• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm arkadaslar bizde basladık daha cok yenıyız ama cok ıstıyoruz 1 ay boyunca duzenlı bırlıktelık yasadım yumurtlama gununde de bırlıkte oldum adetıme 7 gun var inşş olmam yaa cok heycanlıyımm ıns tutmustur

Kizlar ben bisey sorcam sacma ama aklima takildi soriyim yine..

Simdi bebek olmasi icin yumurtlama tarihinde iliskiye girdiysek baska gunler korunmamiz mi lazim?

Buna benzer biseyler okudum ama yalnis mi anlamisim acaba??

Kizlar ben bisey sorcam sacma ama aklima takildi soriyim yine..

Simdi bebek olmasi icin yumurtlama tarihinde iliskiye girdiysek baska gunler korunmamiz mi lazim?

Buna benzer biseyler okudum ama yalnis mi anlamisim acaba??

hayır adetinin olduğu günden itibaren başlayarak 12.gününden 18. gününe kadar gün aşırı veyA hergün ilişkiye girmen gerekiyor canım

ya dr a danısmak ıstemıyorum cekınıyorum tanıdıkta...
baska bılgısı olan yokmu mesela hamıleyken dolgu yaptıran falan sonucta hamıleyken yaptırana bıse olmuyosa bana hıc olmaz......:uhm:

canım ben hamileyken dolgu yaptırmıştım bana doktorum birşey olmaz demişti,ama hamileysen ya da hamile olma olasılığı varsa dişinin filmini çektirme çok tehlikeli

Beni de eklermisiniz 24 agustos.. JAYA ben test aldim ikili birini yaptim dayanamadim øburunu bekletcem artik sabir edicem biraz :)) cunku daha cok erken :S

cnm ben de aynı seyı dusundum. bugun 2 tane test alıcam ama ılkını ptesı yapmayı dusunuyorum cunku ınternettekı hesaplamama gore 16 agustos rahım ıcıne ekılme gunuymıs. ve o tarıhten ıtıbaren kan testınde cıkar ama doktora gıtmek ıstemıyorum bu kadar erken. sen ıkıncı testı ne zaman deneyeceksın

hayır adetinin olduğu günden itibaren başlayarak 12.gününden 18. gününe kadar gün aşırı veyA hergün ilişkiye girmen gerekiyor canım

tmm cnm sagol..

cnm ben de aynı seyı dusundum. bugun 2 tane test alıcam ama ılkını ptesı yapmayı dusunuyorum cunku ınternettekı hesaplamama gore 16 agustos rahım ıcıne ekılme gunuymıs. ve o tarıhten ıtıbaren kan testınde cıkar ama doktora gıtmek ıstemıyorum bu kadar erken. sen ıkıncı testı ne zaman deneyeceksın

bilmiyorum, sabirsizlaniyorum am aen azindan pazartesiyi bekliyim diyorum..kaydirigubbakcemile4

slm bayanlar negatif sonuç regli oldum :((( üüüüü :)

insallah bi dah aki sefere cnm:1hug:

yaa bugun ınt.de sorun var. o kadar zor acılıyorkı sıte. benım aldıgım da aynı test. bugun aldım ama yarın yada ptesı yaparım herhalde.

yok canım yaa keske gecse. daha 10 gun var ama dedım ya sabırsızım test almıstım cıkmayacagını bıle bıle bu aksam yaptım ve tabı cıkmadı sızlerde yokmu bıseyler

bende ayın 20 sini bekliyorum adet günüm ama belki bir şans olmaz zaten işimiz şansa kalmış evde her zaman 1 tane gebelik testi bulundururum ne zaman kullansam gider birtane daha alır koyarım çekmeceme umut işte napayım.adet belirtilerimi gebelik belirtilerimi anlamadım sırtım belim acayip ağrıyor gögüslerim sızlıyor gaz problemi var ara ara karnım kasığımda ağrıyor sistitimde feci azmış durumda neye yorumlayacağımı şaşırdım bakalım artık kırmızı ışık yansa biile yola devam.

yok canım yaa keske gecse. daha 10 gun var ama dedım ya sabırsızım test almıstım cıkmayacagını bıle bıle bu aksam yaptım ve tabı cıkmadı sızlerde yokmu bıseyler

bende 22 sini bekliyordum ama bu ay geç yumurtladım hatta bugün yarın yumurtlıycam. normalde 18 le 22 si ama gecikicek gibi eylül başında test yapıcam.

bende ayın 20 sini bekliyorum adet günüm ama belki bir şans olmaz zaten işimiz şansa kalmış evde her zaman 1 tane gebelik testi bulundururum ne zaman kullansam gider birtane daha alır koyarım çekmeceme umut işte napayım.adet belirtilerimi gebelik belirtilerimi anlamadım sırtım belim acayip ağrıyor gögüslerim sızlıyor gaz problemi var ara ara karnım kasığımda ağrıyor sistitimde feci azmış durumda neye yorumlayacağımı şaşırdım bakalım artık kırmızı ışık yansa biile yola devam.

canım bazı arkadaşlarımızın belirtileri erken başlıyabiliyor. regli gününe 5 gün kala 2. çizgiyi gören arkadaşlarımız bile oldu. sen 1 tane bulunduruyorsun ben korunurken bile bulunduruyordum. şimdi test istediğimde eşim çifter çifter alıyor. bu ay hamile kalmış olsam evde 6 test var 2 sini kullansam 4 ü artıcak kaydirigubbakcemile3

Kızlar dün regl olmam gerekiyordu hala olmadım.Çok ümitlendim acaba hamile olabilirmiyim?Test yapmak istiyorum ama korkuyorum negatif çıkar diye.Bilmiyorumm yaaa inşaallah hamileyimdir.

Back
X