- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.261
hayirdir ne hastanesi ay allah korusun
yok kız korkma ikili testimi yaptırmaya gidicemde iş çıkışı hava çok rüzgarlı
nasıl gitcem diye düşündük hepberaber
sağol ablacım,sen bu aralar çok yorma kendinii Quiz falan yapma öğrencilerini,dinlen boşver
ne demek arkadaşım tabi koyarım senin içina.s.
sağol cnm ablam
canım ya eşime yaptıramam ki ben
ay ne bilem bi tuhaf gelsi kızzzzzzzzz
olmazsa ağdacıya giderim daha rahat olur sanırım
eşime de yazık kız hem beni öyle görsün istememdelikafadulden
ama tırnaklarımı kesse ayakkabılarımı giydirse bak o hoşuma gider
bundan sonrada mecbur yapacak zaten:jeyyar:
yazdim okuyun oldumu cicimlerrrr:dance:
yok kız korkma ikili testimi yaptırmaya gidicemde iş çıkışı hava çok rüzgarlı
nasıl gitcem diye düşündük hepberaber
kııızz bakma benimde öyle dediğime bende sere serpe bikinilerle yatarım ama iş ağda kısmına gelince başkasına mümkün değilim gösteremem ben bacaklarımı alırken bile eşim ben alayım diyor makina ile ama yoookkk ooommaazzz ben hallederim diyorum utanıyorum kaldıki aşağıyı görücek alıcak amanın beni bayıltması gerek ne eşim nede başkası ben bu konuda çok çekingenim ne etçem bilmiyim valla :1no2:
ama ayak tırnaklarımıda keser hatta 1 aydırda ayakkabılarımı o giydiriyor eğilemiyorum göbişten kaydirigubbakcemile3
okuduk ggııı okuduk kaydirigubbakcemile3
iyiyim arifecim koşturuyoruz valla sen naslsınnur nasılsın canım
hoşbuldum canım göbüşünede zeynebimizede maşallahhoşgeldin nurcum nasılsın cnm?
iyiyim canım benim sağol dün sabah yolladım ilaydam iyi teyzesi kıpır kıpır bide babamız yanımızda sesini duydukça daha hareketli cerenim napıyornurrr hoşgeldin canım nasılsın?
Anneciğinle babacığın gittimi gülüm? allah kavuştursun.....
İlaydamız nasıl sen nasılsın tatlım keyfiniz yerindemi?
.
nurcum hoşgeldin nasılsıınnnn
hoşgeldin canım... virüs olmasın bilgisayarda? bir virüs taraması yap canımkızlar merhabalar nasılsınız bakalım kaç saattir bilgisayarımda sorun vargiriyorum hata veriyor sinir oldum
ohhh süper ya :) ne güzel... ben iyiyim şimdilik pek bir şey hissetmiyorum, sadece gaz yüzünden karnım çok şişti, biraz sıkıyor, yemeklerden sonra da uykum geliyor bir parça, onun dışında iyiyim canım, başka da bir şeyim yok :)güzel gecdi ebe türkdü.
cok uyudumu söyledim demir eksikli oldundan ola bilirmis
bebisimin kalbini dinledi
bol bol su icmeliymisin yemek yemek istemiyorsan yeme dedi bebis ihdiyaci olan gidayi aliyormus.canin ne istiyorsa onu ye dedi
bol bol gez dedi herseyi kafaya takma dedi dedide dei iste.
ama iyidi ya.
22.04 tekrar gelicek
sizler neyaptiniz
hosbulduk abal nasilsin nasil geciyor hamilelik
nurcum sağol cnm
bir ara tekrar koyarım sen geldiğinde
ben şimdi hazırlanayım
öğlen paydosu bimiştir
anca giyinir giderim hastaneye
gelince görürrüzŞeniz
çeneniz düşmesin yoksa okurken çok yoruluyorumnaniknanik
bayanlar ben cikiyorum aksama misafir var biraz
evi temizliyeyim bide bi pasta gibi bisey yapayim
bugün görüsemesek yarin görüsmek üzre
hepinizi mucukkkkk muuuuuuuuucccccccuk
öptümmkaydirigubbakcemile3
ey gii ey okuduysanizzzz:dance:
iyiyim arifecim koşturuyoruz valla sen naslsın
hoşbuldum canım göbüşünede zeynebimizede maşallah
iyiyim canım benim sağol dün sabah yolladım ilaydam iyi teyzesi kıpır kıpır bide babamız yanımızda sesini duydukça daha hareketli cerenim napıyor
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın kelebeğimiz nasıl....
filiz ablacım sen nasılsın bi sıkıntın yok değil mi?
valla hiç düşünemiyorum seni öyle sere serpe, tokadı patlatırsın kız sen :roflol: :roflol:kııızz bakma benimde öyle dediğime bende sere serpe bikinilerle yatarım ama iş ağda kısmına gelince başkasına mümkün değilim gösteremem ben bacaklarımı alırken bile eşim ben alayım diyor makina ile ama yoookkk ooommaazzz ben hallederim diyorum utanıyorum kaldıki aşağıyı görücek alıcak amanın beni bayıltması gerek ne eşim nede başkası ben bu konuda çok çekingenim ne etçem bilmiyim valla :1no2:
ama ayak tırnaklarımıda keser hatta 1 aydırda ayakkabılarımı o giydiriyor eğilemiyorum göbişten kaydirigubbakcemile3
okuduk ggııı okuduk kaydirigubbakcemile3
iyiyim arifecim koşturuyoruz valla sen naslsın
hoşbuldum canım göbüşünede zeynebimizede maşallah
iyiyim canım benim sağol dün sabah yolladım ilaydam iyi teyzesi kıpır kıpır bide babamız yanımızda sesini duydukça daha hareketli cerenim napıyor
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın kelebeğimiz nasıl....
filiz ablacım sen nasılsın bi sıkıntın yok değil mi?
kız burcu beşevlerden E-12 diye bir otobüs geçiyor tam jimerin önünde durak var
sen başka otobüs biliyorsundur ama ne bilem aklıma geldi öyledim işte:smiley-cool:
valla hiç düşünemiyorum seni öyle sere serpe, tokadı patlatırsın kız sen :roflol: :roflol:
canım sağol iyiyim, yukarıda da bahsettim, kayda değer bir şey yok, gayet iyiyim canım :)
ben derse gidiyorum şimdi kızlar, sonra görüşürüz :)
kızlar yemeği çok kaçırdım galba şiştim benkaydirigubbakcemile3 Burada hava çok rüzgarlı gene yağmur geliyor galiba aman yağsında kuraklık olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?