• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hayırlı olsun cnm
ikinizde istiyosanız yeni eski frketmez cnm karar sizinn umarım çok bekletmez bebeğiniz.
Ama şahsi düşüncem en az 1 yıl beklemek evliliğinde tadını almak lazım

ilk sıralar bende öyle düşünüyordum ama eşim çok istiyo. onun böyle istekli olması beni de etkiledi daha 1 buçuk aylık evliyiz bakalım artık haktan hayırlısı CADIARZU

AY NE GÜZEL İŞTE EVLİLİĞİNİN TADINIDA ALMIŞINIZ 2,5 YIL ÇOK İDEAL BİZ DAHA 1,5YILLIK EVLİYİZ AMA ÇOK ŞANSLISIN MŞLH İLK AYDA BEBEĞİN GELDİİ
NASIL KORUNUYOUNUZ PEKİ :CüvCüv: :ecrin_bebek: VARMI PÜF NOKTASI İLK AY DA KALMASI İÇİN :roflol:

ben kendim korunmadim hap felan hic almadim esim hep korundu.ben ovilaszon testi yaptim yumurtlama gunumu yakaladim bi kere beraber olduk ve simdi hamileyimmm

canım ya ben daha güzel bir resim koymak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum bana anlatırmısın...opuyorumnanaktan
bilgisayarindaki resimlerden eklemek icin sanirim blå gjennom dan giriyosun cnm.

mrhaba arkdaşlar bende yeni üye oldum siteye ve çok hoş biyer herkes herşeyi paylaşıyor daha önce bi hamiilelik geçirdim ilk evliliğimden 7 aylıkdoğum oldu ve bundan 13 yıl önce şimdi ikinci evliliğim ve bebek istiyoruz eşim tedavi oldu ama hala olmuyo derken benimadetim yaklaşık 10 gündür gelmiyo ve ben bekliyorum her zamki gibi hayal kırıklığı olmasın die
ama sivilcler çıkıyo yüzümde daha önce hiç olmammıştı önceki adet dönemimde göğüslerim şişer ve ağrırdı ama şidmi öle bişi yok sizce gebe olabilirmiyim

benimde hic bir belirtim yok bu ay. hosgeldin aramiza--

kizlar gunaydin bugunde test yaptim ikinci cizgii biraz daha belirginlesmisti ve iki ayri marka aldimki acaba bu testtemi bi sorun var die ama ikiside ayni kalinlikta ciktiii.uffffffffff ne yazacagimi bilemiyorumm allah yardimcimiz olsunnn hepinize duaciyimmm.pazar gunu esimle tekrar bi test yapicaz o zamana kadar tam belli olurr.yeni yapicam test digital olani belki daha cikmaz diye onda yapmadim cizgililerden aldimm allahimm hakkimizda hayirlisini ver hepimizinn tum topiginnn....hepinizii optummm

ben kendim korunmadim hap felan hic almadim esim hep korundu.ben ovilaszon testi yaptim yumurtlama gunumu yakaladim bi kere beraber olduk ve simdi hamileyimmm

cnm yaaa tebrik ederim,hihoyyyt sence ben de yapsam cikarmi ki bgunumuz bereberdi :CüvCüv:

bilgisayarindaki resimlerden eklemek icin sanirim blå gjennom dan giriyosun cnm.

benimde hic bir belirtim yok bu ay. hosgeldin aramiza--

cnm yaaa tebrik ederim,hihoyyyt sence ben de yapsam cikarmi ki bgunumuz bereberdi :CüvCüv:

gunlerimiz ayniysa yap cikar clear blue digital hamilelik testi varsa fiyat olarak kac bilmiyorum turkiyede onda 4 gun oncesinden yapabilirsiniz diyor diger cizgililerdeyse ikinci ciygi silik cikiyor hadi haberlerini bekliyoruz insallah vardirrr canimm

Hıı ozaman bekle cnm
ınŞallah umudun kırılmaz meleĞın senınledır cnm

canim benim gunum daha gecmedi ovulasyondan sonra 12 gunum suan.ben almanyada yasiyorum sehir olarak stuttgart.gittigim bi doktor var gecen ay gitmistim bebek kesin olsun kan tahlili icin gitmem lazimm hayirlisi olsun hakkimizda allah isteyen herkeze versinn

canım ya gurbettesin demek benimde ablam var austruada bludenzde almanyayada giderler hep neyse bişey soracağım cnm ya ovulasyon nedir ben bilmiyorum açıklamasını yaparsan sevinirim inş cnm bebek vardır benim adet günümde 25 aralık bakalım bende beklemedeyim daha çok erken ama hayırlısı hepimiz için allah herkesin bebek için etiği duaları kabul etsin..:emir_bebek:

canimm tam olarak 1 ayy oldu calismaya baslayali simdi gorumcemle konustumm o hemsire o soyledii pozitiff dedii.......olmasa hic cikmazdi dedi silikte olsa pozitif dedi allahimm sukurler olsunnnn cok mutluyumm allahim herkeze versin isteyennn hepinize duaciyim

cnm benim ya çok sevindim gözlerim doldu hatta ne güzel hadi hayırlısı diyelim darısı bütün topikteki kızlara ve tüm bebek isteyen herkese aaayyyyy çok mutlu oldum yaaaa...:CüvCüv:

kızlar bende 16 aylık evlıyım 6 aydır bebk için ugrasıyoruz ama henüz yok ınsallah tez zamanda gelır melegım ısteyenlerınde tabıkı ama çok zormus böyle beklemek Allah ım sabır versın hepımıze

iyi akşamlar kızlar nasılsınız zehsel hoşgeldin topiğimizeinş kısa zamanda hamile kalır seninde güzel haberlerinizi alırız...

Back
X