- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.221
yuh lafa bak sanane deseydin ya uyuzlar işte nolcek..
burcu afiyet olsun canım iyi demişsin patronuna oooooohhhhhhh
bende yemeğe gidiyorum hepinize afiyet olsun
yahu vakit geçmek bilmedi of anam...
Kızlarrr geldik bizz biliyorsunuzki ben fidanlıkta çalışıyorum bayanlar kocamaaannn bir bahçenin içinde ofisimde yalnızım. Bu gün burda hava çok güzel günlük güneşlik bende biraz bahçeyi gezdim temiz hava aldım çiçek topladım ve masama koydum şimdide geldim hanımlarrr kaynatmışsınız ben yokkene kaydirigubbakcemile3
Süpersin ya ceren tek hayalim bahçeli bir ev fidanlıkta çalışmayı çok isterdim burdada bir sürü fidanlık var çiçek bakımına çiçeklere çok meraklıyım ben hafta sonları hep fidanlıkları gezerim çiçek falan alırım ohh içi açılıyor insanın değilmi çiçekle bebek gibisi varmı ya :)
ayyy canımmm ya çok isabetli bir karar olmuş tatlım daha öncede konuşmuştuk zaten ihtiyacın yoktu çalışmaya oh oh ne güzel kendin istediğin gibi ilgilenirsin yavrunla istediğin disiplini eğitimi verirsin en çok istediğim şeydir bu. Birde bebeğimle oyunlar oynamak isterim çocukça sınırsızca ben anneyim büyüğüm demedenn ayyyy heyecan yaptım valla o günler gelsede görsek hayırlısı ile hihoyyyt :dance:
İnşallah canım o günleri görürüz canım ya
tembeller, sizi uykucular diye işten kovacaklar kaydirigubbakcemile3
biz işi bırakmadan onlar bizi kovucaklar doğru diyosun valla aslında daha iyi olur tazminatmızı tam alırız ne güzel :)
iyi demişin canım onaneymiş yabeni geçen gün esnerken patron gördü ama sabahdı daha 8 di saat ne o aslan gibi esniyon dedibundan sonra böyle dedim bende kaydirigubbakcemile3
bi gün ağzımdan kaçıcak zaten ama bakalım :1rolleyes:
Benimde bazen çığlık atasım geliyor yada patronu dövesim :) kazasız belasız ayrılırım inşallah :CüvCüv:
boşveeeeeeeeeeer, yakalanırsan tansiyonum düştü galiba, bayılacak gibi oldum falan dersin ilk yakalanmayı böyle bertaraf edersin canım, sonrasına başka bahaneler buluruz kaydirigubbakcemile3ayy evet esnemekten bi hal oldum.. var koltuk falanda arka odada malum ben biraz ortlarda oturdugumdan yoklugum anlaşılıyor ama yemekten sonra arka tarafa gitmeyi düşünüyorum..bakalım oratam müsait olursa yakalanacam bir gün yaa..
yuuuuuuhhhhhhhh pardon ama bu adam ayı mı?beni geçen gün esnerken patron gördü ama sabahdı daha 8 di saat ne o aslan gibi esniyon dedibundan sonra böyle dedim bende kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun güzelim :) ben de 10 dak. sonra gideceğim yemeye...burcu afiyet olsun canım iyi demişsin patronuna oooooohhhhhhh
Kızlarrr geldik bizz biliyorsunuzki ben fidanlıkta çalışıyorum bayanlar kocamaaannn bir bahçenin içinde ofisimde yalnızım. Bu gün burda hava çok güzel günlük güneşlik bende biraz bahçeyi gezdim temiz hava aldım çiçek topladım ve masama koydum şimdide geldim hanımlarrr kaynatmışsınız ben yokkene kaydirigubbakcemile3
Süpersin ya ceren tek hayalim bahçeli bir ev fidanlıkta çalışmayı çok isterdim burdada bir sürü fidanlık var çiçek bakımına çiçeklere çok meraklıyım ben hafta sonları hep fidanlıkları gezerim çiçek falan alırım ohh içi açılıyor insanın değilmi çiçekle bebek gibisi varmı ya :)
ayyy canımmm ya çok isabetli bir karar olmuş tatlım daha öncede konuşmuştuk zaten ihtiyacın yoktu çalışmaya oh oh ne güzel kendin istediğin gibi ilgilenirsin yavrunla istediğin disiplini eğitimi verirsin en çok istediğim şeydir bu. Birde bebeğimle oyunlar oynamak isterim çocukça sınırsızca ben anneyim büyüğüm demedenn ayyyy heyecan yaptım valla o günler gelsede görsek hayırlısı ile hihoyyyt :dance:
biz işi bırakmadan onlar bizi kovucaklar doğru diyosun valla aslında daha iyi olur tazminatmızı tam alırız ne güzel :)
iyi demişin canım onaneymiş ya
Benimde bazen çığlık atasım geliyor yada patronu dövesim :) kazasız belasız ayrılırım inşallah :CüvCüv:
benimde hayalim kocaman bahçeli tek katlı bi evim olsun etrafında ev olmasın mümkünseee bahçede taze soğan nane maydanoz biber domates yetiştireyim cokacimcoook kocaman bir köpeğim ve kedim olsun bahçesinde salıncak olsun orda kitap okuya okuya uyuyayım istiyorummm fazlamı acaba fisfisfis
boşveeeeeeeeeeer, yakalanırsan tansiyonum düştü galiba, bayılacak gibi oldum falan dersin ilk yakalanmayı böyle bertaraf edersin canım, sonrasına başka bahaneler buluruz kaydirigubbakcemile3
yuuuuuuhhhhhhhh pardon ama bu adam ayı mı?kızdım ama şimdi haaaa... yok mu başka iş ya, niye katlanıyorsun bu hanzolara sen? :mymeka: bak çok sinirlendim... sanki iş var da bu krizde, benim sorduğum soruya bak sende kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun güzelim :) ben de 10 dak. sonra gideceğim yemeye...
bende yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz
bana bak sen de uçma kız bu fırtına da, montun falan ağır mı bari, ya da dur sen yanına birini al da çık, neme lazım, uçarsın alimallah delikafaduldenal bendende o kadar zaan geçsin diye bekliyorum
gerçi akşam nası gitcem bu rüzgarda diyede düşünüyorum çok fırtına var
en büyük korkum delikafadulden
hehehe bence de tazminat iyi olurdu çiğdemcim :) bu arada patronu döversen tazminatı unut canımcım kaydirigubbakcemile3 bence tazminat için sakince sabret sen :)biz işi bırakmadan onlar bizi kovucaklar doğru diyosun valla aslında daha iyi olur tazminatmızı tam alırız ne güzel :)
bana bak sen de uçma kız bu fırtına da, montun falan ağır mı bari, ya da dur sen yanına birini al da çık, neme lazım, uçarsın alimallah delikafadulden
hehehe bence de tazminat iyi olurdu çiğdemcim :) bu arada patronu döversen tazminatı unut canımcım kaydirigubbakcemile3 bence tazminat için sakince sabret sen :)
burcu sence biraz imkansız gibi dedigin sanırım biraz yayla gibi yerlerde olur gibi öyle şehir göbeginde böyle birşey imkansız gibi...birqazdan tüm midemdekileride çıakrcam ögg geldi bana yaa...hayırlsı ıile atlatsam şu günleri.. bende birazdan giderim yemege..yiyebilirsem tabii..
sağol canımsağol canım
sanada afiyet olsun
sağol sanada afiyet olsun ablacımboşveeeeeeeeeeer, yakalanırsan tansiyonum düştü galiba, bayılacak gibi oldum falan dersin ilk yakalanmayı böyle bertaraf edersin canım, sonrasına başka bahaneler buluruz kaydirigubbakcemile3
yuuuuuuhhhhhhhh pardon ama bu adam ayı mı?kızdım ama şimdi haaaa... yok mu başka iş ya, niye katlanıyorsun bu hanzolara sen? :mymeka: bak çok sinirlendim... sanki iş var da bu krizde, benim sorduğum soruya bak sende kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun güzelim :) ben de 10 dak. sonra gideceğim yemeye...
afiyet olsun canımbende yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz
burcu sence biraz imkansız gibi dedigin sanırım biraz yayla gibi yerlerde olur gibi öyle şehir göbeginde böyle birşey imkansız gibi...birqazdan tüm midemdekileride çıakrcam ögg geldi bana yaa...hayırlsı ıile atlatsam şu günleri.. bende birazdan giderim yemege..yiyebilirsem tabii..
ohhhhh bahar geldi desene birtanem, valla burası lodostan uçuşa geçmiş vaziyette, güneş var ama rüzgar felaket, sabah kuş sesleriyle, mis gibi bahar kokusunu içime çekerek uyanmayı özledim kızlar... neyse az kaldı, bizim buralar bahar gelmek üzere gibi sanki, sinyallerini veriyor
heyecan yaptın ha gülüm? eh pek bir şey kalmadı sayılır canikom, şafağı 80'lere kadar indirmişsin :) 3 aydan az yani, darısı başımıza inşallah birtanem :)
sağoll
yok canım yemekhane var orda işçiler yiyyor bende mutfakda yiyyorum ayrı bi yer
sağol canım mirmirmirmir
sağol ablacımm yedim geldim
sağol canım yedim geldim
ne güsel yaa bursada fidanlık varmı acaba iş başvurusunda bulunsam fisfisfis
ay ay atsınlar vallaaa mirmirmirmirmirmirmirmirhihoyyyt
ayy evet esnemekten bi hal oldum.. var koltuk falanda arka odada malum ben biraz ortlarda oturdugumdan yoklugum anlaşılıyor ama yemekten sonra arka tarafa gitmeyi düşünüyorum..bakalım oratam müsait olursa yakalanacam bir gün yaa..
beni geçen gün esnerken patron gördü ama sabahdı daha 8 di saat ne o aslan gibi esniyon dedibundan sonra böyle dedim bende kaydirigubbakcemile3
cerencim vaklla orada olmak isterdim ayy ne güzeldir çiçekler hava güzel ohh iyice çekerdim içime sonrada kıvrılırdım bir yerde..
burcu afiyet olsun canım iyi demişsin patronuna oooooohhhhhhh
al bendende o kadar zaan geçsin diye bekliyorum
gerçi akşam nası gitcem bu rüzgarda diyede düşünüyorum çok fırtına var
en büyük korkum delikafadulden
iyi demişin canım onaneymiş ya
ayyy canımmm inşallah hayalin gerçek olur tatlım rabbim herkese nasip etsin gerçekten insan huzur buluyor içi rahat oluyor bu tür yerlerde ama malesef günümüzde her yer beton :çok üzgünüm:
bende yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz
Sanada afiyet olsun tatlım
benimde hayalim kocaman bahçeli tek katlı bi evim olsun etrafında ev olmasın mümkünseee bahçede taze soğan nane maydanoz biber domates yetiştireyim cokacimcoook kocaman bir köpeğim ve kedim olsun bahçesinde salıncak olsun orda kitap okuya okuya uyuyayım istiyorummm fazlamı acaba fisfisfis
yoookk canım neden olmasın allahım istedikten sonra herşey olur umarım sizlerede nasip eder bunları canımmm :Saruboceq:
yok mavişim imkansız olmaz bence öyle yerler varki yeterki imkanlar el verişli olsun herşey olur valla....
Bu arada bir şeyler yemeye çalış sende güzelim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?