Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

arifeee ciiccimmm nasılsınnn sesinnn ara ara çıkıyoooo bide tamamennn gidiyyooo bukadar çokmu yoğunsunnn online gözüküyonn ya yazmamana dayanamıyorumm ben yazıyorum

ierror kız yine aynı şeyi yapmışın anam ben yazmışım gibi duruyor cevabın kaydirigubbakcemile3
Sen hala yanaşamıyon demi kocişeee :çok üzgünüm: bende öyle valla ne olacak bizim bu halimiz hem istiyorum özlüyorum hemde delikafadulden

Son düzenleme:
ben yeni yedim pazar günü günüm vardı cokacimcoook
ama tabi bu ekip tam kadro bi arada ve yicekler olsaa halimiz komedi olurdu vallakaydirigubbakcemile3

valla onu bende düşünemiyorum canımcım kopardı herkesss kaydirigubbakcemile3

aaa merk ettim iyi etmiş valla
bi ara geçmişe bakayım kaydirigubbakcemile3

dur bir bakayım ben bulursam getiririm sanaa

KIZLAR TOPİĞİMİZDE BİR YABANCI VAR kötükedihüso

hyakar neden okuyorsunda yazmıyorsun bak birazdan partimiz var bizim kimsin gel öğrenelim tanıt kendini sonra giremezsin içeri kaydirigubbakcemile3

kız öyleee olurmuuu 6 .aya aya girince daha rahatladımm haftada 1 günnn özgürümmm ama ben şeydennn çekiniyooommm anlarsınn yaaa hareketlerimi kontrol edemeyince zarar görürmüyümm diye yoksa hafta da 1 e başlandııı kızzz yoksa nasıll dayanırımm kocişe onada yazıkkk kedi gibi yalanıyooo :asigim: :asigim:

kıızz valla 2000 e az kalmışkennn yine beni müstehcene sürekledinn kız yine hatırlattınn allahhh canını almasınnn suuss kızz şurda nimettt yicemm aklıma kötü şeyler getirmiyimmm koparma beni

yaww 2 dk tlfla konuştum 2 sayfa gitmiş partiye yetişemeyecem diye ödüm koptu ya yiyecekler aman düşünmek istemiyorum ya banane ben acıktım masaya yanaşabilirmiyim..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…