Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

boşveeeeeeeeeeer, yakalanırsan tansiyonum düştü galiba, bayılacak gibi oldum falan dersin ilk yakalanmayı böyle bertaraf edersin canım, sonrasına başka bahaneler buluruz kaydirigubbakcemile3
beni geçen gün esnerken patron gördü ama sabahdı daha 8 di saat ne o aslan gibi esniyon dedi bundan sonra böyle dedim bende kaydirigubbakcemile3
yuuuuuuhhhhhhhh pardon ama bu adam ayı mı? kızdım ama şimdi haaaa... yok mu başka iş ya, niye katlanıyorsun bu hanzolara sen? :mymeka: bak çok sinirlendim... sanki iş var da bu krizde, benim sorduğum soruya bak sende kaydirigubbakcemile3
burcu afiyet olsun canım iyi demişsin patronuna oooooohhhhhhh
bende yemeğe gidiyorum hepinize afiyet olsun
afiyet olsun güzelim :) ben de 10 dak. sonra gideceğim yemeye...

nedne katlandığım sorusuna bende bi cevap veremiyorumm henüzz

al bendende o kadar zaan geçsin diye bekliyorum
gerçi akşam nası gitcem bu rüzgarda diyede düşünüyorum çok fırtına var
en büyük korkum delikafadulden
bana bak sen de uçma kız bu fırtına da, montun falan ağır mı bari, ya da dur sen yanına birini al da çık, neme lazım, uçarsın alimallah delikafadulden
hehehe bence de tazminat iyi olurdu çiğdemcim :) bu arada patronu döversen tazminatı unut canımcım kaydirigubbakcemile3 bence tazminat için sakince sabret sen :)

zaten okul olsaydı haytta gitmezdim bu rüzgarda uçarım korkusunaaa
taş faln koyam bari ceplerime ben kaydirigubbakcemile3

burcu sence biraz imkansız gibi dedigin sanırım biraz yayla gibi yerlerde olur gibi öyle şehir göbeginde böyle birşey imkansız gibi...birqazdan tüm midemdekileride çıakrcam ögg geldi bana yaa...hayırlsı ıile atlatsam şu günleri.. bende birazdan giderim yemege..yiyebilirsem tabii..

fazla uçtum evet :1rolleyes:
anca emeki olup torun tombalak sahibi olunca olur
afiyet olsun sanada cicim yarasın

sağol canım
sanada afiyet olsun
sağol canım
sağol sanada afiyet olsun ablacım
bende yemeğe gidiyorum kızlar görüşürüz
afiyet olsun canım

afiyet olsun canım bişler yemeğe çalış en azından azcık

EVET EVET BAHAR GELİYOR VALLA ABLACIM hihoyyyt
Gerçi akşam üzeri yağmurlu veriyorlar havayı ama olsun ne kaldıki baharın gelmesine yuppppiiiiiiiii :teytey: :dance:
evet yaaa konuşunca böyle heyecan oldu içimde cerende pıt pıt onay verdi bana allahım o günleri göstersin yaa bu şafak kaçta iken ceren hanım gelicek acaba çok merak ediyorum :uhm:

vardı belkim kıızzz valla ben çok şanslıyım çok sessiz sakin bir ortam iş yerim herkes bahçede işinin başında karışan eden yok aman maşallah hava güzel oluncada ben mesainin yarısını veranda da geçiriyorum zaten kaydirigubbakcemile3 darısı başınız ainşallah kızçelerrr :Saruboceq:

yakalanırsan direk ayağa kalkar ben hamileyim :CüvCüv: dersin böylelikle öğrenmiş olurlar hem daha fazla saklama bence bir şey olur neme lazım bilsinler gülüm yaa....

beni geçen gün esnerken patron gördü ama sabahdı daha 8 di saat ne o aslan gibi esniyon dedi bundan sonra böyle dedim bende kaydirigubbakcemile3

vaayyy be patrona bak terbiyesiz seni uyuz etmek için elinden geleni yapıyorr allah yardımcın olsun kuzum yaa ben olsam neler derdim valla allahıma şükürki patronlarım çok iyi maşallah

cerencim vaklla orada olmak isterdim ayy ne güzeldir çiçekler hava güzel ohh iyice çekerdim içime sonrada kıvrılırdım bir yerde..

Buyur gel güzelim bir hafta sonu zaten malum eve üç dakika mesafede iş yerim iş yerimi gezeriz bahçeyi veranda da oturur birer çay içeriz ordan da eve geçeriz süpperrr olurr hihoyyyt
Sen tabii eve geçtiğimizde yatar uyursun bu temiz havayı içine çekince kaydirigubbakcemile3

burcu afiyet olsun canım iyi demişsin patronuna oooooohhhhhhh
bende yemeğe gidiyorum hepinize afiyet olsun

afiyet bal şeker olsun canımcım yarasın ....

al bendende o kadar zaan geçsin diye bekliyorum
gerçi akşam nası gitcem bu rüzgarda diyede düşünüyorum çok fırtına var
en büyük korkum delikafadulden

kızz zaten bir deri bir kemiksin aman diyim eşin gelmicekmi kuzum o alsın seni iş yerinden yalnız çıkma aman haa :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…