• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Erkek yada kız rabbım bahtı aÇık evlat versın herkese
hamıŞler nasılsınız bugÜn bakalım

Erkek yada kız rabbİm bahtı aÇık evlat versİn herkese
hamİŞler nasılsınız bugÜn bakalım

amin yamancım valla benım de tek dılegım o. bugun ıyıyım de mıdemdekı baskı gecmek bılmıyor. umutluyuz b en oglumu gonderırırm oraya. ızmırın kızları guzeldır orda cıkarlar capkınlıga. yarın tahlıllerımı yaptırıcam. persembe de ıkılı testını yaptırıcam.
cınsıyetı ıkılı testte bellı oluyormus.bılgınız varmı bu konuda???

kızlar merhaba,

ben bi süre izin alıp eşimin yanına gitmiştim.nihayet eşimin de tayini çıktı ve geldik yuvamıza.
kızlar ben düşükten sonra 32. günümde regl olmuştum ya.şimdi en son regl tarihimden itibaren 25. gün (yani dün) gebelik testi yaptım pozitif.ama çok korkuyorum bi daha düşük yapmaktan ya da bişeylerin ters gitmesinden.ben 28 ya da 29 günde bir adet olurdum düşükten önce.düşükten sonraki regl 32.günde gelmişti.

doktora gitmek için çarşamba gününü mü beklesem acaba.yoksa hemen mi gitsem.belki doktor daha önce düşük yaptığım için progestan falan verir.

kızlar gerçekten çok korkuyorum.ne olur bana dua edin.bu sefer her şey yolunda gitsin ve sağlıklı bi şekilde bebişimi kucağıma alayım.

jaya şumutluyuz canlarım ne olur bana dua edin.hamişlerin duası kabul olurmuş.inşallah bu sefer sorun çıkmaz.inşallah hamileyimdir ve bebeğim çok sağlıklıdır.

bu arada topiğimize yeni arkadaşlar gelmiş.hepsi de hoşgelmişler.yeni hamişimiz de varmış onu da tebrik ederim.inşallah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım.

bu arada topiğimize yeni arkadaşlar gelmiş.hepsi de hoşgelmişler.yeni hamişimiz de varmış onu da tebrik ederim.inşallah bebişini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım.

hayırlı olsun cnm çok sevindim
abalmında ilk bebeği düştü
içine korku koyma allah bu sefer kucağına almayı naip etsin inşallah

Yamancım sağol canım.sen başladın mı bebiş çalışmalarına.ben uzun süredir siteye girmedim.başlamadıysanız da artık daha fazla beklemeden başlayın çalışmalara.çünkü planlandığı zaman da gelmeyebiliyo nazlı bebişler.bu arada listemiz de unutuldu gitti.yeniden yapalım listemizi.

hoşbulduk jayacım.dedim ya.işyerinden izin alıp eşimin yanına gitmiştim 15 gündür ordaydım.eşimi temelli yanıma alarak geri döndüm.nihayet tayini çıktı yanıma.

şimdi yeni bir heyecan içindeyim.adetimin 25.günü gebelik testi pozitif.dün yapmıştım testi.eğer hamileysem de bebeğimin kalp atışlarını duyana kadar ya da 3 ay dolana kadar kendimi çok kaptırmayacağım.hep içimde korku var yine aynı şeyleri yaşarsam ya da bişeyler ters giderse diye.bana bol bol dua et canım.inşallah bebeğim çok sağlıklıdır ve bu sefer bana sıkı sıkı tutunur.

bu arada yeğenim 12 hafta 1 günlük olmuş canım.Allah nazarlardan korusun.inşallah senin ve umutluyuzun,benim doğum haberlerimizi de veririz burdan.

teşekkür ederim canım. umarım sen de bebişine kavuşursun bir an öncekaydirigubbakcemile3

yamancım sağol canım.sen başladın mı bebiş çalışmalarına.ben uzun süredir siteye girmedim.başlamadıysanız da artık daha fazla beklemeden başlayın çalışmalara.çünkü planlandığı zaman da gelmeyebiliyo nazlı bebişler.bu arada listemiz de unutuldu gitti.yeniden yapalım listemizi.

cnm haklısın ama sanırım biz bu çalışmayı ileri bi tarihe erteledik
eşimle konuştum dün henüz 14 aylık evliyiz ben 23 eşim 26 yaşında biraz daha bekleyelim dedim
gerçi eşim istiyo
ya hemen olmazsa diyede içimi kemiriyo ama bilemiyorum cnm yaa
ama brz daha beklemek istiyorum nedensee

selam canlarım nasılsınız yeni hamişler varmış tebrik ederim darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına
sağlıkla gelsin meleklerimiz inş

umutluyuz merhaba canım.fasulyeciğin nasıl.seninki de 11 ya da 12 haftalık olmuştur.artık fasulyelikten de çıkmıştır.herşey yolunda di mi.

Yamancım canım benim siz çok gençmişsiniz.daha çok vaktiniz var.tabi ki bebiş zamanına en iyi siz karar verirsiniz.zaten sen bebişle ilgili bayağı bi bilgi birikimine sahip oldun.zamanı gelince de çok stres yapmazsın canım.
ben 27 yaşındayım eşim de 28 yaşında.biz evleneli 22 ay oldu canım.biz de eşim askerden gelmeden hiç ama hiç düşünmüyoduk bebiş.eşim bu Haziran ayında geldi askerden.bebiş düşünmeye başladık.ilk 2 ay olmadı diye o kadar stres yapmıştım ki.sonra 3.ayımda hamiş kaldım ama maalesef bebeğim düştü.inşallah bu sefer yüzüm güler canım.

olgaycım canım cok sevındım ınan. yaa varya okurken bu sefer sevıncten gozlerım doldu. zaten duygusaldım hamılelık benı daha duygusal yaptı sanırım. esınle tekrar bırarada olman ve testın pozıtıf cıkması ıkısı de super haberler. hıc korkma canım. ben kurtajdan sonra 60 gun adet olmadım. 60.gunde adet oldum ve hemen o ay bebısım geldı. Allah nazarlardan saklasın cok da ıyı durumda. o yuzden sakın aklına olumsuz seyler getırme. hersey coooook guzel olacak. Allahım yaa bugun aldıgım en guzel haber bu ınan. canımmmmmmmm

olgaycım doktora gıt bıran once. bebe aspırını verecektır. onu mutlaka kullan. cunku onu sadece daha once dusuk yapanlara verıyorlar sanırım.

aman da benım bebısımın resmıde degısmıs. yenı farkettım. annesı yer onun heryerını yaaaa. kucuk sıpam benım. aah bı dogsada heryerını ısırıp mıncıklasammmmmmmmm

yamancım canım benim siz çok gençmişsiniz.daha çok vaktiniz var.tabi ki bebiş zamanına en iyi siz karar verirsiniz.zaten sen bebişle ilgili bayağı bi bilgi birikimine sahip oldun.zamanı gelince de çok stres yapmazsın canım.
Ben 27 yaşındayım eşim de 28 yaşında.biz evleneli 22 ay oldu canım.biz de eşim askerden gelmeden hiç ama hiç düşünmüyoduk bebiş.eşim bu haziran ayında geldi askerden.bebiş düşünmeye başladık.ilk 2 ay olmadı diye o kadar stres yapmıştım ki.sonra 3.ayımda hamiş kaldım ama maalesef bebeğim düştü.inşallah bu sefer yüzüm güler canım.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm

Back
X