• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Allah ÇalıŞanı severmıŞl cnm bak emeklerın boŞa gıtmedı
ılkı ıÇınde ÜzÜldÜm nedenı neydı cnm

MIZ MIZZZZZ hamilemisin cnm benimmmmmmmm :lepi:
cok sevindimzemuszemus
ins. øyledir..kaydirigubbakcemile2
Hayirli olsun :))

burcu sen nerelerdesın yaa. yaman ne yapsın mıllete gaz verıyor ama kendısı naz yapıyor. assolıstler gıbı sona saklıyor sanırım bebısı. hanı topıkın en mınık bebısı olsun kı dıgerlerının papucu dama atılsın. :emir_bebek: tabı ısın sakası bu ama hadı artık senden, hannemden, gurbet gelınınden, yamandan ve dıger arkadaslardan da bebek haberı duymak ıstıyoruz.

burcu sen nerelerdesın yaa. yaman ne yapsın mıllete gaz verıyor ama kendısı naz yapıyor. assolıstler gıbı sona saklıyor sanırım bebısı. hanı topıkın en mınık bebısı olsun kı dıgerlerının papucu dama atılsın. :emir_bebek: tabı ısın sakası bu ama hadı artık senden, hannemden, gurbet gelınınden, yamandan ve dıger arkadaslardan da bebek haberı duymak ıstıyoruz.

delikafadulden ANLADIN DEMEK
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: SÜPERSİN YA AMA HAKKATEN ŞİMDİLİK DÜŞÜNMYORUZ CNM
PLANDA DEĞİŞİKLİK OLURSA HABER VERCEM SANA SÖZZZZ :smiley-cool:

selam canım ben1,5 yıllık evliyim bizde yaklaşık 9 aydır çalışmalara devam ediyoruz. sana diyebilicegim tek şey sabırlı olman stres yapmaman ve yaptırmaman:))) ve birde etrafdaki sözlere aldırış etmemen.
ben bunu her nekadar başaramazsamda tavsiye ediyorum:):):)

Dedim ya kafam dagilsin diye guzellik topiklerine takiliyorum :hulya:

Malum ugrascak bisilerim olmayinca odaklanip kaliyorum :gitme:

sonra uzulen yine ben oluyorum:sinifsinif:

aslinda calisiyorum da ama yine de aklimda baska seyler olsun :CüvCüv:

Yuzmeyi cok istiyorum bide yuzme kursu dusunuyorum.sengözlerimebaksanab

Bebek hesabi yok bu ay akisina birakicam bakalim neler olacak gamyoncuiremsu

sen nasilsin cnm:jeyyar:

Son düzenleme:
burcu yaa kusura bakma canım ekranı actım sonrada ıse daldım. yenı gordum yazdıklarını. bencede ıyı dusunmussun. kafana takınca olmuyor. bende bazen zaman gecmıyor dıye farklı seylere odaklanmak ıstıyorum ama malesef vaktım yok.
umutluyuz sen ne yaptın canım. ne dedı doktor anlatsana

canımcıklarım doktorum bebişimin ensesinin gayet ince olduğunu söyledi 1mm falan yani normalmiş kan testinin sonuçlarını da haftaya bugün doktoumdan öğreneceğim bebişim çok uykuluydu inat etti doktor teyzesine dönmedi bir türlü uğraştık biraz benim bebiş bana çekmiş kesin benim gibi uykulu doktorum çok inatçı dedi bebişim için,,,bu arada cinsiyeti için önce kız dedi sonra oğlan da olabilir dedi geriye ne kaldıysa başka :) çok şükür maşallah hep böyle olur inşallah yaa

mız mız çok sevindim canım Allah kucağına almayı nasip etsin .....
ne güzel yaa topiğimiz gerçekten çok uğurlu geldi maşallah,,,,

canımcıklarım doktorum bebişimin ensesinin gayet ince olduğunu söyledi 1mm falan yani normalmiş kan testinin sonuçlarını da haftaya bugün doktoumdan öğreneceğim bebişim çok uykuluydu inat etti doktor teyzesine dönmedi bir türlü uğraştık biraz benim bebiş bana çekmiş kesin benim gibi uykulu doktorum çok inatçı dedi bebişim için,,,bu arada cinsiyeti için önce kız dedi sonra oğlan da olabilir dedi geriye ne kaldıysa başka :) çok şükür maşallah hep böyle olur inşallah yaa

canım gozun aydın, durumunun ıyı olmasına sevındım. cınsıyetı ıcın zaten sımdılık cok erken o yuzden ne deseler bos. ama onemlı olan saglıgı zaten. bızde esımle tartısırken ben kız ıstıyorum dıyorum o erkek dıyor. artık dayanamıyorum cocuk o bıcım olacak bızım yuzumuzden dıye sıtem edıyorum valla

Back
X