Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tabi cnm bekarken oynamıştım,eşim izin vermiyo şimdi dermişim:1rolleyes:
çok güzelsin birtanem benim, Allah nazardan saklasın canım
filiz abla yine derste mi?
yok canım derste değildim, dün quiz yapmıştım bir sınıfımı, onların kağıdını okudum, dersim var öğleden sonra, merak ederler şimdi
hoşgeldin hayatım, hayırlısı olsun, bence çok güzel bir karar vermişsin, eğer yoksa böyle bir mecburiyetin bence de kendin bak çocuğuna... ben de öyle düşünüyorum, 3 yaşına kadar kimsenin eline bırakmak istemiyorum, zaten benim çevremde bakacak kimse de yok, kayınvalidem ve görümcelerim var ama onlara bırakmak istemiyorum, onların vereceği eğitimle benimki arasında çok fark olacak, o yüzden en iyisi çalışmam diyorum... Allah hayallerini gerçekleştirsin ve gönlüne göre versin canım :)
ohhhhhh keyfine bak güzelim, sefan olsun işte kaydirigubbakcemile3

al bendende o kadar ikimiznde meselk aynı galibaaaa
umarım hayırlı güsel işler buluruz ilerde

Buluruz tatlım ya tek yer çalıştığımız yer mi burası olmasa ölücezmi ya allah büyük elbet buluruz hele o zaman gelsin allem eder kallem eder buluruz korkma sen meslektaşız evet canım ama şimdiki aklım olsa başka meslek seçerdim galiba neyse bundada vardır bir hayır a.s.a.s.

merhaba canım nasılsın bebeğin iyimiş maşallah artık sıkıntı yapma kendine çok güzel karar almışsın bence inşallah hepsi dilediğin gibi olur
amin canım inşalalh dilerim öyle olur çok sağol
günaydin canim hosbulduk ben iyiyim ins.sende iyisindir
iyiyim cicim sağol sen nasılsın
kizlar geldiii sonra yazarim
tamam görüşürüz

tamam canım kolay gelsin

Sağol canım a.s.

hoşgeldin hayatım, hayırlısı olsun, bence çok güzel bir karar vermişsin, eğer yoksa böyle bir mecburiyetin bence de kendin bak çocuğuna... ben de öyle düşünüyorum, 3 yaşına kadar kimsenin eline bırakmak istemiyorum, zaten benim çevremde bakacak kimse de yok, kayınvalidem ve görümcelerim var ama onlara bırakmak istemiyorum, onların vereceği eğitimle benimki arasında çok fark olacak, o yüzden en iyisi çalışmam diyorum... Allah hayallerini gerçekleştirsin ve gönlüne göre versin canım :)
Amin canım hepimizin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ohhhhhh keyfine bak güzelim, sefan olsun işte kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
sağol canımcımkaydirigubbakcemile2

işallah benim meslek farklı aslında ama buraya geldim kondum kaldım
yönetici asistanı olarak

benim yemeğim geliyoo gideyim yiyeyim erkenden getiyo 5 yıldır öğretemedim kadına 12 olunca getirmeyi

hadi burcu afiyet şeker olsun sana ..bana daha var uykumda geldi valla uyuyacam şuralarda bir yerde..

Aynen varya nasıl tatlı bir uyku geliyor ya akşamda zor tuttum kendimi atv de canım ailem vardı onu bitirene kadar dayandım sonra küt gitmişim gene doyamıyorum uykuya iş yerinde olunca daha da zor oluyor tabi sanki damardan ilaç veriyorlar uyuşturucu ya hele yemekten sonra dahada çok geliyor sanki ne olcek bizim bu halimiz kızlar ya uykucu şirin gibi olduk hepimiz:CüvCüv:

benim yemeğim geliyoo gideyim yiyeyim erkenden getiyo 5 yıldır öğretemedim kadına 12 olunca getirmeyi
afiyet olsun canııııııım cokacimcoook
hadi burcu afiyet şeker olsun sana ..bana daha var uykumda geldi valla uyuyacam şuralarda bir yerde..
yok mu koltuk falan, kıvrıl yavrum oralara kaydirigubbakcemile3

Kızlarrr geldik bizz biliyorsunuzki ben fidanlıkta çalışıyorum bayanlar kocamaaannn bir bahçenin içinde ofisimde yalnızım. Bu gün burda hava çok güzel günlük güneşlik bende biraz bahçeyi gezdim temiz hava aldım çiçek topladım ve masama koydum şimdide geldim hanımlarrr kaynatmışsınız ben yokkene kaydirigubbakcemile3

sssss ebeme laf yokkkkkkk heeeeeeeeee:roflol:

tamam be tamam al ebeni tepe tepe kullan kaydirigubbakcemile3

canımm aman diyim dikkat et valla göbek büyüdükçe çok zor oluyor ya vücut temizliği ben aşağıyı göremiyorum oldum olasıda ayna kullanamam ne olcek bilmem artık her tarafımı eşimin elleri görücek sanırsam kaydirigubbakcemile3

ayyy canımmm ya çok isabetli bir karar olmuş tatlım daha öncede konuşmuştuk zaten ihtiyacın yoktu çalışmaya oh oh ne güzel kendin istediğin gibi ilgilenirsin yavrunla istediğin disiplini eğitimi verirsin en çok istediğim şeydir bu. Birde bebeğimle oyunlar oynamak isterim çocukça sınırsızca ben anneyim büyüğüm demedenn ayyyy heyecan yaptım valla o günler gelsede görsek hayırlısı ile hihoyyyt :dance:

herkesi düşünce aldı galibaa bebeğe kim bakcak ne kadar bakcak işmi evmi fisfisfis

evet o düşünce bende hep var ama sonuç değişmiyor malesef :çok üzgünüm:

Canım sana afiyet olsun bizimkide erkenden getiriyor valla kahvaltıyıda geç yapınca daha acıkmamış oluyorum kaydirigubbakcemile3

tembeller, sizi uykucular diye işten kovacaklar kaydirigubbakcemile3

ohhhhh bahar geldi desene birtanem, valla burası lodostan uçuşa geçmiş vaziyette, güneş var ama rüzgar felaket, sabah kuş sesleriyle, mis gibi bahar kokusunu içime çekerek uyanmayı özledim kızlar... neyse az kaldı, bizim buralar bahar gelmek üzere gibi sanki, sinyallerini veriyor

heyecan yaptın ha gülüm? eh pek bir şey kalmadı sayılır canikom, şafağı 80'lere kadar indirmişsin :) 3 aydan az yani, darısı başımıza inşallah birtanem :)

Afiyet olsun canım masandamı yiyorsun diğer çalışanlar napıyo yemekhane falan yok mu?
sağoll
yok canım yemekhane var orda işçiler yiyyor bende mutfakda yiyyorum ayrı bi yer

sağol canım mirmirmirmir
afiyet olsun canııııııım cokacimcoook

yok mu koltuk falan, kıvrıl yavrum oralara kaydirigubbakcemile3
sağol ablacımm yedim geldim

sağol canım yedim geldim
ne güsel yaa bursada fidanlık varmı acaba iş başvurusunda bulunsam fisfisfis

tembeller, sizi uykucular diye işten kovacaklar kaydirigubbakcemile3

ay ay atsınlar vallaaa mirmirmirmirmirmirmirmirhihoyyyt

ayy evet esnemekten bi hal oldum.. var koltuk falanda arka odada malum ben biraz ortlarda oturdugumdan yoklugum anlaşılıyor ama yemekten sonra arka tarafa gitmeyi düşünüyorum..bakalım oratam müsait olursa yakalanacam bir gün yaa..

beni geçen gün esnerken patron gördü ama sabahdı daha 8 di saat ne o aslan gibi esniyon dedi bundan sonra böyle dedim bende kaydirigubbakcemile3

cerencim vaklla orada olmak isterdim ayy ne güzeldir çiçekler hava güzel ohh iyice çekerdim içime sonrada kıvrılırdım bir yerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…