Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt cnm yaa
adet ve kİstler İÇİn Çok faydalıymıŞ
bende arayayım cnm
arkadaşlar aranızda duphaston kullanan var mı
ibrahim saraçoğlunun sitesinde vardetaylı olarak.. faydalı gözüküyor, denemeyi düşünüyorum.. ama ben korunmayı bıraktıktan sonra insanların neler yaşadıklarını dolayısı ile benim neler yaşıyacağımı merak ediyorum.. adet düzensizliği oluyormuş diye duymuştum bıraktıktan sonra.. hamilelik zaman alıyormu?? benim gb sorunu olanlar bebek sahibi olabildiler mi?? belkide yanlış topicteyim ama kafam karıştı dün çok fazla konu var bununla ilgili..
:lepi:Kızlaar HAMİLEYİMM.Kan testi yaptırdım bugün:teytey::dance:.4 haftalık.Dr şimdi ultrasonda görünmez 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi.Çok mutluyum.Allah isteyen herkese nasip etsin.
:lepi:Kızlaar HAMİLEYİMM.Kan testi yaptırdım bugün:teytey::dance:.4 haftalık.Dr şimdi ultrasonda görünmez 1 hafta 10 gün sonra tekrar gel dedi.Çok mutluyum.Allah isteyen herkese nasip etsin.
türkiyemibenim kasık ve bel ağrılarım 24.günden itibaren başlamıştı ama ben regl olucağım zaman da yaklaşık 5 gün öncesinde bel ve kasık ağrılarım oluyodu.ben de ilk bebek yapmaya karar verdiğim günden beri sanki hamileymişim gibi psikolojik şeyler yaşıyodum.en iyisi gebelik testi yap bence.
umutluyuz canım bence nide bulantısı hamileliğe işaret olabilir.benim mide bulantım ve baş dönmem olmadı şimdiye kadar.ben senin yerinde olsam gebelik testi yapardım.eğer sonuç olumsuz olacaksa da yap bence.merak edip beklemekten iyidir.ben hep öyle düşünürdüm nasıl olsa adet olunca da üzülüyor insan canım.
inşallah hamilesinizdir kısslar.
umutluyuz Allah kavustursun . Bu arada o tıp ınsan bozuntularının laflarını kafana takma canım. Dengesız ınsan cooooook. Allah onlara vermıs de verdıgı gıbı almasını da bılır. o yuzden adam olsunlar da boyle seylerı dıllendırmesınler.
canım tabiki içelim birgün buluşup...ovalüasyon testini ben hiç yapmadım ama kendin bulabilirsin ben öyle yapıyorum adetimin başladığı günden itibaren sayıyorum 9. günüyle 18.gününe kadar gün aşırı veya hergün ilişki canım..ya da akıntının yumurta akı kıvamında ve yoğun olduğu gün ve ateşinin yükseldiği gün daha şanslı günündür genelde kişiden kişiye değişir ama genellikle adetinin başlangıcından itibaren 14. günün en verimli olduğu gündür.
canımcım biliyorum onu yani 14 gün hikayesinide şöyle bir sorun var benim paşam stres oluyor öyle olunca bu sefer bende stres oluyorum sonuç olmuyor sırnaşık şey ben sipariş verdim şu ovülasyon testinden ( medi smart ) yalnız kullanan biri varsa bunun içinde kaç test var yani kaç gün lük çünkü iki ay 24 gün ara ile adet olmuşken birden 30 oldu arada karışıyor ben hergün yapıcam net bir gün olmadığı için bu durumda ama merak ettim kaç günlük bu test hiç yazmıyor ?
kızlar sabah yazmıştım belim aşırı ağrıyor adetime 1 gün var hiç şaşmaz kan yok ama kasık ve vajina ağrısı ve bel ağrısı var 1 saat önce bi baktım iç çamaşırıma az bişey kahverengi leke gelmiş yerleşme kanaması olabilirmi?ya inş öyledir:Saruboceq:
kızlar sabah yazmıştım belim aşırı ağrıyor adetime 1 gün var hiç şaşmaz kan yok ama kasık ve vajina ağrısı ve bel ağrısı var 1 saat önce bi baktım iç çamaşırıma az bişey kahverengi leke gelmiş yerleşme kanaması olabilirmi?ya inş öyledir:Saruboceq: