• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

merhaba kızlar dünden bu güne nasılsınız bende ovulasyondan yeni çıktım beklemesi zor ama yapcak bişey yok sabır ya sabır. Olgay ne mutlu sana bizede sürtün bulaşsın ya. hayırlısı olsun. çok sevindim isteyen herkese versin rabbim. Darısı tüm sitekilere.........

herkese merhabalar.. Bende bu forumda ve bu yolda yeniyim.. Sormak istediğim şu yasmin kullanıordum ve yeni bıraktım. ondan önce adetlerim çok düzensizdi, ama bir sorunum yok.. Bir aylığına ara vermiştim adet olamadım, ilaç kullandım hemen yasmine başladım.. Sanıyorum yine çok düzensiz olucak, bu sorun yaratırmı??ben bu konuda çok bilgisizim.. Bu konuda bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşsınlar..

herkese merhabalar.. Bende bu forumda ve bu yolda yeniyim.. Sormak istediğim şu yasmin kullanıordum ve yeni bıraktım. ondan önce adetlerim çok düzensizdi, ama bir sorunum yok.. Bir aylığına ara vermiştim adet olamadım, ilaç kullandım hemen yasmine başladım.. Sanıyorum yine çok düzensiz olucak, bu sorun yaratırmı??ben bu konuda çok bilgisizim.. Bu konuda bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşsınlar..

daha önce adet düzensizliği için dra gitmişmiydin.

ben zaten bugünlerde aşırı duygusalım ve gerginim adet öncesi gerginliği mi yoksa hamile miyim......... ya burda beni bir tek siz anlıyorsunuz şu anda moralim o kadar bozuk ki anlatamam,bir ortamda bulunduğum zaman üzülerek eve dönüyorum malesef,tek konuşulan şey çocuklar ve çocuğu olmayan insanlara eksikmiş pasifmiş gibi bakılıyor bir muhabbet oldu bugün çocuğun daha olmadığı için sen anlayamazsın bu durumu dediler o kadar moralim bozulduki hep ağlamak geliyor içimden

umutluyuz Allahtan umudunu kesme cnm dua et..Hayirlisiyla olur insallah..uzme kendini bak bebeis falan varsa hisseder snra..opuyorumnanaktan Bak Allah søyletti .alkisalkisalkis

Haa kizlar bisey sorcam bu dønemlerde yemememiz gereken biseyler falan varsa onlardan da bahsedelim..zira gunlere odaklanmak køtu oluyoo..

umutluyuz Allahtan umudunu kesme cnm dua et..Hayirlisiyla olur insallah..uzme kendini bak bebeis falan varsa hisseder snra..opuyorumnanaktan Bak Allah søyletti .alkisalkisalkis

teşekkür ederim canım benim.Ağzından olsun... inşallah bende de vardır sende de vardır Allah göbüşlerimizi boş bırakmasın,bende öpüyorum şekerimopuyorumnanaktan

Haa kizlar bisey sorcam bu dønemlerde yemememiz gereken biseyler falan varsa onlardan da bahsedelim..zira gunlere odaklanmak køtu oluyoo..

bu arada yemememiz gereken şeyler çok fazla ceviz ve çok fazla maydonoz yemenin düşüğe sebep olduğunu biliyorum,bir de hamileyken adaçayı vb bazı bitki çayları içmek de sakıncalı canımcım bir şey daha ekleyim ne derece doğru bilmiyorum ama bir arkadaş 8 yıldır hamile kalamıyordu ve tavuk yemeği bıraktıktan sonra hamile kaldığını söylemişti ama hamileyken tavuk yemenin sakıncası yok tam tersine çok faydalı

ben zaten bugünlerde aşırı duygusalım ve gerginim adet öncesi gerginliği mi yoksa hamile miyim......... ya burda beni bir tek siz anlıyorsunuz şu anda moralim o kadar bozuk ki anlatamam,bir ortamda bulunduğum zaman üzülerek eve dönüyorum malesef,tek konuşulan şey çocuklar ve çocuğu olmayan insanlara eksikmiş pasifmiş gibi bakılıyor bir muhabbet oldu bugün çocuğun daha olmadığı için sen anlayamazsın bu durumu dediler o kadar moralim bozulduki hep ağlamak geliyor içimden

canım sen milletin sözüyle ne üzüyorsun kendini o onların ayıbı heryerde var böyle düşüncesiz sığ insanlar onları boşver öncelikle senin sitrese girmemen lazım heran gelebilir bebişin belki şimdi seninledir. sen üzülürsen oda hisseder buna izin verme

canım sen milletin sözüyle ne üzüyorsun kendini o onların ayıbı heryerde var böyle düşüncesiz sığ insanlar onları boşver öncelikle senin sitrese girmemen lazım heran gelebilir bebişin belki şimdi seninledir. sen üzülürsen oda hisseder buna izin verme

Haklısın canım ama insan ister istemez üzülüyor bu dengesiz insanlar yüzünden..inşallah canım çok sağol ya zaten bir doğurayım 3 veya 4 tane yapacam alın size çocuk bunca tantana bunun içinmiydi dicem :sm_cool:

bende kahve müptelasıyım nerde içiyonuz bakem bir gün buluşup içsek ne güzel olur :) bu arada şu ovülasyor testi hakkında bilgi lütfen benim adetim bugün bitti nezaman başlıcam ben ona adı ne nasıl yapılır ne yapcam falan filan bilgi verirmisiniz

bende kahve müptelasıyım nerde içiyonuz bakem bir gün buluşup içsek ne güzel olur :) bu arada şu ovülasyor testi hakkında bilgi lütfen benim adetim bugün bitti nezaman başlıcam ben ona adı ne nasıl yapılır ne yapcam falan filan bilgi verirmisiniz
canım tabiki içelim birgün buluşup...ovalüasyon testini ben hiç yapmadım ama kendin bulabilirsin ben öyle yapıyorum adetimin başladığı günden itibaren sayıyorum 9. günüyle 18.gününe kadar gün aşırı veya hergün ilişki canım..ya da akıntının yumurta akı kıvamında ve yoğun olduğu gün ve ateşinin yükseldiği gün daha şanslı günündür genelde kişiden kişiye değişir ama genellikle adetinin başlangıcından itibaren 14. günün en verimli olduğu gündür.

Back
X