Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşgeldin haticem nasılsın balım? Evet dün parti vardı 2000. sayfa kutlama partisi neden gelmedin :çok üzgünüm: biz gelmeyenlere ayırdık aldınmı sen hakkını gıııı cokacimcoook

Evet canım çok güzel bir yerde çalışıyorum buyurun gelin anacım beklerim her zaman kapım sonuna kadar açık sizin gibi arkadaşlara....

Kııızz hamilelikte benim ilk aşerdiğim şey ayva idi biliyinmi o zaman çok yemiştim ayvayı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bende gamzeliyim belki bizim kızda gamzeli olur ayvadan sebep....

Kızzz ben neler okudum süt çoğaltmak için ama uzmanlar herşeyin yalan bahane olduğunu tek önemli şeyin bol sıvı tüketimi ve stresten uzak durmak olduğunu söylüyor aklında bulunsun balım....

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................29. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................28 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................11. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................5. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

Hoşbulduk Cerenciğim. Evet hakkımı ayırmışsınız çok sağolun. Yedim afiyetle. Evet sıvı tüketimi çok önemli. Ben günde 3 litre su içiyorum. İsteyerek ve severek. Çocukluğumdan beri. Gelirsek uğramadan geçmeyiz canım.Biz de bekleriz. Ceren' imiz annesine benzerse çok güzel olacağı belli şimdiden. Alah nazarlardan saklasın.

evet kızlar, bir arkadaş dersimi aldı sınav yapmak için ben de geldiiiiiiiiiiim :)
Haticecim hoşgeldin canımcım, iyiyim güzelim sağol :)

bol su içmek gerekliymiş tabi bunuda içeriz sütlerimiz gelsin foşur foşur :)
evet kızlar, bir arkadaş dersimi aldı sınav yapmak için ben de geldiiiiiiiiiiim :)
o arkadaşı öpelim bizde burdan sen bize kaldın ne güzel hoşgeldinna.s.

haticecim sen nasılsın..cnm kraker tarzı şeyler yiyorum da bu ara öle birşey ki canı birşeyler istiyor ama agzıma atınca çıkartacak gibi oluyorum...

Afiyet bal şeker olsun tatlım yede yarasın sanada bebişede maşşallah sana süt bebeğine et olsun yediklerin inşallahhhh :Saruboceq:
Maşallah kız 3 l,tre demek he :1shok: bende 2-2,5 içiyorumdur yani hamilelikten beri çok susuyorum bir o kadarda wc ye gidiyorum tabii kaydirigubbakcemile3

bu taraflara olurda yolunuz düşerse her zaman bekleriz canımcım aklında bulunsun. Bizde istanbula geliyoruz ama orası büyük ve karışık bir şehir malum :çok üzgünüm:
Canımm valla ceren kime benzicek bende çok merak ediyorum hatta ve hatta çatlıcam meraktan kızzz kaydirigubbakcemile3

ooohhh ballısın valla ablam yine dört ayak üstüne düştün hee hadi yine iyisin yerimseniben kaydirigubbakcemile3

maşallah yine kaynatmışsınız..ben yemek yiyemedim ya berbat yapmışlardı yemegi çorba içtim azıcık birde komposto ...

ooyy canımmm sen bu ara kilo verirsin haberin olsun bari sıvı tüketmeye çalışta tansiyonun düşmesin canım....

ben gelimmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım güzel geçmiş ebeyle görüşmen hıııııııı güzel
kızlar merhabalar nasılsınız bakalım kaç saattir bilgisayarımda sorun vargiriyorum hata veriyor sinir oldum
bi tarama yaptır nurcum ne olur ne olmaz
bayanlar ben cikiyorum aksama misafir var biraz
evi temizliyeyim bide bi pasta gibi bisey yapayim
bugün görüsemesek yarin görüsmek üzre
hepinizi mucukkkkk muuuuuuuuucccccccuk
öptümmkaydirigubbakcemile3
tamam canım fazla yorma kendini görüşmek üzereŞeniz
bende iyiyim canım çok şükür çalışıyoruz ne olsun
hoşgeldin haticecim nasılsın güzelim aminnnnn canım inşallah ama bugün hiç bişi yok sadece dün kasıklarımda batmalar oluyodu normalde 1 hafta önceden başlar göğüslerim sızlardı bu sefer hiç bişi olmadı yani pek fazla belirti yok aramıyorumda zaten hayırlısı ne ise o olsun oluruna bıraktım artık
ay çok iyi olmuş valla sevindim
maşallah yine kaynatmışsınız..ben yemek yiyemedim ya berbat yapmışlardı yemegi çorba içtim azıcık birde komposto ...

canımay ne zor ya inşallah çabuk atlatırsın bu dönemi yiyemiyosan zorlama ne yapcan

Filiz ablacim, daha yeni gordum hamile oldugunu.. Ne zaman aldin bu haberi, cok sevindim.. Sanada dua ediyordum hep.. Cok sukur bu dunden beridir aldigim ikinci guzel haber.. Birde nevrosky diye bir arkadas var kk da, onunda hamile oldugu haberini dun aldik, kizcagiz 3 senedir ugrasiyordu.. Maasallah.. Insallah darisi nesemesemin basina olsun... Insallah minik kusunu saglikla, hayirlisi ile kollarina alman nasip olur...:1hug:a.s.

ayy evet zorlayamıyorum yemek için..işte suyu da bulantım oldugu için fazla içemiyorum nasıl duruyorum ayakta bilmem vallaha pekmez iç diyor aşkımcım kansızlık falan olabilir oda baş agrısı yapar diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…