Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kız allahhh canımı almasın unuttum gııı sizin aşşş ermenizide hepsini ismiyle yazdımm bak görüyonmuuuu neyse partide en çokkk siz yersiniz olur biter nasıl olsa biz o dönemleri geçtikklkkkk

aaaaaa nolmuşşş benimm takvimime yokkk gözükmüyooo gören varmı arkadaşlar
ara ara gidip geliyor benimkide ama gözüküyor senin takvimin site takılıyor sanırım

canım yiyebildin sürece ye gitsin doğumdan sonra hepimiz spor yapcaz nede olsa kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
valla güzelim böyle giderse eğer 2000 olduğunda hepimiz hala mesai saatleri içerisinde olucaz ama lak lak etmekten sayfayı farkedemicez :roflol:

evet bu hızla gidersek öyle olcak kaydirigubbakcemile3

oh oh maşallah ellerine sağlık bacım bu ne hamaratlık hangi ara yaptın bunca şeyiii ayy başlasakmı yemeye yaa canım çok istedi kızlarr bende elmalı turta mantar kurabiyesi cezerye ve mercimek köftesi yaptım yetermi? Pastada yapsammıki :uhm:

aaaaaa nolmuşşş benimm takvimime yokkk gözükmüyooo gören varmı arkadaşlar

kız görünüyor takvimin senmi göremiyon :uhm:

ohooo senin bu akşam işin var yandın uykuyu felan unut sen yaww şu teyzenlerde yanii varya fisfisfis şartmı gitmeniz canım sen hamilesin kritik dönemdesin onlar size gelsin olmazmı ille görmen şartmı kuzum yaa sen kendini böyle ordan oraya sürüklersen ohooo işimiz var valla seninle hee klava:

:roflol: :roflol: :roflol:
ne kaldıki geriye zaten delüü karıııı kaydirigubbakcemile3

kızzzlarrr bugünnn en çokkkk neye güldümmm bir bilsenizz yanlışşş hatırlamıyosammm beyazımız birini hafiff yollu taşladı valla biri girip yazı yazmışşş burayı msn ye çevirmişsiniz diye neymiş anacım topiğin adıyla bağdaşmıyomuşşş beyazda bi güzelll işine gelmediyse gelmezsin dedi lafı ağzına tıkadıııı.. canımm filiz ablamda kibarlığından aaa öyle şey olurmu canım dediii

:roflol::roflol:
kalmadı dimi biş bende unuttuğum bişey varmı diye düşünüyodum fisfisfis

kızzz cerennn bencede sen pastayı yappp bak hazır alıcakkk kişide ortalıkta yokkk arada kaynayıpda pastasız kalmıyalımm vallaa sen pratikk karısın yaparsın hemen

kız sennn hiççç yapmaya yanaşmıyon beyaa hep naz yapmana güveniyonnn buldun bizim gibi teyzeleri homini gırtlak yicen dimi insan bir hazır pastayı da ben alıyım der bukadar parayı nere götürcen kızzz

kız allahhh canımı almasın unuttum gııı sizin aşşş ermenizide hepsini ismiyle yazdımm bak görüyonmuuuu neyse partide en çokkk siz yersiniz olur biter nasıl olsa biz o dönemleri geçtikklkkkk

nee bee benimde canım istedi ben aşermiyormuyum şuan yani :uhm:

al benden de o kadar cevap vermeden geti ama ara ara aklıma geliyor gülüyorum bende sanki biz burda soru cevap şeklinde sadece gebelikten bahsediyoruz hatun birde bizim +18 leri görse :1shok: neler yazardı kim bilir. Gerçi onun yazacakları bellide biz ne cevaplar verirdik acep kaydirigubbakcemile3

obuuuurrrr yuuuhhh kaydirigubbakcemile3

kızzz cerennn bencede sen pastayı yappp bak hazır alıcakkk kişide ortalıkta yokkk arada kaynayıpda pastasız kalmıyalımm vallaa sen pratikk karısın yaparsın hemen

tamam canımın içi başlıyorum hemencecik yapmaya neli olsun çikolatalımı meyvelimi :uhm:

yaa beni affedin bu seferlik ben bugün hastayım başım hala agrıyor azda olsa.. valla ceren dün onlarla kayınvalidemlerdeydim ama işte bugün gidecekler ya o yüzden gitmemiz gerekecek ahkam kesmeye gelince herkes kesiyorda ama işte şimdi yok başım agrıyor yok iyi degilim desem ne olacak ..aman neyse ya ben yapayımda görevimi gerisi ne olursa oo..arabamızda orada onuda alacaz zaten o yüzden şart yanii..

kızlar azıcıkkk tabaklardan tırtıklamaya başladımm ayıp olmaz demiii canım istediii valla ceren köftelerin şeklini bozmadan tırtıkladımm kızma heeee

bu arada ierror alıntının ,çne karışmış cevabın şeker bende bayılırım mercimek köftesine olsada yesek
anam bu yiyecekler gerçekten olsa ve biz bir arada olsak varya bilemiyorum artık halimiz ne olur 1 hafta bir şey yemicek kadar depolarız heralde kaydirigubbakcemile3

aa kız ne ara oldu bu

yaa öörr be mavi,i sen gitme o zaman sen direk eve git vur kafayı yat eşin gitsin aldın arabayı seninde rahatszı olduğunu söylesin neden parçalıyorsun kendini ya valla çok kızıyorum sana heee klava:

kızlar azıcıkkk tabaklardan tırtıklamaya başladımm ayıp olmaz demiii canım istediii valla ceren köftelerin şeklini bozmadan tırtıkladımm kızma heeee

afiyet olsun kuşum ye yarasın cemre hanımaaa maşşallahhhh cokacimcoook
bende yicem ama hele şu pastayı bir yapayım önce sonra dalacam tabaklara cokacimcoook

kuzummm geçmiş olsunnn sen gitte görev mörev idare edicen bugünlük amannn kendine dikkat etttt

ben yeni yedim pazar günü günüm vardı cokacimcoook
ama tabi bu ekip tam kadro bi arada ve yicekler olsaa halimiz komedi olurdu vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…