- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #19.981
kıızz valla 2000 e az kalmışkennn yine beni müstehcene sürekledinn kız yine hatırlattınn allahhh canını almasınnn suuss kızz şurda nimettt yicemm aklıma kötü şeyler getirmiyimmm koparma beni
yaww 2 dk tlfla konuştum 2 sayfa gitmiş partiye yetişemeyecem diye ödüm koptu ya yiyecekler aman düşünmek istemiyorum ya banane ben acıktım masaya yanaşabilirmiyim..?
kız öyleee olurmuuu 6 .aya aya girince daha rahatladımm haftada 1 günnn özgürümmm ama ben şeydennn çekiniyooommm anlarsınn yaaahareketlerimi kontrol edemeyince zarar görürmüyümm diye yoksa hafta da 1 e başlandııı kızzz yoksa nasıll dayanırımm kocişe onada yazıkkk kedi gibi yalanıyooo :asigim: :asigim:
kıızz valla 2000 e az kalmışkennn yine beni müstehcene sürekledinn kız yine hatırlattınn allahhh canını almasınnn suuss kızz şurda nimettt yicemm aklıma kötü şeyler getirmiyimmm koparma beni
kızlarrr vallaa billaa 2000 e ramak kaldııı
az kaldi az ha gayrettttt 2000 e yaklasdik
yaww 2 dk tlfla konuştum 2 sayfa gitmiş partiye yetişemeyecem diye ödüm koptu ya yiyecekler aman düşünmek istemiyorum ya banane ben acıktım masaya yanaşabilirmiyim..?
dettthh çe elini turtadan
ay yazık kız sende taze hamişsin al bi tane ben 44 kilomla siper oldum kimse görmez iki tane al birini bana verirsin çaktırmadan
kızlar çekinn elinizi bakıyımmm kız senin neyine siper olmak mavişim oracıkta görünüyooo dım dızlakk hadi benimm gibi 70 likkk biri siper olsa neyseee
oleeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
2000 olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaşasıııınnn yuupppppiiiiiiiiiiiiiiiii
haydin şerefeeeeee afiyet olsun ayyy havai fişekler varrrrrrrrrrrrrrr süppperrrrrr
kızkaçıranlarıda ateşleyinn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr oleeeeeeeeeeyyyyyyyyy
niceeeee 2000 li sayfalaraaaa hep beraberrrrrrrrrrrrrrrrrrr :içelim: :içelim:
:sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance:
Yasemiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn sude burda sen nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnn çabuk geeeeeeeeelllllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?