bat,yaman,jaya,meryem64,minöz.... canlarım yazdıklarınızı tek tek eşime okudum... çok iyisiniz..yazdıklarıız bana iyi geldi güüç verdi... ben ümitsizlik değil aslında sinirliyim .başından beri gittiğim 2 doktor hiç eşime yönlemedi diye...hele 2. gittiğim bölge hastanesi doktoru ona çok güvenmiştim... ve burda sizden ne okudumsa öğrendimse söyledim...bana bu testi yapmadınız eşimi test sonuçları gerekmiyormu dedikce nerden duydun bunları dedi bana..forumdan siteden dedim..bırak öyle şeyleri herkesin farklı rahatsızlığı daha biz senin yumurtanı bir oluşturalım da öyle dedi durdu.. be doktor yumurtayı geliştirsen e olcak onu dölleyecek sperm olmadıktan sonraa... off offff 2 kere klomen kulllandım orda bi uyan demi???? doktoraaa kızıyorum.... bu kadar zama kaybı - para kaybı yaşattı .moral eksikliği yaşattı diye...
deryacım canım benim seni anlıyorum tedavi görüyosun bir an önce sonuç versin istiyorsun ama olmayınca moralmen çöküntü yaşıyorsun tabi burda doktorunun rolüde çok büyük doktorun hastasına yaklaşımı iyi olmalı moral vermeli her doktorun kendine göre bi tedavi yöntemi var başkalarından edindiğin bilgilerede kızmasına şaırmadım çünkü hatasını ört pas etmeye çalışmış gibi geldi bana ama sen yinede en güvendiğin hangisiyse ona git yada yeni bir doktor edin arkadaşım bu süreç sabır isteyen bi süreç bak gör en kısa zamanda alacağız senin güzel haberlerini yeterki moralini yüksek tutopuyorumnanaktan
ne dertler var buda dert mı sorun mu ben 26 aralıkda bebegım dogdu ve öldü göremeden koklayamadan öpemeden morga göturduler benım canım yok mu bu acının tarıfı cok baska allah baska dert vermesın...rabbım herseyın hayırlısını versın...
veee sezeryan olmasına ragmen ıkıncı bır bebegı sabırsızlıkla istiyorum en kısa zamanda bu konuda bılgısı olan varsa benı aydınlatsın arkadaslar sezeryandan sonra ne kadar beklesem ıı olur ama en kısa zamanda ıstıyorum hayırlısıyla
betülcüm hoşgeldin aramıza başın sağolsun zor bi durum allah sabırlar versin umarım en kısa zamanda kendini toparlar başlarsın çalışmalara ne kadar oldu sezeryan olalı eğer düşünüyosan adet tarihini söyle senide ekleyelim listeye...
arkadaslar bu ay calismalarimiz bosa gitti. ben dun kirmizilari gordum.
insallah birdahaki aya olur.
canım üzülme benimde öyle oldu umutlarımız şubat ayına kaldı adet tarihini söyle listeye
listeye ekleyeyim..
selam.
bende 9 kasımda bebeğimi kaybettim seni çok iyi anlıyorum.
doğumum sezaryanla oldu.sezaryanı yaptıran doktor iki yıl bekleyin dedi.doğum sonrası kontrollere gittiğim doktorum ise herhangi bir problemin olmadığını doğumdan altı ay sonrası yeni bir bebeği düşünebileceğimi söyledi. doğuma kadar yaklaşık bir buçuk iki yıl geçer o zamana kadar fiziksel olarak kendini toparlarsın dedi.
hayırlısıyla ikinci bebeğinde yüzün güler inşallah.
evrimsus seninde başın sağolsun hoşgeldin topiğimize bu topik eminim iyigelecek sana ve uğurlu senide ekleyelim listeye...
BETUL, EVRIMSUS ıkınızın de bası sagolsun. cok zor bır durum. Allah bırdaha yasatmasın. bos gebelık gecırdıgımde bıle ne kadar yıkıldıgımı dusununce sızın acınızın buyuklugunu anlıyorum. ama ınsallah en kısa zamanda yenı bebısler gırer hayatınıza da bu acıları az da olsa hafıfletır.
kızlar nasılsınız. BAT canım ben de en az senın kadar sulugozum merak etme. hele hamılelıkte ıyıce abarttım. benım esım de cok kızıyor aglamama. dayanamıyorum dıyor. canım benımmmmmmm.
bu arada bebısın cınsıyetını sen sormustun sanırım. YUSUF'um gelıyor teyzesı. dedemı hıc tanımadım. ama acayıp bır baglılıgım var ona. Adı Huseyın. o yuzden adını YUSUF HUSEYIN koymak ıstıyorum ama Yusufun yerıne onerebılecegıız ısım varsa onerılerınıız beklıyorum kızlar.
deryacım kaybettıgın zaman gerıde kaldı. ılerıye bak. en azından sımdı sorunun ne oldugunu ve cozum ıcın ne gerektıgını daha ıyı bılıyorsun. bu asamalardan da gecmen lazımmıs demekkı. herseyın hayırlısı olsun. uzulmek yok. Allahtan cozumu olmayacak bır sorun yok ortada..
kızlar hadı nerde lıste yaa.. 2010 tembellık yılı olmasın . yapın su lısteyı.
ne güzel ya yiğenlerim çoğalıyo hüseyin ve yusuf güzel ad canım sana beğendiğim erkek isimlerini söyleyeyim cnm TUNA.YİĞİT.YAĞIZ.UMUT.EMİR.EMRE.TAHA.MURAT.MERT.BERKE.CANER. şuan aklıma bunlar geliyo eğer bulursam yine yazarım cnm nasıl yiğenim iyimi...
şubat ayına yazıyoruum adımı ... bu aydan da bişey çıkmadı bize... adet sancıları var ama henüz gelen giden yok :) bakalım hayırlısı... hadi kızlar ben kendimi listeye ekledim :)
canım söyle tarihini ekleyelim listeye....
ben de anne olmakkk istiyorum artık
.............. bayanssulusmile
hoşgeldin hadi hayırlısı liste yapıyoruz senide ekleyeriz adet tarihini söylersen...
canım benim son adetim 29 aralıkta oldu... klomen kullandım bu ay.. 2x1... beni de listeye 29 ocak olarak yazar mısın ?*???
canım ekledim seni listeye...