Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Jaya sen ne zaman kÜrtaj oldun canım ve kÜrtajdan ne zaman sonra hamİle kladın off yarabbİm bende İlk kÜrtaj oldum geÇen sene bellİ bİ mÜddet korunduk ama hala olmadı İŞallah sende haftaya daha da gÜzle haberler alırsın canım
canım ben 29 mayısda kurtaj oldum. 3 ay korun dedı doktor. zaten 2 ay adet olmadım. tam 60 gun sonra adet oldum ve ılk adetten sonra geldı bebıs. bakalım hayırlısı. ınsallah nıllıeden burcudan, senden ve ısteyen herkesten mujdelı haberlerı alırız.
GERÇİ KÜRTAJDAN SONRA BİR ARA STRES İÇİN HAP İÇTİM SONRA ADETİM DÜZENLEŞİTİ DİYE CPYCL PROGNAM DİYE Bİ İLAÇ İÇTİM BİLMİYORUM OFF KONTRÖLE GİTTİM BAKALIM DAHA ERKEN YENİ BIRKAMIŞSINIZ KORUNMAYI EN SON RAHİM FİLMİDE ÇEKEBİLİRİZ DEDİ OF ALLAHIM YA İŞALLAH CANIM TÜM İSTEYEN HEREKSE VERİR GÜZLE RABBİM PEKİ YUMURTA TAKİBİ FELAN YAPTINMI CANIM SEN ÇOK SORU SORDUM AMA :kedi::kedi:YATAKTA BEKLEME FEALN YAPTINMI İLİŞKİDEN SONRA
cnm onemlı degıl sor tabı bende yasadıgım kadarıyla ıste bıldıgımı soyluyorum. Ben de ılk 45 gun adet olmayınca ılac kullandım. Kurtajdan sonra korunmam gerekıyordu ama korunmadık bız. Yumurtlama takıbını oyle testlerle fılan yapmadım. ınternettekı hesaplayıcılarla takıp ettım. Ama ılıskıden sonra en az yarım saat kalkmadım. Sen ne zaman kurtaj oldun canım
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben O KADAR MORELİM BOZULUYORKİ ANLATAMAM ÇOK KARAMSARIM SANKİ HİÇ BEBEĞİM OLMICAKMIŞ GİBİ
doğru ben akşam çaya geliyorum arkadaşa ordan giriyorum bilgisayarımda sorun var :) yapılsın bolbol sohbet ederiz
ya canım neden öyle düşünüyorsun bende 2 tane kürtaj oldum hemen hamile kalmadım 3 ay sonra kaldım,ayrıca böyle karamsar ve stresli olursan bebişin korkar gelmez biraz rahat ol canım ya,rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalman daha da kolaylaşacak ayrıca beslenmene çok dikkat et canım bol bol incir ye faydası oluyor ve ilişkiden sonra 1 saat ya da yarım saat kalkma,belinin altına yastık koy spermin ulaşması daha kolay olur,bana doktorum coraspin vermişti bu hamile kalmanı kolaylaştırır ayrıca kanı sulandırır dedi hamile kalmadan önce 100lük coraspin kullandım bir zararı yok kullanabilirsin canım folbiolü de unutma,bunları yap ve de rahat ol bebişin geleceği zamanı iyi bilir merak etme yakın zamanda seninle olacak meleğin..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
umutluyuz sen nasılsın canım neler yapıyorsun
canım yaa. kıyamam . uzulme bak doktor da engel yok demıs. bırazda psıkolojık sanırım. aslında kafamıza bu kadar takmasak, herseyı oluruna bıraksak belkı hersey daha guzel olacak. ama ınsanoglu boyle sabırsız ıste. ıstedıgı hemen olsun ısıtıyor. hele sozkonusu bebek olunca.ben de senın hıssettıklerını hıssedıyorum ınan. bazen bunu da kaybedecekmısım gıbı gelıyor. bıran once zaman gecsın kalp atısını duyayım ıstıyorum. hayırlısı canım yaa. karamsar olma sakın. hıc olmayanları dusun.
 allahım sağa salim kucağına almayıda nasip eder işallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
allahım sağa salim kucağına almayıda nasip eder işallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kokrma canım bebeğin gelmiş bak kalp atışlarınıda duyucaksın canını sıkıp bebişinide üzme seninle o çünküallahım sağa salim kucağına almayıda nasip eder işallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım ya,inşallah Allahım kucağımıza almayı nasip etsin şu mübarek ramazan ayında dualarımız kabul olur inşallah,Allah diğer arkadaşlarımıza da biran önce hamile kalmayı nasip etsin...
DUA EDİCEM CANIM HİÇ ÜZÜLMEYİN RABBİM SİZLERLE HEPTE SİZİ VE BEBEKLERİNİZİ KORUCAK İNANIYORUM BEN ÜZÜLMEYİN KOKRMAYIN KEYFİNİ ÇIAKRIN HAMİLELİĞİNİZİN İŞALLAH BENDE TEZ ZAMANDA BURDAN HAMİLEYİM DİYE HAYKIRIRIM SİZLERE AH ALLAHIM GÜZEL RABBİM GELİRMİ O GÜNLER ACABA
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım merak etme o güzel günleri sen de göreceksin,,,,haykıracaksın hamileyim diye :sm_cool:ve birlikte halay çekeceğiz yavaş yavaş bebişler de narin ya ondan dolayıdelikafadulden
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama ay işallah işallah canım tez zamanda çok saol bitanem allahım tez zamanda nasip etsin bana ve benim gibi bekleyen herkese güzel rabbim hayırlısıyla hiç canını sıkma şuanda en mutlu oluacan deönem korkma kaybeceğim diye üsme kendini güzel allahım sana ve eşine bağışlasın miniğinizi
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz