Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Slm jayacım
umutlu canım Çok sevİndİm allah saĞlıkla kucaĞına almayıda nasİp ederİ Şallah gÜzel rabbİm bİz bekleyenlerde tez zmanda hayırlısıyla nasİp edr İŞallah

a.s.canım kusura bakma yaa benım bılgısayar ınternete cok yavas gırıyor nedense bu sıteye de gırmemekte ınat edıyor ama ben de ınatla arkadasın bılgısayarından gırıyorum.
bugun doktora gıttım kalp atısları baslamamıs sadece kese var haftaya cuma tekrar gıdıcem

slmm kızlar benımkıde 5 haftalıkmıs cok sasırdım yaa keseyı görduk ama cok kucuk kalbı atıyor dedı ama duyamassın dedı doktor resmınıde verdı Allah ısteyen herkese nasıp etsın

slmm kızlar benımkıde 5 haftalıkmıs cok sasırdım yaa keseyı görduk ama cok kucuk kalbı atıyor dedı ama duyamassın dedı doktor resmınıde verdı allah ısteyen herkese nasıp etsın

gözün aydın cnm ya
kalp atışını da gördüün demek süper bakk yaaaa

slmm kızlar benımkıde 5 haftalıkmıs cok sasırdım yaa keseyı görduk ama cok kucuk kalbı atıyor dedı ama duyamassın dedı doktor resmınıde verdı Allah ısteyen herkese nasıp etsın

canim bana yazabilir misin tam olarak hamile oldugunu ne zaman øgrendin regl in ne zamandi??

Benim testin negatif cikmasi normal mi diye dusunuyorum belki bende 5 haftalik iken øgrenecegimdir :D
Allahim yaaa :)))delikafadulden

a.s.canım kusura bakma yaa benım bılgısayar ınternete cok yavas gırıyor nedense bu sıteye de gırmemekte ınat edıyor ama ben de ınatla arkadasın bılgısayarından gırıyorum.
bugun doktora gıttım kalp atısları baslamamıs sadece kese var haftaya cuma tekrar gıdıcem

az kaldi sana tekme bile atar yakin da delikafadulden lülülülülülü cnmm yaaa..:1hug:

canım ne güzel işte maşallah...Allah kucağımıza da almayı nasip etsin.Ben bugün doktora gittim fakat muayene etmedi beni labarotuvara yolladı sabahtan birşeyler yediğim için yaptıramadım testleri işim pazartesiye kaldı salı günü de eşim gelecek özel bir doktora gidecez.İnşallah keseyi ve de kalp atışlarını görebilirim kızlar dua edin bana.Bu arada hepinize tek tek teşekkür ediyorum..

canım çok teşekkür ederim....senin de gözün aydın sağlıklı hamilelikler dilerim...İnanın isim isim olmasa bile KK'da bebek bekleyen tüm arkadaşlarım her zaman dualarımdasınızzz...[/QUOTE

canım ben de teşekkür ederim...amin canım.birbirimize bol bol dua edelimki bebişler sımsıkı tutunsun ayrılmasın bizden benim bundan önce 2 düşüğüm var umarım bu sefer beni bırakmaz Allahın izniyle..

canım hosgeldın.ne guzel dımı gercekten. bu ay bereketlı gectı. senın de gozun aydın canım cok sevındım hayırlı ugurlu olsun ınsallah. burcu da hamıle bence ama beklıyo ıste.

evet canım ya çok bereketliydi gerçekten,bir dahaki aya da devamı gelir bence inşallah.bence de burcu hamile ama kan testi yaptırmıyor..

burcucum evet denk gelmedik hiç bende yukarı yazdım iki gündür çalıştık bakalım göbişde bebeiş varsa 10 gün sora birde ben bakacam teste:) hayırlısı olsun hepimiz için mübarek ramazan ayında peş peşe hayırlı haberler alalım inşallah öpüyorum hepinizi kızlar gelirim arada beni unutmayın :):a015:

kızlarrr günaydınnn...
sanırım hamileyim:kedi:
hemen başlıyim anlatmaya....normalde adet günüm 25 ağustostu...25inde adetim gelmedi herhalde 26sında olurum diyordum...çünkü müthiş adet sancılarım vardı...neyse 26 sında yani dn akşam 4'e doğru kan geldi..oruçluydum, adet oldum diye orucumu bozdum..İşten ebe gittiğimde de yorgunluktan uyuyakalmışım..
sabah bir uyandım, adet filan yok, sadece 3-4 damla...Ümitlendim hemen sabah idrar testi yaptım ve 2. çizgiyi çok net gördüm, silik değildi..hemen az önce kan da verdim...
ancak hemşire 5 gün geçmeden belli olmaz ümitlenmeyin dedi, canım biraz ona sıkıldı...Kızlar söyleyin şimdi ben hamilemiyim değilmiyim?
opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun tatlım tebrik ederim...

canim bana yazabilir misin tam olarak hamile oldugunu ne zaman øgrendin regl in ne zamandi??

Benim testin negatif cikmasi normal mi diye dusunuyorum belki bende 5 haftalik iken øgrenecegimdir :D
Allahim yaaa :)))delikafadulden

canım benım 22 agustosta reglı olamam gerekıodu tam gununde oluyorum cunku olmadım ama acaıp karnım agrıyordu farklı olarak belımın ortası agrıyordu agrımazdı normalde ve cok sıvılcem cıktı resmen reglı belırtılerı yasadım yanı 23 oldu hala gelmedı ama agrım vardı hala sonra kesıldı agrı falan yok ıslaklık hıssedıyordum kosa kosa wcye oldum heralde dıyordum akıntı gelıyordu benım reglı olcagıma 2 gun kala karnım yumurtalıklarım tas gıbı olur sermsert olrud karnım ve ben karnımda yumusaklık hıssetmıstım basım agrıyordu ve kabızdım 3 gun cıkamadım wcye acaıp gazım vardı oda mıde agrısı yapıyordu bende sonra 24du oldu test aldım 2 tane uyduruk testtı heralde tanesı 3 tlydı aldım o gunde oructum zate sabah ılk ıdrarımla ve ac karına yaptım 2.cızgı cıktı bıraz sılıktı ama cıktıı sonra 2 gun sonra 2.testı yaptım daha belırgındı sonra doktora gıttım ultrasyona aldı bebısımı zor bulduk okadr kucukmuskıı keseyı bulduk kalbı atıyor ama duyamassın cok kucuk dedı 2 hafta sonra duyulurmus kesenın boyu normal dedı 5 haftalık dedı cok sasırdım anca resmıne bkıyorum ama nokta kadr bır karanlık oraya yatana kadr hıc bısı hıssetmedım ıcımde sadece bır saskınlık ve endıse vardı ama orda onu görunce hersey degıstı Allahımmm ısteyen herkese bu duyguyu nasıp etsın hep dua edıyorum sızlere canım sen hala olmadıysan reglı yanı gunun gecmısse gec döllenme olabılır kan tahlılı ver yada bı doktora gıt ve ultrasona gır beklemek kadar zor bısı yok senı cok ıyı anlıyorum canım ınss melegın senınledr kızlar bu tamamen bır mucıze ıns ısteyen herkes bu mucızeyı en kısa surede yasar

bizede göster minnoşu :) benimde yumurtlama testi iki gündür + ti bakalım 10 gün sonra testi yapıcam inşallah bebeşi göbişe yerleştirmişizdir:):emir_bebek:[/QUOTE
herkese gunaydın. yaa daha kese bıle cok ufak nıllıe. turkıyem ne guzel kalp atıslarının basladıgını ogrenmıs.benımkı haftaya kaldı.cok korkuyorum. dun doktora gıdınce kurtaj oldugum gunu hatırlayıp kotu oldum. ınsallah bunu da kaybetmem. dunden berı belımın sol tarafında agrı var.
burcucum senı anlamıyorum yaa. adetın gectı bıldıgım kadarıyla. nıye test yaptırmıyorsun hala. oysa ne kadar sabırsızca beklıyordun.

Back
X