- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.241
cerencim eşim bu gün gece çıckak işten 11 gibi yanlzı gidicem maalesefff
sağol cerencim sanada afiyet bal şeker olsun
canımmm kıyamam yaa arkadaşınla felan gitsek en azından doktora kadar yada çok mesafe varmı doktorla iş yerin arasında? Bir taksiye atlasan olmazmı?
işten hastaneye gidicem otoyla ordan eve taksi tutucam sanırım fisfisfis
ben gelimmmmmmmmmmmmmm
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:zaten okul olsaydı haytta gitmezdim bu rüzgarda uçarım korkusunaaa
taş faln koyam bari ceplerime ben kaydirigubbakcemile3
bence de taksiyle falan git yavrumcerencim eşim bu gün gece çıckak işten 11 gibi yanlzı gidicem maalesefff
ben gelimmmmmmmmmmmmmm
çok tatlısın ya o halini canlandırıdm gözümde tırnaklarına uzanmaya çalışırken :) sevimli sevimli ama zorlama sakın kendini bırak eşin yardım etsin hiç zorlama sakın diğer temizliğide dikkat et aman
Hemşerimm bizede haber ver olur mu? Ebeye söyle çok yormasın seni deki bir Türk dünyaya bedel ona göre de ben doğururum sen merak etme ebe hanım de :roflol:
evet evet öyle yap sen en iyisimi canımcım a.s
hoş geldin kız gönüll
hadi anlat bakalım neler oldu nasıl geçti görüşme bişeyler söyledimi eben? kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bence de taksiyle falan git yavrum
hoşgeldiiiiiiiiin, anlat baaklım ebenin söylediklerini
sağol ablacım,sen bu aralar çok yorma kendinii Quiz falan yapma öğrencilerini,dinlen boşverçok güzelsin birtanem benim, Allah nazardan saklasın canım
yok canım derste değildim, dün quiz yapmıştım bir sınıfımı, onların kağıdını okudum, dersim var öğleden sonra, merak ederler şimdi
hoşgeldin hayatım, hayırlısı olsun, bence çok güzel bir karar vermişsin, eğer yoksa böyle bir mecburiyetin bence de kendin bak çocuğuna... ben de öyle düşünüyorum, 3 yaşına kadar kimsenin eline bırakmak istemiyorum, zaten benim çevremde bakacak kimse de yok, kayınvalidem ve görümcelerim var ama onlara bırakmak istemiyorum, onların vereceği eğitimle benimki arasında çok fark olacak, o yüzden en iyisi çalışmam diyorum... Allah hayallerini gerçekleştirsin ve gönlüne göre versin canım :)
ohhhhhh keyfine bak güzelim, sefan olsun işte kaydirigubbakcemile3
ne demek arkadaşım tabi koyarım senin içina.s.beyazcım gördüm göbüşü maşşallah tşk ederim attlım koydugun için diger tarafga..darısı bizlere inş.. çigdem güzel karar almışsın hayırlısı olsun..zaten imkanın varsa bende fazla düşünmezdim ama imkan kısıtlı olunca işte tıkanıp kalıyorsun..
sağol cnm ablambeyazım göbüşün de çok tatlııııııııııı... maşallah
Kızlarrr geldik bizz biliyorsunuzki ben fidanlıkta çalışıyorum bayanlar kocamaaannn bir bahçenin içinde ofisimde yalnızım. Bu gün burda hava çok güzel günlük güneşlik bende biraz bahçeyi gezdim temiz hava aldım çiçek topladım ve masama koydum şimdide geldim hanımlarrr kaynatmışsınız ben yokkene kaydirigubbakcemile3
tamam be tamam al ebeni tepe tepe kullan kaydirigubbakcemile3
canımm aman diyim dikkat et valla göbek büyüdükçe çok zor oluyor ya vücut temizliği ben aşağıyı göremiyorum oldum olasıda ayna kullanamam ne olcek bilmem artık her tarafımı eşimin elleri görücek sanırsamkaydirigubbakcemile3
ayyy canımmm ya çok isabetli bir karar olmuş tatlım daha öncede konuşmuştuk zaten ihtiyacın yoktu çalışmaya oh oh ne güzel kendin istediğin gibi ilgilenirsin yavrunla istediğin disiplini eğitimi verirsin en çok istediğim şeydir bu. Birde bebeğimle oyunlar oynamak isterim çocukça sınırsızca ben anneyim büyüğüm demedenn ayyyy heyecan yaptım valla o günler gelsede görsek hayırlısı ile hihoyyyt :dance:
evet o düşünce bende hep var ama sonuç değişmiyor malesef :çok üzgünüm:
Canım sana afiyet olsun bizimkide erkenden getiriyor valla kahvaltıyıda geç yapınca daha acıkmamış oluyorum kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bence de taksiyle falan git yavrum
hoşgeldiiiiiiiiin, anlat baaklım ebenin söylediklerini
hoşgeldin
anlat bakalım eben neler dedi
kızlar merhabalar nasılsınız bakalım kaç saattir bilgisayarımda sorun vargiriyorum hata veriyor sinir oldum
güzel gecdi ebe türkdü.
cok uyudumu söyledim demir eksikli oldundan ola bilirmis
bebisimin kalbini dinledi
bol bol su icmeliymisin yemek yemek istemiyorsan yeme dedi bebis ihdiyaci olan gidayi aliyormus.canin ne istiyorsa onu ye dedi
bol bol gez dedi herseyi kafaya takma dedi dedide dei iste.
ama iyidi ya.
22.04 tekrar gelicek
sizler neyaptiniz
işten hastaneye gidicem otoyla ordan eve taksi tutucam sanırım fisfisfis
nurrr hoşgeldin canım nasılsın?
Anneciğinle babacığın gittimi gülüm? allah kavuştursun.....
İlaydamız nasıl sen nasılsın tatlım keyfiniz yerindemi?
Hımmm ne güzel bilgiler vermiş üstelik türkmüşte bak hemşeri çıktınız yani daha iyi anlaşırsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?