• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

burcu canım yaa nerelerdesın sen. cok gecmıs olsun. dıkkat et kendıne . bızıde ıhmal etme. senı olgayı hannemı ozluyoruz valla. sız gıttınız topık ıssız kaldı. canım kafana takma tabı Allah hakkında ne zaman hayırlı gorurse o zaman verır. yeterkı umıdını ve ınancını kaybetme.

sagol yamancım. yaa aslında oglum olsun da umutluyuzun nazlı kızını gelın edeyım ıstıyorum ama. daha dogrusu kocam erkek ıstıyor. keske ıkısı de erkek olsa da capkınlıga cıksalar bırlıkte. yaa gıtar kursu nasıl gıdıyor bu arada. bebıs ıcınde cok guzel bısey buu

hayırlısı canım bakalım ne olacak ,,,,bugün gitar kursuna gittim kurs bitmiş saatini yanlış vermişler daha hiç başlayamadım geçen haftada toplantı vardı zaten,,,bu arada senin ikili tarama testi ne zaman benimki haftaya cumartesi belki o zaman cinsiyeti biraz belli olur

Kizlar slmlar ben geldimmm..
Hem regl im var hemde gribim yaa ne agir oluyo ikisi bi anda uff hastayimmm..
Bebek isinide artik kafaya takmiyim diyorum..kendi haline birakiyim..test mest almiyim diyorum..demesi kolay da bakalim yapabilecek miyim :D

Cok fazla stres yapiyorum ben :(( sonrada uzuluyoum sakin olmam lazim..Allah en kisa zamanda hayirli bi bebis nasip eder ins..tummm isteyenlereeee..

canım özlettin kendini yaa nerelerdesin??Bak sen bu kadar kafana taktığın için bebişin korkuyor gelmiyor kafanı dağıtmaya çalış canım işe falan gir çalışmıyorsan ya da kurslara başla düşünmemeye çalışırsan bebişin sana sürpriz yapar benim birçok arkadaşım o şekilde hamile kaldı önce kafasından sildiler hamileliği

hayırlısı canım bakalım ne olacak ,,,,bugün gitar kursuna gittim kurs bitmiş saatini yanlış vermişler daha hiç başlayamadım geçen haftada toplantı vardı zaten,,,bu arada senin ikili tarama testi ne zaman benimki haftaya cumartesi belki o zaman cinsiyeti biraz belli olur

sekercım ben persembe gunu yaptırıcam. ınsallah dedıgın gıbı cınsıyetı bellı olur. aslında fazlada merak etmıyorum cunku kız olursa kocam hayal kırıklıgı yasayacak.

meraba kızlaar:)

4 ekimde ben hamile olabilirim demiştim ya size:) ondan sonra dedim kafaya çok takıyorum biraz unutayım.

13 gün oldu ben unuttum tabi bu arada adetim de 1 hafta gecikti. bugün akşam test yaptım. ikinci çizgi silik çıktı. sizce hamilemiyimdir? kesin midir?

yarın sabah hemen gidip bi kan testi yaptırıcam :):teytey:
çok heyecanlıyız ablamla :)

meraba kızlaar:)

4 ekimde ben hamile olabilirim demiştim ya size:) ondan sonra dedim kafaya çok takıyorum biraz unutayım.

13 gün oldu ben unuttum tabi bu arada adetim de 1 hafta gecikti. bugün akşam test yaptım. ikinci çizgi silik çıktı. sizce hamilemiyimdir? kesin midir?

yarın sabah hemen gidip bi kan testi yaptırıcam :):teytey:
çok heyecanlıyız ablamla :)

canım hamilesin ikinci çizgi silik çıkıyor zaten ilk başlarda ben çok yaptım o testlerden biliyorum,,,,,hayırlı olsun dikkat et kendine ama sen yine de hastanede de kan testi yaptır

sekercım ben persembe gunu yaptırıcam. ınsallah dedıgın gıbı cınsıyetı bellı olur. aslında fazlada merak etmıyorum cunku kız olursa kocam hayal kırıklıgı yasayacak.

öyle deme casnım ya eli ayağı düzgün olsun yeterki eşin böyle bir genelleme yapmasın canım yeterki hayırlı sağlıklı bir evladın olsun perşembe günü güzel haberlerini bekliyoruz merakta bırakma bizi

Alatariyel hayrli ugurlu olsun cnm gøzun aydin..

Umutluyuz ve Jaya size cok tesekkur ediyorum, kafaya takmak yok bundan sonra stresss yokk :)))

ooo yeni gelişmeler var süper yaa
yeni hamişler hayırlı olsun bebişlerinizi
regl olmayı bekleyenlerde umarım 9 ay olmazlar da koca bi göbekleri olur

ee nasılsınız hanımlarr

oleeeeey beee. ozun aydın canım yaa nıhayet. sıra mızmızda umarım onunda haberını alırız.
herkese gunaydın kızlar. ben dun tarot baktırdım. kadın ısrarla oglun olacak dıyor. Allahtan hayırlısı

vayyy hadi hayırlısı canımcım benim oğlanla çapkınlığa çıkarlar artık

Back
X