık koyup 1 saat yatıyorum ve sabah banyo yapıyorum tuvalete gitmiyorum. bakalım inşallah gelir bebişim. cnm sende inşallah sorunsuz hamile kalırsın hayatım dualarım seninle. mübarek cuma günü allahım dualarımızı kabul eylesin..:Saruboceq:

canım bende bu ay çok geç oldum bende ya iki aydır olmuyodum doktora gittim stresten olmuyomuş şimdi adet oldum temizlendim 11.günüm yarın bakalım yarın çalışmalara başlıyoruz bizde sağol cnm bende senin ve tüm anne olmakisteyenler için dua ediyorum rabbim hepimizin dualarını kabul etsin bu mübarek cuma gününde...
yamancım belki seninde stresten olmuyodur ama sen bi doktora görün mutlaka....
arkadaşlar müjdemi arkadaşım hamile bugün doktora gittik değer 330.97 den 2467ye çıktı ayın 14dünde kalp atışlarını duyacağız allah herkese bu sevinci yaşatsın ben kendiminmiş gibi çok mutlu oldum...:emir_bebek:

merhaba,bende 3.5 yıllık evliyim ve artık bende bebiş istiyorum, ama öncesinde yapılması gerekenleri öğrenmek istiyorum,bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim kaydirigubbakcemile5

Back
X