Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yokkk gızz ben geldim buradayım..hadi ama artık parti başlasın heyoohihoyyythihoyyythihoyyyt :teytey::teytey::teytey::teytey: :içelim::içelim:

yaww 2 dk tlfla konuştum 2 sayfa gitmiş partiye yetişemeyecem diye ödüm koptu ya yiyecekler aman düşünmek istemiyorum ya banane ben acıktım masaya yanaşabilirmiyim..?

dettthh çe elini turtadan
ay yazık kız sende taze hamişsin al bi tane ben 44 kilomla siper oldum kimse görmez iki tane al birini bana verirsin çaktırmadan

kızlarrrr önemliii maytapp lamayııı unutttukkk galibbaaa kimm alıp gelecek şimdi benimm belimde bi noktada çok ağrı var olmasa ben giderdimmm içimizde kimm yevtinse o bi koşu gitsinde alsınnn maytapsız olmaz

delüüü anladım seni anladımda işte hareketler pozisyonalr kısıtlı dediğin gibi kaldıki bennn özgür olmayı severimmmmm sınırsızcaaaa anladın sen onuuu yerimseniben :asigim:

kıızz valla 2000 e az kalmışkennn yine beni müstehcene sürekledinn kız yine hatırlattınn allahhh canını almasınnn suuss kızz şurda nimettt yicemm aklıma kötü şeyler getirmiyimmm koparma beni

kop gel anam kop kopppppppp :roflol:
ne yicen kızz söylesene cokacimcoook

kızlarrr vallaa billaa 2000 e ramak kaldııı

eveeeeeetttttttttttttttttt :dance:

az kaldi az ha gayrettttt 2000 e yaklasdik

oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy hihoyyyt hihoyyyt

yaww 2 dk tlfla konuştum 2 sayfa gitmiş partiye yetişemeyecem diye ödüm koptu ya yiyecekler aman düşünmek istemiyorum ya banane ben acıktım masaya yanaşabilirmiyim..?

gel annem gel ye şunlardan sen bekleme gelllllll cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

:teytey::dance::teytey::dance::sm_cool:hihoyyyt
hadi kızlaaaarrr sütlerimiz havayaaa :içelim:
gömülün yiceklereeee cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

hadi masallah 2000 e ulasdik haydi halaya kizlarrrrrrrrrrrrrrhsositososito:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::enbuyukkk::enbuyukkk:

hihoyyythihoyyyt
partiyi duyan gelmiş :dance::sm_cool:
gececilerin hakkını ayıralım bari
iradesine sahip çıkan saklasın kaydirigubbakcemile3

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyy oleeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
2000 olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu yaşasıııınnn yuupppppiiiiiiiiiiiiiiiii
haydin şerefeeeeee afiyet olsun ayyy havai fişekler varrrrrrrrrrrrrrr süppperrrrrr
kızkaçıranlarıda ateşleyinn kızlarrrrrrrrrrrrrrrr oleeeeeeeeeeyyyyyyyyy
niceeeee 2000 li sayfalaraaaa hep beraberrrrrrrrrrrrrrrrrrr :içelim: :içelim:
:sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :dance: :dance:

dettthh çe elini turtadan
ay yazık kız sende taze hamişsin al bi tane ben 44 kilomla siper oldum kimse görmez iki tane al birini bana verirsin çaktırmadan

kızlar çekinn elinizi bakıyımmm kız senin neyine siper olmak mavişim oracıkta görünüyooo dım dızlakk hadi benimm gibi 70 likkk biri siper olsa neyseee

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
filiz ablamla ireme ayırın mutlaka birer tabak bak kötü olur sonra heeeeee
beyazımıda haticemide unutmayın olurmuuuuu
Nurrrr nerdesin kuzum al ilaydayı gel hadi sende katıl partiyeeeeeeeeee

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
hadi hamişler gelin göbişleri tokuşturalım yavaşçaaa :teytey: :dance:

amin amin canim aminnnnnnnnnn.en kötü günümüz böyle olsun haydiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…