offf kızlar ne yaptınız öyleee.ne kaynatmışsınız ben yokken anam ağladı valla o kadar sayfayı okumaktannn kafamçokkarıştı yahu 1 hafta tatile gittim aklım da sizde kaldı. hadi deryadan öğrendim tek çizgiyi de acaba bat ne yaptı diye düşündüm durdum. çokkkkkkkk sevinim canım yaa.darısı hepimizin başına inşallahhh. ben 2 şubatta gördüm kırmızıları.ama bu ay hiçç kaçarı yok!!! kocişi rahat bırakmicam kararlıyım :kedi:
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz!!!hadi bakalım uğurlu gelin hepimiz hamiş kalalım
minoz nerelerdesin sen ya bi dünden beri nerde kaldı bı kız deyip düşünüyordum regl olup olmadığını merak ediyordum ama olmuşsun inşallah mart ayına yeni regl tarihini verirsen eklemek isterim bende artık hamişim teyzesi kötü bi şekilde öğrendim sevinemedik ama şimdi çok daha iyiyim okumuşsundur kaza geçirdim çarşamba günü neyse geçti artık bebeğim için mücadele edeceğim hadi bakalım darısı sana ve tüm isteyen anne adayları arkadaşlarıma ve diğer tanımadığım anne adaylarına hepiniz için duacıyım...
Herkese merhabalar
BAT aslında doğru diyosun annem de demişti daha hamile değilken bebeğe bişey almak iyi değildir diye ama ben her zamanki gibi batıl inanç diye yorumlamıştım.O gün sevinçten öyle birşey aldık işte ne biliyim:))onu alışveriş arabasında nasıl gururla gezdirdim bilseniz:)Canım ben kan değerlerinden çok anlamam henüz işim düşmediği için ama daha önce okudugum şeylere göre yüksek çıkmış gibime .geldi.hele ki genlerde ikiz ihtimali varmış snein;yani bence olabilir ikiz.ayyy ne güzell yaaa:))
Rüzgarım,meryem,derya sizden nbr??
Yaman,hannem,mız mız pek giremiyor bu günlerde nete galiba sesleri çok çıkmıyor...BAT tan sonra regl sırası kimdeydi??
lithiumcum çoğumuz batıl olduğunu düşünüyoruz ama bi yerdede doğru bir laf aslında bende daha ortada bebek falan yokken battaniye örmeye başlamıştım halada bitiremedim ama şuda varki bebğin yoksa bile olmayan bebeğinede bişeyler almak çok heyecan verici bişey olmalı bende şimdiden başladım hayal kurmaya ama yapmamaya çalışıcam kalp atışlarını duyana ve 3 ayı atlatana dek ya bide ikiz olursa yandım benim başımda bi koca bebek var zaten kocam bide ikizim olursa etti üç hayırlısı diyelim ali ayağı düzgün sağlıklı olsunda varsın ikiz olsun darısı sana artık başladınmı çalışmalara....
benimkiler doktorda kaliyor canim sadece bize nasil oldugunu soyluyor sadece bi sorun olup olmadigini bilidiriyolar bize verilmiyorr
anladım meryemcim peki değerleride söylemiyolarmı....