slmm canlarimmm nasilsinizz bugun ben haric herkez burdaymisss ben bugun giremedimm,sabah 5ten beri rahatsizimm mide bulantim oldu gun boyuu yedikelrimi hep cikarttim suanda basim cok agriyorrr ve yatip uuyuycam yoksa basim cok agricak gibi duruyorr...topikte herkezee tek tek cvp yazmak isterdim ama cokk halsizim hepiniz iyiymissiniz okudummm allahh daha iyii etsinnn...
ve son olarak sunu soyliycem iyikii uzaktan bir dostluk icindeyiz birbirimizi tanimadannn iyii bir sekilde arkadaslik yapiyoruzz inanin bana su cevremdeki tanidiklarimdan daha yakinsinizzzz oyle sinir bozucu insanlar varki tanidigim sukurler olsunki sizi taniyorumm hepnizi cok seviyorumm ve opuyorummm allaha emanett olunnn kizlarrr![]()
meryemcim çok geçmiş olsun ya dikkat et kendine yat dinlen güzelce bol bol dinlen bu arada biri seni üzmüş boşver onları sen kendini ve bebeğini düşün bi problem olduğunda elimden geldiği kadar dinlerim yardımcı olmak isterim fakat yanında olmadığım için netten ne kadar yardımım dokunursa o kadar yardım edebilirim ancak şahsım adına konuşmak gerekirse bende seni çok seviyorum...