- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.001
amin amin canim aminnnnnnnnnn.en kötü günümüz böyle olsun haydiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:
sude nasıl gelmiş kız yaseminsiz çatlak :roflol::roflol:
oleyyyyyy dum tıss dum tııs ayyy çokk salladımm kendimmiii bişeyy olmasa bariii bebişimde oynuyooo içerde
ohhh birazda mezdeke açında kurtlarımızı dökelimmm malummm geceleri dökemiyozz gündüzz boşaltalımm enerjimizi
Geceler sessiz sessiz yanarrr :roflol: :roflol:
ohhh birazda mezdeke açında kurtlarımızı dökelimmm malummm geceleri dökemiyozz gündüzz boşaltalımm enerjimizi
ohhhh valla şimdiii göbüşşş sallamaktan altıma kaçırıcemmm hemmm yyeee hemm içççç hem oyna malummm mesane doluuu bi boşalımmm yapıppp geleyiimmm
kızz cerennn kızzz iremde üzülücekkk filiz abllada üzülicek partiye yetişemedimmm diyeee bbeyazcımmm da yetişemiceni bilodu herhalll yaptıklarını masa üstüne bırakmıştı bizler için bari bizde onlara tümm çeşitlerden ayıralımmm da kırılmasınlar
sositosositosositososito:teytey::teytey:
cok oynadim ben biraz dinlencem bir bardak süt icim bari hadi kizlar bos birakmayin pisti
ohhhh valla şimdiii göbüşşş sallamaktan altıma kaçırıcemmm hemmm yyeee hemm içççç hem oyna malummm mesane doluuu bi boşalımmm yapıppp geleyiimmm
kızz cerennn kızzz iremde üzülücekkk filiz abllada üzülicek partiye yetişemedimmm diyeee bbeyazcımmm da yetişemiceni bilodu herhalll yaptıklarını masa üstüne bırakmıştı bizler için bari bizde onlara tümm çeşitlerden ayıralımmm da kırılmasınlar
mavii kızzz yiceklremi gömüldünn sesin çıkmıyorrr
Geceler sessiz sessiz yanarrr :roflol: :roflol:
arifeee ciiccimmm nasılsınnn sesinnn ara ara çıkıyoooo bide tamamennn gidiyyooo bukadar çokmu yoğunsunnn online gözüküyonn ya yazmamana dayanamıyorumm ben yazıyorum
evet canım maleseffffffffffff bende çok istiyorum yazmayı ama olmuyo sinir oluyorum böyle arada işte yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben partiyide kaçırdım senağlamabenim yerimede yiyin pasta börek daha nice 2000li sayfalara inşallah kopmamak dileğiyle :hooray:
ahhh cerennn ahhhh helede o vucudunn sıcaklığını duyuptaaa bişilerinnn çağırdığını duyup da uyumak koyuyoo insana oysa ne güzelll şeylerr giyinippp kocişime süprizler yapardımmm şimdiii nerde o takımlarınn içine sığmıyommm bilemmm ahhhh
kizlar afiyet olsun hepinize ben diyetteyim ben sadce bakiyorum daha nice 2000 li sayfalar bebislerinizle beraber kendinize iyi bakin
:roflol::roflol:
bana doktor bu akşam naptın böle bu bebek kıpırdamakdan gözükmüyor nerdeyse dicek çok güldüm valla çok keyifliyim Allah bozmasınnn keyfimizi
onlar gece kutlucak artık bugun kopmle 2000 olrak kabul etcezzz yicekleride ayrdıkmı tamamdır bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?