Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar test yaptım sılık cızgı cıktı hafıfte olsa
delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey:
HADİ GÖZÜN AYDIN CANM YAA SÜPPERRRRRRR Şeniz
Hadİ hayırlısı cnm yaa
kaÇ aydır ÇalıŞmalar vardıı
Kızlar test yaptım sılık cızgı cıktı hafıfte olsa
burcu sen nerelerdesın yaa. yaman ne yapsın mıllete gaz verıyor ama kendısı naz yapıyor. assolıstler gıbı sona saklıyor sanırım bebısı. hanı topıkın en mınık bebısı olsun kı dıgerlerının papucu dama atılsın.tabı ısın sakası bu ama hadı artık senden, hannemden, gurbet gelınınden, yamandan ve dıger arkadaslardan da bebek haberı duymak ıstıyoruz.
burcu sen nerelerdesın yaa. yaman ne yapsın mıllete gaz verıyor ama kendısı naz yapıyor. assolıstler gıbı sona saklıyor sanırım bebısı. hanı topıkın en mınık bebısı olsun kı dıgerlerının papucu dama atılsın.tabı ısın sakası bu ama hadı artık senden, hannemden, gurbet gelınınden, yamandan ve dıger arkadaslardan da bebek haberı duymak ıstıyoruz.
canımcıklarım doktorum bebişimin ensesinin gayet ince olduğunu söyledi 1mm falan yani normalmiş kan testinin sonuçlarını da haftaya bugün doktoumdan öğreneceğim bebişim çok uykuluydu inat etti doktor teyzesine dönmedi bir türlü uğraştık biraz benim bebiş bana çekmiş kesin benim gibi uykulu doktorum çok inatçı dedi bebişim için,,,bu arada cinsiyeti için önce kız dedi sonra oğlan da olabilir dedi geriye ne kaldıysa başka :) çok şükür maşallah hep böyle olur inşallah yaa