Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bammbik kullanıcısından alıntı
ninova----------------12 ağustos
mavilila ===== 15 ağustos
mız mız ===== 15 ağustos
_sena_ ===== 16 ağustos
duyg_6=====20 ağustos
olgay =====21 Ağustos
scuba ===== 22 ağustos
umutluyuz --------24 ağustos
azize----------------5 eylül
seandsun---------7 eylül
mızmız-----------12 eylül
kızlar listeye herkes ekleyip güncel halini koyabilirler ama geçen ayın regli tarihini değil önümüzdeki ayın regli tarihini yazıyoruzki çalışmalar sonuç vermişmi öğreniyoruz :)
şimid benim adetim bugün itibiri ile 5 gün bitti yani gecikti 6 güne girdim altı günlük bir gecikme var
gecikmenin 4 günü yaptığım test sadece t çubuğu çıktı gecikmenin 5 gününde yaptığım test negatif çıktı fakat kan testi değil eczanedekilerden yaptım testi. şimdi şöylede bir sorun var ki benim kafam bu yüzden çok karışık zaten geçtiğimiz pazar miğde bulantısı başladı ama sabah kahvaltı yaparken ve sonrası biraz biraz bu arada gün içinde arada kıramp gibi kasığım sancıdı ve arada adet sancısı gibi sancı ani geliyor gidiyor daha evvel hiç bir zaman adet sancım önceden başlamazdı yani buna benzer birşey hiç yaşamadım kafam oyüzden karıştı birde hani diyorlar ya 10 gün geçmeden belli olmaz diye bu doğrumu ondan çıkmıyor olabilirmi
kızlar benımde bugun adetım bıttı ama carsamba dısıme dolgu yapılacak o zamana kadar olurda tutarsa bıse olurmu yanı ılac kullanmıyorum ama hanı uyusturması ıcın ıgne yapılacak ve sınırlerı alınacak ya bıse olmaz heralde demı calısmalara baslıyımmı sızcefisfisfis
GÜnÜ 15 aĞustos olan arkadaŞlarda durum nedİr bakalım
umarım 9 ay regl olmazlar
cnm bıldıgım kadarıyla dişinin filmini isterse rontgen cihazı zarar verır. zaten uyarı yazısı vardır hamılelerın gırmesı yasak dıye ama dolgunun zararı olacagını sanmam. yıne de doktora danıs bence.
..
ya dr a danısmak ıstemıyorum cekınıyorum tanıdıkta...
baska bılgısı olan yokmu mesela hamıleyken dolgu yaptıran falan sonucta hamıleyken yaptırana bıse olmuyosa bana hıc olmaz......:uhm:
evet tabı uyusturucu kullanıo sonucta sınırlerı alıcak ılk ama hadı bı ınsan hamıleyse ve dısıne dolgu yapılması geekse yaptıramıycakmı 9 ay mı beklıycek:uhm:canım dolgu yaptırırken uyuşturucu ilaç kullanılıyor ilaçsız dayanabileceğini sanmıyorum. hamile olmadığından emin ol öyle yaptır
evet tabı uyusturucu kullanıo sonucta sınırlerı alıcak ılk ama hadı bı ınsan hamıleyse ve dısıne dolgu yapılması geekse yaptıramıycakmı 9 ay mı beklıycek:uhm: