Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ohhh birazda mezdeke açında kurtlarımızı dökelimmm malummm geceleri dökemiyozz gündüzz boşaltalımm enerjimizi

amin amin canim aminnnnnnnnnn.en kötü günümüz böyle olsun haydiiiiiiiiiiiiii:teytey::teytey:

evet evet en kötü günümüz böyle olsunnnnnn yiyelim içelim şişelim güzelleşelimmm haydeeeeeeeeee hooppaaaaa :içelim: :teytey: :dance:

sude nasıl gelmiş kız yaseminsiz çatlak :roflol::roflol:

anam zamane çocukları işte sude yiyecekleri pastayı duyunca dayanamayı çıkıvermiş yaseminde halen ders çalışıyor kaydirigubbakcemile3

oleyyyyyy dum tıss dum tııs ayyy çokk salladımm kendimmiii bişeyy olmasa bariii bebişimde oynuyooo içerde

bişicik olmaz o kordona tutunuyordur canım fazla zığlamada kayıvermesin çocuk sağa sola oyna onada beşik gibi gelir uyurrr mirmirmirmir :roflol:

sositosositosositososito:teytey::teytey:
cok oynadim ben biraz dinlencem bir bardak süt icim bari hadi kizlar bos birakmayin pisti

ohhhh valla şimdiii göbüşşş sallamaktan altıma kaçırıcemmm hemmm yyeee hemm içççç hem oyna malummm mesane doluuu bi boşalımmm yapıppp geleyiimmm
kızz cerennn kızzz iremde üzülücekkk filiz abllada üzülicek partiye yetişemedimmm diyeee bbeyazcımmm da yetişemiceni bilodu herhalll yaptıklarını masa üstüne bırakmıştı bizler için bari bizde onlara tümm çeşitlerden ayıralımmm da kırılmasınlar

ohhh birazda mezdeke açında kurtlarımızı dökelimmm malummm geceleri dökemiyozz gündüzz boşaltalımm enerjimizi

kiz beni kopardin güldürmekden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

:roflol::roflol:
bana doktor bu akşam naptın böle bu bebek kıpırdamakdan gözükmüyor nerdeyse dicek çok güldüm valla çok keyifliyim Allah bozmasınnn keyfimizi

onlar gece kutlucak artık bugun kopmle 2000 olrak kabul etcezzz yicekleride ayrdıkmı tamamdır bu iş

sositosositosositososito:teytey::teytey:
cok oynadim ben biraz dinlencem bir bardak süt icim bari hadi kizlar bos birakmayin pisti

tamam canım otur dinlen acık daha kolbastı oynucazzz :dance:

e ben size dedim o kadar yazmayın 2000 olmasın akşama olsun onlar varken diye ama durmadınızki anam dinlemediniz be tam tersini yapıp kudurdunuz bu gün neyseee ben gelmeyenler için herşeyden ayırdım meraklanma sen onlarada akşama ikram ederiz artık napalım a.s

mavii kızzz yiceklremi gömüldünn sesin çıkmıyorrr

:roflol: :roflol:

Geceler sessiz sessiz yanarrr :roflol: :roflol:

ahhh cerennn ahhhh helede o vucudunn sıcaklığını duyuptaaa bişilerinnn çağırdığını duyup da uyumak koyuyoo insana oysa ne güzelll şeylerr giyinippp kocişime süprizler yapardımmm şimdiii nerde o takımlarınn içine sığmıyommm bilemmm ahhhh

arifeee ciiccimmm nasılsınnn sesinnn ara ara çıkıyoooo bide tamamennn gidiyyooo bukadar çokmu yoğunsunnn online gözüküyonn ya yazmamana dayanamıyorumm ben yazıyorum

evet canım maleseffffffffffff bende çok istiyorum yazmayı ama olmuyo sinir oluyorum böyle arada işte yaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben partiyide kaçırdım senağlamabenim yerimede yiyin pasta börek daha nice 2000li sayfalara inşallah kopmamak dileğiyle :hooray:

senin hakkınıda ayırdık canım bütün topik sakinlerine yetcek mamamız varr
afiyet olsun ye gülüm sende :1hug:

kız Allah iyiliğini emi +18de geçti bu :roflol::roflol:
dilber hala gibi yanıoz hepimiz anlaşılan :roflol:
bu gece herkesde ucundan accık bişiler olur bu muhabbetle :roflol:

kizlar afiyet olsun hepinize ben diyetteyim ben sadce bakiyorum daha nice 2000 li sayfalar bebislerinizle beraber kendinize iyi bakin

aaa olmaz ama ablam gel hepsinin tadına bak not ver bakalım becerebilmişmiyiz hadi bırak şimdi diyeti, hem bunların hepsi lıght kaydirigubbakcemile3 gel hadi gel ye bişicik olmaz meraklanma :içelim:

allah keyfimizi ağız tadımızı bozmasın kızlarrrr iyiki varsınızzzz ve iyiki burdanısınııızzz hepiniz çooooooooooookkkkkkkkk seviyorummmmmmm öpüyorummmmmmm a.s. a.s.

kızlarrr ben çokkk efkarlıyımmm bi :içelim: içsemm nolurrr bişi olurmuuu yoksa bu sızııı geçmicekkk şakaa sı bi yana kızlarrr allahhh herkesinn eşini kendine bağışlasınn bide doğacak yavrularımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…