- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 158
- 39
bugun 42. Gun ve sabah adet oldum
hadi yaaa üzüldüm cnm ama vardır bi hikmeti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun 42. Gun ve sabah adet oldum
bu arada arkadaşlar ben hala yumurtlama dönemini anlamış değilim hangi günlerde daha yüksektir yada yapmamız gerekir anlayamadım yardımcı olun lütfen
günüm yarın cnm ama bugün olurum heralde yada akşama
belirtileri var tatlım
bugun 42. gun ve sabah adet oldum
canım benim yeğenin çok iyimerak etme yalnız beni bol bol kusturuyor akşam çok kötüydüm milletin sabah midesi bulanır benim akşam tuhafız biraz yani,,,bu arada yarım saat sonra randevum var bebişi görmeye gitcez umarım herşey yolundadır du edin bana.....
bu arada JAYA ben iyiyim canım sen nasılsın kusmuklu kusmuklu dolaşıyoruz ortalıkta sen de çok iş yapma bu dönemler önemlidir
bilmiyorum ama sanirim hava degisimi ve sitresten oldu
ve birde senede bi kez kadinlarda boyle gecikme normalmis
bu arada arkadaşlar ben hala yumurtlama dönemini anlamış değilim hangi günlerde daha yüksektir yada yapmamız gerekir anlayamadım yardımcı olun lütfen
okadar olacak kıymetli ya o şimdi biliyor benim yeğenim naz yapıyor oh size :))))) şaka kıyamam ama napıcaksınız sabır az kalmış
canımcım ben çokkk olmuyor diye ağladım :) baktım banada yazık arada aklıma gelirse merak ediyorum ama üzülmek yok yahu bizede yazık dimi ama çalışmalara devam hayırlısı inşallah hepimiz için
kızlaaaar doktordan geldim bizim nazlı yaramazın kalbi atıyorduişaret parmağım kadar olmuş maşallah ama ben yinede çok kaptırmıyorum kendimi 3 ay olana kadar inşallah bu sefer bebişimi kucağıma alırım ve inşallah Allahım isteyen herkese biran önce hamile kalmayı ve bebiş sahibi olmayı nasip eder aminn ...hamilenin duası kabul olurmuş
kızlaaaar doktordan geldim bizim nazlı yaramazın kalbi atıyorduişaret parmağım kadar olmuş maşallah ama ben yinede çok kaptırmıyorum kendimi 3 ay olana kadar inşallah bu sefer bebişimi kucağıma alırım ve inşallah Allahım isteyen herkese biran önce hamile kalmayı ve bebiş sahibi olmayı nasip eder aminn ...hamilenin duası kabul olurmuş