Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

nurcum sağol cnm
bir ara tekrar koyarım sen geldiğinde
ben şimdi hazırlanayım
öğlen paydosu bimiştir
anca giyinir giderim hastaneye
gelince görürrüzŞeniz
çeneniz düşmesin yoksa okurken çok yoruluyorumnaniknanik

bayanlar ben cikiyorum aksama misafir var biraz
evi temizliyeyim bide bi pasta gibi bisey yapayim
bugün görüsemesek yarin görüsmek üzre
hepinizi mucukkkkk muuuuuuuuucccccccuk
öptümmkaydirigubbakcemile3

kııızz bakma benimde öyle dediğime bende sere serpe bikinilerle yatarım ama iş ağda kısmına gelince başkasına mümkün değilim gösteremem ben bacaklarımı alırken bile eşim ben alayım diyor makina ile ama yoookkk ooommaazzz ben hallederim diyorum utanıyorum kaldıki aşağıyı görücek alıcak amanın beni bayıltması gerek ne eşim nede başkası ben bu konuda çok çekingenim ne etçem bilmiyim valla :1no2:
ama ayak tırnaklarımıda keser hatta 1 aydırda ayakkabılarımı o giydiriyor eğilemiyorum göbişten kaydirigubbakcemile3

yazdim okuyun oldumu cicimlerrrr:dance:

okuduk ggııı okuduk kaydirigubbakcemile3

yok kız korkma ikili testimi yaptırmaya gidicemde iş çıkışı hava çok rüzgarlı
nasıl gitcem diye düşündük hepberaber

kız burcu beşevlerden E-12 diye bir otobüs geçiyor tam jimerin önünde durak var
sen başka otobüs biliyorsundur ama ne bilem aklıma geldi öyledim işte:smiley-cool:

ey gii ey okuduysanizzzz:dance:

nur nasılsın canım
iyiyim arifecim koşturuyoruz valla sen naslsın
hoşgeldin nurcum nasılsın cnm?
hoşbuldum canım göbüşünede zeynebimizede maşallah
nurrr hoşgeldin canım nasılsın?
Anneciğinle babacığın gittimi gülüm? allah kavuştursun.....
İlaydamız nasıl sen nasılsın tatlım keyfiniz yerindemi?

.
iyiyim canım benim sağol dün sabah yolladım ilaydam iyi teyzesi kıpır kıpır bide babamız yanımızda sesini duydukça daha hareketli cerenim napıyor
nurcum hoşgeldin nasılsıınnnn

hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın kelebeğimiz nasıl....

filiz ablacım sen nasılsın bi sıkıntın yok değil mi?

kızlar merhabalar nasılsınız bakalım kaç saattir bilgisayarımda sorun vargiriyorum hata veriyor sinir oldum
hoşgeldin canım... virüs olmasın bilgisayarda? bir virüs taraması yap canım

Annenle baban gittiler mi? Allah kavuştursun şimdiden güzelim :)
ohhh süper ya :) ne güzel... ben iyiyim şimdilik pek bir şey hissetmiyorum, sadece gaz yüzünden karnım çok şişti, biraz sıkıyor, yemeklerden sonra da uykum geliyor bir parça, onun dışında iyiyim canım, başka da bir şeyim yok :)
sen de dikkat et yorma kendini canım :) kolay gelsin :)

Tamam canımcım tutarız çenemizi kaydirigubbakcemile3
Sende kendine dikkat et anacımmm gelincede haber et bize merakta bırakma emi şekerim.... a.s.

bayanlar ben cikiyorum aksama misafir var biraz
evi temizliyeyim bide bi pasta gibi bisey yapayim
bugün görüsemesek yarin görüsmek üzre
hepinizi mucukkkkk muuuuuuuuucccccccuk
öptümmkaydirigubbakcemile3

kolay gele bacımmm dikkat et kendine fazla yorulma sakın misafir geliyor diye delirip abartma ev işlerini hamur işlerini tamammı cicim. Bizide fazla boş bırakma heee a.s.

ey gii ey okuduysanizzzz:dance:

:roflol: :roflol:

O zaman tekrar allah kavuştursun gülüm. Varmışlardır heralde sağ salim eve dimi.
biz iyiyiz caımın içi bildiğin gibi cerende iyi maşallah...

son sürat hızla tekmelere devammmm kaydirigubbakcemile3

valla hiç düşünemiyorum seni öyle sere serpe, tokadı patlatırsın kız sen :roflol: :roflol:

canım sağol iyiyim, yukarıda da bahsettim, kayda değer bir şey yok, gayet iyiyim canım :)

kız burcu beşevlerden E-12 diye bir otobüs geçiyor tam jimerin önünde durak var
sen başka otobüs biliyorsundur ama ne bilem aklıma geldi öyledim işte:smiley-cool:

evet canım ben 6/f ye biniyorum oda tam jimerin önünden geçiyor
bu daha boş olduğu için buna biniyorum :1hug:

kızlar yemeği çok kaçırdım galba şiştim benkaydirigubbakcemile3 Burada hava çok rüzgarlı gene yağmur geliyor galiba aman yağsında kuraklık olmasın

Ben geldim kızlar. Hepinize merhabalar.

nasılsınız bakalım? Dün gece parti varmış. Dağıtmışsınız güzelce. Oh iyi etmişsiniz.

Ben de dün bayağa yoğundum. Bugün biraz daha rahatım.

Kumsalcığım, ben de yeni hamişken kasıklarım acayip acıyordu. Adet olacakmışım gibi ağrıyordu. Göğüslerimin ucu da sızlıyordu. ınşaallah canım. Hamilelik belirtisidir yaşadıkların.

Bulcuk, bebişini görmüşsün ne güzel. Umarım ikili test sonucun da çok iyi gelir.

Beyaz göbüş güzel gerçekten. Hakikaten oğlan göbüşü gibi duruyor.

Filiz abla, iyisindir umarım.

Ceren oh ne güzel yerde çlışıyormuşsun sen öyle. ımrendim valla.

Çiğdem, çok doğru bir karar vermişsin. ımkan varsa çalışmamak en iyisi aslında.

Mavi Deniz, ayva iyi geliyorumuş bulantıya diye duydum bir dene istersen. Hem de bebişin gamzeli olur derler ayva yiyince.

Kızlar bir de sütün çok olması için bir tarif okudum diğre topiklerde. Kuru kayısıyı haşlıyoruz, içine dilediğimiz kadar şeker atıyoruz, sonra da blendırdan geçiriyoruz. doğumdan sonra günde bir bardak içiyoruz.Böylece sütümüz bol oluyormuş inşaallah.

valla hiç düşünemiyorum seni öyle sere serpe, tokadı patlatırsın kız sen :roflol: :roflol:

canım sağol iyiyim, yukarıda da bahsettim, kayda değer bir şey yok, gayet iyiyim canım :)

bende kendimi düşünemiyorum o halde ablaa delikafadulden kim bilir neler yapardım ağzını açamazdı heralde hatun bir dahada beni ttükkana almazdı kaydirigubbakcemile3

ben derse gidiyorum şimdi kızlar, sonra görüşürüz :)

İyi dersler ablacım byeee :a015:

kızlar yemeği çok kaçırdım galba şiştim benkaydirigubbakcemile3 Burada hava çok rüzgarlı gene yağmur geliyor galiba aman yağsında kuraklık olmasın

oh oh maşallah yarasın kuzum afiyet bal şeker olsun sanada bebişinede
Evet yağmur maşallah bu yıl iyi yağdı o kadar iyi yağdıki uzmanlar istanbulun 2 yıllık su ihtiyacını karşılayacak şekilde yağış olduğunu söylediler var sen düşün gerisini kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…