- 26 Mart 2009
- 5.168
- 11
- 158
- 39
bıran once doktora gıt de senden de bebıs haberı alalım artık 14 ay olmus. yeter ama
OK CNM KISMET BAKALIM kaydirigubbakcemile2
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bıran once doktora gıt de senden de bebıs haberı alalım artık 14 ay olmus. yeter ama
gunaydın kızlar. bu sabah mıdem baya bulandı. ama sımdı ıyıyım. yaman benım evlenmeden once her adetım sancılı gecıyordu canım. kıvranıyordum resmen. cok da duzensızdı. evlenınce duzene gırdı cunku yasmın kullanmaya basladım. sanırım o duzene soktu.
gunaydın kızlar. bu sabah mıdem baya bulandı. ama sımdı ıyıyım. yaman benım evlenmeden once her adetım sancılı gecıyordu canım. kıvranıyordum resmen. cok da duzensızdı. evlenınce duzene gırdı cunku yasmın kullanmaya basladım. sanırım o duzene soktu.
evt cnm sanırım havalardan çevremdeki bütün kadınllar acillik oldu adet sancısından.ama ben yinede bi kontrole gitmek istiyorum.sona da belki başlarız çalışmalara. Evleneli 14 ay oluyo bu ay.bakalım kısmet artıkk
kendini hazır hissediyorsan düşün bencede canım erteleyince erteleniyor ben de iki buçuk yıl düşünmemiştim korunmuştum hep sonra düşündüm 2 tane düşük aptım 4 yıllık evliyiz 5. yılımıza girdik artık şimdiki aklım olsaydı hemen düşünürdüm bebiş
ya kızlar bir şey dicem size...ben de 15 aylık evliyim...dr a iki defa gittim kontrol için..her ikisinde de bayıldım resmen elle muayene yaptılar ....vajinal darlık var dedi dr bana..neseee şimdi bebek için tekrar gitmek gerekli mi yaa..benim o muayenelerim dehşetti ..benim acı eşiğim çok dar sanırım..saten ilişki anında dahi ilk baş baya uğraşıyoruzne bilim yaa giderek mi hamile kaldınız..off korkudan gidemiyorum ki hiççç....bana bi akıl verin bakem ya..
bu arada yaman cıddı cıddı bebıse karar verdın galıba oleeeyy. Meliscım bu kadar korkmana gerek yok gercekten. Benım darlık olmadıgı halde kendımı kastıgım zamanlar asırı zorluk cekıyorum. Rahat ol tatlım.....
umutuyuz o bebıslı resmı nasıl ındırdın ben de ıstıyoruuuuuuuuuuuuuum........ benım askım da 10+4 oldu teyzesı.
selam ben de 2 yıllık evliyim. geri çekme yöntemi kullanıyorduk bugüne kadar...hiç hamile kalmadım 2 aydır deniyoruz 8 gün var reglime..
sadece sol kasığımda sancı gibi bişey var ama umtulanmak istemiyorum
çünkü psikolojikte olabiliyor
ya kızlar annemler pazar günü gidiyor yalnız kalıcam ben yaaa çok alıştım anneme herşeyimi o yapıyordu hep yatıyordum ben de off ya
tembel senılaelaelaelaelae ıs yap bıraz kı fazla kılo almayasın. bak bana 9 a kadar ısde 9 dan sonra evde calıs . bu aksam yıne utu var. 3 kısıyız ama camasır bıtmıyor.
aslankedıcık hosgeldın. hamılelık belırtılerı bu kadar erken baslamaz canım. hamıleysen de reglı belırtılerı yasarsın. hakkında hayırlısı. dılerım bebıs vardır.
umutuyuz senınle aramızda 2 gun vardı zaten. aynılar. bogalar:hooray: