- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.201
çok güzelsin birtanem benim, Allah nazardan saklasın canımtabi cnm bekarken oynamıştım,eşim izin vermiyo şimdi dermişim:1rolleyes:
yok canım derste değildim, dün quiz yapmıştım bir sınıfımı, onların kağıdını okudum, dersim var öğleden sonra, merak ederler şimdifiliz abla yine derste mi?
hoşgeldin hayatım, hayırlısı olsun, bence çok güzel bir karar vermişsin, eğer yoksa böyle bir mecburiyetin bence de kendin bak çocuğuna... ben de öyle düşünüyorum, 3 yaşına kadar kimsenin eline bırakmak istemiyorum, zaten benim çevremde bakacak kimse de yok, kayınvalidem ve görümcelerim var ama onlara bırakmak istemiyorum, onların vereceği eğitimle benimki arasında çok fark olacak, o yüzden en iyisi çalışmam diyorum... Allah hayallerini gerçekleştirsin ve gönlüne göre versin canım :)Selam güzeller yerim o göbişi ya maşallahekranım donup duruyor geçmişi okuyamadım zaten maşallah 3000 e geliyor yani nasılsınız kızlarrr ben bugün kararımı verdim kızlar doğumdan sonra işi bırakıyorum ben bebeğimin tüm evrelerini yaşamak istiyorum 2 sene kendime izin veriyorum 2 sene sonra evime yakın bir yerde elbet bir iş bulurum burdan bıktım uzaklığından her gün 40 km yol yapmaktan bebeği düşünüp stres olmaktan ne yapıcam edicem vs.. şimdi rahatladım dünyanın sonumu ya ev hanımı olcam 2 -3 sene kafamı dinlicem tabi bebeişim izin verirse :) onunla parkları gezicem,denize,lunaparka gidicem babasına süpriz yapıcaz bazen böyle hayallerim var inşallah allahım o günleri yaşatır sağlıkla :Saruboceq:
ohhhhhh keyfine bak güzelim, sefan olsun işte kaydirigubbakcemile3Canım benim hoşbuldum iyiyim canım sağol sen nasılsın cerenim nasıl annesi Bu işten ayrılma meselesini hamile kalmadan önce bile düşünüyordum gelgitler yaşıyordum karasızlık kadar kötü bir şey yok dün bebeğimi görünce duygulandım daha 2,5 santimcik büyümek için çabalıyor tutunmak için uğraşıyor ben şimdiden böyle oldum doğunca hiç daynamıcam belli oldu Allaha şükür mecburiyetimde yok ilk yıllarını kaçırmak istemedim imkan varken kullanmak istedim Alkah büyük sıkılırsam elbet bir kapı açar zaten burada çalışmak istemiyorum geri gel deselerde istemiyorum burayı çok sıkıldım ve mutsuzum keyif almıyorum yani kendimi dinledim içimden gelen sese kulak verdim bir de bebişime tabiki evimide yaşayaşamadım hiç hem evimin keyfine varayım hemde bebeğimin diyorum iyi yada kötü sonuçlarına katlanıcam artık ama bebek olunca sıkılmam gibime geliyor hayırlısı bakalım
al bendende o kadar ikimiznde meselk aynı galibaaaa
umarım hayırlı güsel işler buluruz ilerde
merhaba canım nasılsın bebeğin iyimiş maşallah artık sıkıntı yapma kendine çok güzel karar almışsın bence inşallah hepsi dilediğin gibi olurSelam güzeller yerim o göbişi ya maşallahekranım donup duruyor geçmişi okuyamadım zaten maşallah 3000 e geliyor yani nasılsınız kızlarrr ben bugün kararımı verdim kızlar doğumdan sonra işi bırakıyorum ben bebeğimin tüm evrelerini yaşamak istiyorum 2 sene kendime izin veriyorum 2 sene sonra evime yakın bir yerde elbet bir iş bulurum burdan bıktım uzaklığından her gün 40 km yol yapmaktan bebeği düşünüp stres olmaktan ne yapıcam edicem vs.. şimdi rahatladım dünyanın sonumu ya ev hanımı olcam 2 -3 sene kafamı dinlicem tabi bebeişim izin verirse :) onunla parkları gezicem,denize,lunaparka gidicem babasına süpriz yapıcaz bazen böyle hayallerim var inşallah allahım o günleri yaşatır sağlıkla :Saruboceq:
amin canım inşalalh dilerim öyle olur çok sağolsağol canım benim
inş en kısa zamanda güzel haberler almak dileğiyle cnm senden
düşükten sonra çok üzülüyordum
neden hamile kalamıyorum diye
her ay hep hüsrandı
hiç beklemediğim anda geldi bebeğim hiç ihtimal vermediğim zamanda
eminm ki seninde öyle olacak cnm
sağol cnm benim,teşekkürler
bende öyle 2 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum bebeğime bakalım kısmet artık
zeka gelişimi 2 yaşına kadar olduğu için kendim bakıp büyütmrk istiyorum ama maddiyat işte ne gösteriri bilinmez
iyiyim cicim sağol sen nasılsıngünaydin canim hosbulduk ben iyiyim ins.sende iyisindir
tamam görüşürüzkizlar geldiii sonra yazarim
ben yine kalkıyorum pc başından
çamaşırları asayım
bide evdeyken kendi temizliğimi yapayım bugün
ne olur ne olmaz
dr.a gidilecek nasıl olsa
gerçi bakmaz ya
içim rahat olsun di mi?
birazdan dönerim diyecem ama inş dönebilirm
göbekle çok zor oluyor bişey görünmüyor yaw
akşam tırnaklarımı keseyim dedim
bir daha ayaklarıdakileri kendim kesemem sanırım
eşimin ellerinden öperkaydirigubbakcemile3
Sağol canım a.s.beyazcım gördüm göbüşü maşşallah tşk ederim attlım koydugun için diger tarafga..darısı bizlere inş.. çigdem güzel karar almışsın hayırlısı olsun..zaten imkanın varsa bende fazla düşünmezdim ama imkan kısıtlı olunca işte tıkanıp kalıyorsun..
Buluruz tatlım ya tek yer çalıştığımız yer mi burası olmasa ölücezmi ya allah büyük elbet buluruz hele o zaman gelsin allem eder kallem eder buluruz korkma sen meslektaşız evet canım ama şimdiki aklım olsa başka meslek seçerdim galiba neyse bundada vardır bir hayır a.s.a.s.
benim yemeğim geliyoo gideyim yiyeyim erkenden getiyo 5 yıldır öğretemedim kadına 12 olunca getirmeyi
hadi burcu afiyet şeker olsun sana ..bana daha var uykumda geldi valla uyuyacam şuralarda bir yerde..
afiyet olsun canııııııım cokacimcoookbenim yemeğim geliyoo gideyim yiyeyim erkenden getiyo 5 yıldır öğretemedim kadına 12 olunca getirmeyi
yok mu koltuk falan, kıvrıl yavrum oralara kaydirigubbakcemile3hadi burcu afiyet şeker olsun sana ..bana daha var uykumda geldi valla uyuyacam şuralarda bir yerde..
sssss ebeme laf yokkkkkkk heeeeeeeeee:roflol:
ben yine kalkıyorum pc başından
çamaşırları asayım
bide evdeyken kendi temizliğimi yapayım bugün
ne olur ne olmaz
dr.a gidilecek nasıl olsa
gerçi bakmaz ya
içim rahat olsun di mi?
birazdan dönerim diyecem ama inş dönebilirm
göbekle çok zor oluyor bişey görünmüyor yaw
akşam tırnaklarımı keseyim dedim
bir daha ayaklarıdakileri kendim kesemem sanırım
eşimin ellerinden öperkaydirigubbakcemile3
Canım benim hoşbuldum iyiyim canım sağol sen nasılsın cerenim nasıl annesi Bu işten ayrılma meselesini hamile kalmadan önce bile düşünüyordum gelgitler yaşıyordum karasızlık kadar kötü bir şey yok dün bebeğimi görünce duygulandım daha 2,5 santimcik büyümek için çabalıyor tutunmak için uğraşıyor ben şimdiden böyle oldum doğunca hiç daynamıcam belli oldu Allaha şükür mecburiyetimde yok ilk yıllarını kaçırmak istemedim imkan varken kullanmak istedim Alkah büyük sıkılırsam elbet bir kapı açar zaten burada çalışmak istemiyorum geri gel deselerde istemiyorum burayı çok sıkıldım ve mutsuzum keyif almıyorum yani kendimi dinledim içimden gelen sese kulak verdim bir de bebişime tabiki evimide yaşayaşamadım hiç hem evimin keyfine varayım hemde bebeğimin diyorum iyi yada kötü sonuçlarına katlanıcam artık ama bebek olunca sıkılmam gibime geliyor hayırlısı bakalım
herkesi düşünce aldı galibaa bebeğe kim bakcak ne kadar bakcak işmi evmi fisfisfis
benim yemeğim geliyoo gideyim yiyeyim erkenden getiyo 5 yıldır öğretemedim kadına 12 olunca getirmeyi
Aynen varya nasıl tatlı bir uyku geliyor ya akşamda zor tuttum kendimi atv de canım ailem vardı onu bitirene kadar dayandım sonra küt gitmişim gene doyamıyorum uykuya iş yerinde olunca daha da zor oluyor tabi sanki damardan ilaç veriyorlar uyuşturucu ya hele yemekten sonra dahada çok geliyor sanki ne olcek bizim bu halimiz kızlar ya uykucu şirin gibi olduk hepimiz:CüvCüv:
ohhhhh bahar geldi desene birtanem, valla burası lodostan uçuşa geçmiş vaziyette, güneş var ama rüzgar felaket, sabah kuş sesleriyle, mis gibi bahar kokusunu içime çekerek uyanmayı özledim kızlar... neyse az kaldı, bizim buralar bahar gelmek üzere gibi sanki, sinyallerini veriyorKızlarrr geldik bizz biliyorsunuzki ben fidanlıkta çalışıyorum bayanlar kocamaaannn bir bahçenin içinde ofisimde yalnızım. Bu gün burda hava çok güzel günlük güneşlik bende biraz bahçeyi gezdim temiz hava aldım çiçek topladım ve masama koydum şimdide geldim hanımlarrr kaynatmışsınız ben yokkene kaydirigubbakcemile3
tamam be tamam al ebeni tepe tepe kullan kaydirigubbakcemile3
canımm aman diyim dikkat et valla göbek büyüdükçe çok zor oluyor ya vücut temizliği ben aşağıyı göremiyorum oldum olasıda ayna kullanamam ne olcek bilmem artık her tarafımı eşimin elleri görücek sanırsamkaydirigubbakcemile3
ayyy canımmm ya çok isabetli bir karar olmuş tatlım daha öncede konuşmuştuk zaten ihtiyacın yoktu çalışmaya oh oh ne güzel kendin istediğin gibi ilgilenirsin yavrunla istediğin disiplini eğitimi verirsin en çok istediğim şeydir bu. Birde bebeğimle oyunlar oynamak isterim çocukça sınırsızca ben anneyim büyüğüm demedenn ayyyy heyecan yaptım valla o günler gelsede görsek hayırlısı ile hihoyyyt :dance:
evet o düşünce bende hep var ama sonuç değişmiyor malesef :çok üzgünüm:
Canım sana afiyet olsun bizimkide erkenden getiriyor valla kahvaltıyıda geç yapınca daha acıkmamış oluyorum kaydirigubbakcemile3
sağollAfiyet olsun canım masandamı yiyorsun diğer çalışanlar napıyo yemekhane falan yok mu?
sağol canım mirmirmirmirhadi burcu afiyet şeker olsun sana ..bana daha var uykumda geldi valla uyuyacam şuralarda bir yerde..
sağol ablacımm yedim geldimafiyet olsun canııııııım cokacimcoook
yok mu koltuk falan, kıvrıl yavrum oralara kaydirigubbakcemile3
Kızlarrr geldik bizz biliyorsunuzki ben fidanlıkta çalışıyorum bayanlar kocamaaannn bir bahçenin içinde ofisimde yalnızım. Bu gün burda hava çok güzel günlük güneşlik bende biraz bahçeyi gezdim temiz hava aldım çiçek topladım ve masama koydum şimdide geldim hanımlarrr kaynatmışsınız ben yokkene kaydirigubbakcemile3
tamam be tamam al ebeni tepe tepe kullan kaydirigubbakcemile3
canımm aman diyim dikkat et valla göbek büyüdükçe çok zor oluyor ya vücut temizliği ben aşağıyı göremiyorum oldum olasıda ayna kullanamam ne olcek bilmem artık her tarafımı eşimin elleri görücek sanırsamkaydirigubbakcemile3
ayyy canımmm ya çok isabetli bir karar olmuş tatlım daha öncede konuşmuştuk zaten ihtiyacın yoktu çalışmaya oh oh ne güzel kendin istediğin gibi ilgilenirsin yavrunla istediğin disiplini eğitimi verirsin en çok istediğim şeydir bu. Birde bebeğimle oyunlar oynamak isterim çocukça sınırsızca ben anneyim büyüğüm demedenn ayyyy heyecan yaptım valla o günler gelsede görsek hayırlısı ile hihoyyyt :dance:
evet o düşünce bende hep var ama sonuç değişmiyor malesef :çok üzgünüm:
Canım sana afiyet olsun bizimkide erkenden getiriyor valla kahvaltıyıda geç yapınca daha acıkmamış oluyorum kaydirigubbakcemile3
tembeller, sizi uykucular diye işten kovacaklar kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?