Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

fristday hamile degil misin cnm, kanaman regl mi yoksa ustune gøruyoda olabilirsin..testin iki cisgi olduysa...insallah øledir cnm benimm..

ben regl olmadim daha kizlar..

kızlarr ben geldimmm..kan testim 272 çıkmışşş...
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh :Saruboceq:

Oleyyyyyyyyyyyyy
hadı gÖzÜn aydın cnm ya Çok sevındım sÜper ıŞte bak
umudunu yıtırme hıÇÇÇ

Bu da sabah yaptığım testim

oy allahım çok güzel yarabbim allahım hayırlı uğurlu etsin canım tez zamanda hepimizde görmeyi nasip etsin çok seviniyorum böyle hamilelik haberlerini alınca öye mutlu oluyoumki anlatamam allahım çok güzel ya hani halay kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

kızlar ben 3 gün önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm,bugün emin olmak için yine yaptım yine çift çizgi yani hamileyim kızlar Allahım isteyen herkese nasip etsin,bu arada bu ay çok bereketli kızlar yada bu topik bize uğurlu geldi nilie,fisrtday,jaya,türkiyem kızlar tebrik ederim sizi Allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımızın başına....

merhaba arkadaslar ben aranıza yenı katılıyorum benım 4 yasında kızım var ıkıncı gebeliğimi düşünüyorum ama ilki kadar kolay olmuyo ben 9 ay önce kürtaj oldum bebeğim 2.5 aylıktı kalbi durdu aldırmak zorunda kaldım kızıma kardes istiyorum İNŞALLAH en kısa zamanda bende çift çizgiyi görürüm:Saruboceq:

yaa kalp kalbe karsıymıs . fırstday hadı gozun aydın
burcu yaa yaptır artık kan testını lutfeeeeeeeeeeennnnnn
evde kendim yaptim kac kere he negativ cnm.. ama regl olmadim daha

Bu da sabah yaptığım testim

harika bizede nasip olsun bu cizgiyi gørmek..zemuszemus
kızlar ben geldim 1 haftadır yoktum sizleri çok özledim
hosgeldin cnm benim bizde seni øzledik..

kızlar ben 3 gün önce test yaptım ve çift çizgiyi gördüm,bugün emin olmak için yine yaptım yine çift çizgi yani hamileyim kızlar Allahım isteyen herkese nasip etsin,bu arada bu ay çok bereketli kızlar yada bu topik bize uğurlu geldi nilie,fisrtday,jaya,türkiyem kızlar tebrik ederim sizi Allah tamamına erdirsin çok sevindim darısı diğer arkadaşlarımızın başına....

AMiiiiiN ...sende miiii delikafadulden oleyyy kizlar bak ramazan ayi ugurlu geldi sira bende bakalim regl olmadim daha ama bakalim sonuc ne olacak..

Aminn cnm banada dua edin kizlar..ama idrar testinde cikardi olsa dimi ?

Ayrica kan testi icin, doktordan saat almam mi gerek? yoksa saglik ocaklari yapar mi ??

Aminn cnm banada dua edin kizlar..ama idrar testinde cikardi olsa dimi ?

canım bazen çıkmıyor idrar testinde,,,hamile olabilirsin geç döllenmiş olabilir,,,sen hastaneye gidip kan testi yaptır kaç gün gecikti kafana çok takarsan da gecikir umarım hamişsindir canım değilsen de sakın üzülme ben bu ay olmasa bir dahaki ay hamile kalacağına inanıyorum ama sen yeterki bu kadar stres yapma ters tepki yapar canım...doktorlar zaten 1 sene veriyorlar hemen olmayabilir ama inşallah biran önce meleğin göbüşüne konar canım benim

canım bazen çıkmıyor idrar testinde,,,hamile olabilirsin geç döllenmiş olabilir,,,sen hastaneye gidip kan testi yaptır kaç gün gecikti kafana çok takarsan da gecikir umarım hamişsindir canım değilsen de sakın üzülme ben bu ay olmasa bir dahaki ay hamile kalacağına inanıyorum ama sen yeterki bu kadar stres yapma ters tepki yapar canım...doktorlar zaten 1 sene veriyorlar hemen olmayabilir ama inşallah biran önce meleğin göbüşüne konar canım benim

sagol cnm insallahhh..: (amiiin)

cnm tebrikler ne güzel bi hamile haberi daha bu ay ne çok hamilemimiz çıktı :lepi:
darısı bizim başımıza inş.:Saruboceq:

Back
X