• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

anladım cnm bende bi an üzüldüm ben ne yapayım heyecanla günümün geçmesini bekliyorum ama günler geçmek bilmiyor sen neler yapıyosun seni tanımak istiyorum kendinden bahsedermisin biraz senin gerçek adınmı yaman canım...opuyorumnanaktan

YAMAN SOYADIM CNM
BİZ HENÜZ ÇALIŞMALARA BAŞLAMADIK

YANLIZ BELİRTİLER SANIRIM ÇOĞU PSİKOLOJİK YARATILIYO
BENİM 10 GÜN GECİKTİĞİNDE MİDEM BULANIYO BAŞIM DÖNÜYO VE UYKU BASIYODU AMA ANLADIM Kİ ONLARI BEN YARATMIŞIM :roflol:
UMARIM SİZİNKİLER GERÇEK BELİRTİDİR :asigim:

canım kaç aydır uğraşıyosun bebek için

canım şöyle anlatayım aslında baya oldu mayısta önce karar verdik bebek yapmaya iki ay denedik olmadı sonra doktora gittim hem adet düzenliğimin hemde çocuk istediğimi belirtitim ultrasonla baktı önce kistten şüphelendi kan testi istedi ama ne testi istediğini hatırlayamıyorum neyse sonucunda yumurtalıklarımın tembel çalıştığını öğrendim bana çatlama takibi yapacağız dedi bir ilaçverdibi hafta kullan gelmeden bir öncede ilişkiye gir gel dedi aynen uyguladım ilk çatlama seansında çatlamam oldu ve ilişkiye girdiğim gün hamile kalmışım o günde evlilik yıldönümümüzdü temmuzun beşi ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim ama sevincim fazla sürmedi çünkü düşük tehlikesi vardı bir hafta sonra düşük yaptım yeni3 ayım doldu bir aydır deniyoruz kendiliğimden hamile kalamazsam yine çatlama tedavisi göreceğim işte böyle cnm umutla bekliyorum inşallah doktora gerek kalmadan hamile kalırım ve bu arada evleneli 1.5ay oldu sen ne kadarlık evlisin ve ne zamandır deniyorsunuz cnm...:emir_bebek:

YAMAN SOYADIM CNM
BİZ HENÜZ ÇALIŞMALARA BAŞLAMADIK

YANLIZ BELİRTİLER SANIRIM ÇOĞU PSİKOLOJİK YARATILIYO
BENİM 10 GÜN GECİKTİĞİNDE MİDEM BULANIYO BAŞIM DÖNÜYO VE UYKU BASIYODU AMA ANLADIM Kİ ONLARI BEN YARATMIŞIM :roflol:
UMARIM SİZİNKİLER GERÇEK BELİRTİDİR :asigim:

sanırım siz daha karar vermediniz cnm çocuk yapmaya ama seni okuduklarım kadarıyla istekli görüyorum kocişinmi istemiyor yoksa neyse cnm benimde bat soyadım ismim gülbeyaz senin ismin nedir tabi söylemek istersen bilmek isterim...
belirtilere gelince inşallah gerçektir ama pek umudum yok be yamancım %1şansım var kendiliğinden hamile kalmam için dua et benim için...:emir_bebek:

sanırım siz daha karar vermediniz cnm çocuk yapmaya ama seni okuduklarım kadarıyla istekli görüyorum kocişinmi istemiyor yoksa neyse cnm benimde bat soyadım ismim gülbeyaz senin ismin nedir tabi söylemek istersen bilmek isterim...
Belirtilere gelince inşallah gerçektir ama pek umudum yok be yamancım %1şansım var kendiliğinden hamile kalmam için dua et benim için...:emir_bebek:

benim kocam istiyo cnm ben biraz daha beklemek istiyorum
daha doğrusu olsa olurda azıcık daha hayatımızı yaşayalım istiyorum
evleneli bugün tam 16 ay oldu cnm
sizin neden bu kadar düşük ihtimaliniz varki cnm anlamadım
siz kaç aydır deniyonuz

benim kocam istiyo cnm ben biraz daha beklemek istiyorum
daha doğrusu olsa olurda azıcık daha hayatımızı yaşayalım istiyorum
evleneli bugün tam 16 ay oldu cnm
sizin neden bu kadar düşük ihtimaliniz varki cnm anlamadım
siz kaç aydır deniyonuz

anladım cnm yaşın kaçtı senin ismini söylemedin istemiyorsun galiba sen bilirsin.
benim ihtimal neden düşük cnm söyleyeyim yumurtalıklarımın ilk hamileliğimden önce tambel çalıştığını öğrendim ilaçla çatlama tedavisiyle hamile kalmıştım fakat düşükle sonuçlandı o yüzden bu seferde kendiliğinden hamile kalacağımdan pek umudum yok yani yine tedaviyle kalacakmışım gibi hissediyorum...:çok üzgünüm:

anladım cnm yaşın kaçtı senin ismini söylemedin istemiyorsun galiba sen bilirsin.
Benim ihtimal neden düşük cnm söyleyeyim yumurtalıklarımın ilk hamileliğimden önce tambel çalıştığını öğrendim ilaçla çatlama tedavisiyle hamile kalmıştım fakat düşükle sonuçlandı o yüzden bu seferde kendiliğinden hamile kalacağımdan pek umudum yok yani yine tedaviyle kalacakmışım gibi hissediyorum...:çok üzgünüm:

cnm 2. Bebek daha kolay olur diyolar ama kısmöet
inşallah hemen gelir meleğiniz
bu arada yaşım 24 cnm
adımı vermek istemedim kusura bakma senle alakalı değil

cnm 2. Bebek daha kolay olur diyolar ama kısmöet
inşallah hemen gelir meleğiniz
bu arada yaşım 24 cnm
adımı vermek istemedim kusura bakma senle alakalı değil

inşallah canım ya dediğin gibi olur fazla bekletmez anne babasını bebegim benimde yasım 26 bende adımı vermek istemiyorum ama bian yazmıs bulundum senide anlıyorum neyse canım esim geldi sonra gorusmek uzre öptum..

selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

selam kizlar ben 14 aralikla 18 aralik arasinda ovulasyon testi yapmistim positifdi hep..o arada iliskiye girdik zaten 18 aralik yumurtlama donemimdi...bugun ovulasyon testi yaptim negatif cikti yani bu ay hamile degilmiyim ???

a.s alenam canım ovulasyon ne onu bilmiyorum ama 18 aralık yumurtlama günlrim diyosun o zaman hemen belli olmazki daha on gün olmuş denemeye başlayalı yanlış anlamadıysam....

a.s alenam canım ovulasyon ne onu bilmiyorum ama 18 aralık yumurtlama günlrim diyosun o zaman hemen belli olmazki daha on gün olmuş denemeye başlayalı yanlış anlamadıysam....

canim ovulasyon testi= yumurtlamayi gosteren testler..birlikte olmadan once yumurtlama testi yapip gunu ogrenip ona gore birlikte oluyorsun...calismalar bittikten sonra bazilari tekrar yumurtlama testini yapiyor eger positif gosterirse hamileymissin...

canim ovulasyon testi= yumurtlamayi gosteren testler..birlikte olmadan once yumurtlama testi yapip gunu ogrenip ona gore birlikte oluyorsun...calismalar bittikten sonra bazilari tekrar yumurtlama testini yapiyor eger positif gosterirse hamileymissin...

anladım canım şimdi senin adetin ne zamana geliyor...

slm kızlar benımde adetım bugun yarın az kaldı ama ne adet belırtısı ne hamılelık belırtısı var

MIZMIZCIM BENİMDE YARIN ADET GÜNÜM BENDE Bİ KAÇ BELİRTİ VAR AMA BEN HAMİLELİĞE YORMAK İSTEMİYORUM ÜMİTLENİPTE KIRMIZILARI GÖRÜRSEM ÇOK ÜZÜLÜRÜM AMA BÜYÜK İHTİMALLE KIRMIZI KARTI GÖRECEĞİM:roflol: ÇÜNKÜ YUMURTALIKLARIM TEMBEL ÇALIŞIYO...:sinifsinif:

Kkkkkkkkkıııııııııııııızzzzzzzzzzzlllllllaaaaaar yaaaaaaa topıĞın baŞında lıste yapılmıŞ bızde yapsak ya devam ettırsek geleneĞı hem kım hamıle kım deĞıl kımolacak olmayacak anlarız fıkırlenızı beklıyorum.....

MIZMIZCIM BENİMDE YARIN ADET GÜNÜM BENDE Bİ KAÇ BELİRTİ VAR AMA BEN HAMİLELİĞE YORMAK İSTEMİYORUM ÜMİTLENİPTE KIRMIZILARI GÖRÜRSEM ÇOK ÜZÜLÜRÜM AMA BÜYÜK İHTİMALLE KIRMIZI KARTI GÖRECEĞİM:roflol: ÇÜNKÜ YUMURTALIKLARIM TEMBEL ÇALIŞIYO...:sinifsinif:

nerden anladın tembel oldugunu ben ay ay baya bır akıntım oldu baya kıvamlı

nerden anladın tembel oldugunu ben ay ay baya bır akıntım oldu baya kıvamlı

CANIM AĞUSTOSTA Bİ HAMİLELİK GEÇİRDİM ONUN İKİ ÜÇ AYI DENEMELERE BAŞLAMIŞTIK İKİ AY DENEMEMİZE RAĞMEN HAMİLE KALAMADIM DOKTORA GİTTİM BU ARADA ADET DÜZENSİZLİĞİM OLDUĞUNU VE ÇOCUK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM MUAYENE ETTİ BAZI TESTLER İSTEDİ TESTİN SONUCUNDA YUMURTALIKLARIMIN TEMBEL ÇALIŞTIĞINI SÖYLEDİ VE İLAÇ VERDİ ÇATLAMA TEDAVİSİ SONUCU HAMİLE KALDIM AMA DÜŞÜKLE SONUÇLANDI İŞTE BÖYLE CNM...:enbuyukkk:

selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi

Selam canimm,

uyyy 7 ay biraz erken degil mi canim cocuk yapmadan önce bol bol gezip tozmaya bakin benden söylemesi :) Bende 2,5 senelik evliyim artik yeter bende karar verdim bende istiyorum bir bebisss:emir_bebek::ecrin_bebek:

selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi

Sanirim sen basardin anladigim kadariyla canim hayirli olsun darisida benim basimaaaa

merhaba bayanlar
bizde esimle 3 yillik evliligimizden sonra bebis yapmaya karar verdik. insallah olur.
bu ay calismalarabasliyoruz:)
cok mutluyum bugun icim icime sigmiyor.
rabbim insallah verir .:teytey:

Back
X