- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.281
Ben geldim kızlar. Hepinize merhabalar.
nasılsınız bakalım? Dün gece parti varmış. Dağıtmışsınız güzelce. Oh iyi etmişsiniz.
Ben de dün bayağa yoğundum. Bugün biraz daha rahatım.
Kumsalcığım, ben de yeni hamişken kasıklarım acayip acıyordu. Adet olacakmışım gibi ağrıyordu. Göğüslerimin ucu da sızlıyordu. İnşaallah canım. Hamilelik belirtisidir yaşadıkların.
Bulcuk, bebişini görmüşsün ne güzel. Umarım ikili test sonucun da çok iyi gelir.
Beyaz göbüş güzel gerçekten. Hakikaten oğlan göbüşü gibi duruyor.
Filiz abla, iyisindir umarım.
Ceren oh ne güzel yerde çlışıyormuşsun sen öyle. İmrendim valla.
Çiğdem, çok doğru bir karar vermişsin. İmkan varsa çalışmamak en iyisi aslında.
Mavi Deniz, ayva iyi geliyorumuş bulantıya diye duydum bir dene istersen. Hem de bebişin gamzeli olur derler ayva yiyince.
Kızlar bir de sütün çok olması için bir tarif okudum diğre topiklerde. Kuru kayısıyı haşlıyoruz, içine dilediğimiz kadar şeker atıyoruz, sonra da blendırdan geçiriyoruz. doğumdan sonra günde bir bardak içiyoruz.Böylece sütümüz bol oluyormuş inşaallah.
hoşgeldin haticem nasılsın balım? Evet dün parti vardı 2000. sayfa kutlama partisi neden gelmedin :çok üzgünüm: biz gelmeyenlere ayırdık aldınmı sen hakkını gıııı cokacimcoook
Evet canım çok güzel bir yerde çalışıyorum buyurun gelin anacım beklerim her zaman kapım sonuna kadar açık sizin gibi arkadaşlara....
Kııızz hamilelikte benim ilk aşerdiğim şey ayva idi biliyinmi o zaman çok yemiştim ayvayı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bende gamzeliyim belki bizim kızda gamzeli olur ayvadan sebep....
Kızzz ben neler okudum süt çoğaltmak için ama uzmanlar herşeyin yalan bahane olduğunu tek önemli şeyin bol sıvı tüketimi ve stresten uzak durmak olduğunu söylüyor aklında bulunsun balım....
haticecim hoşgeldin nasılsın
Hoşbulduk canım. İyiyim Allah' a şükür sen nasılsın?
bol su içmek gerekliymiş tabi bunuda içeriz sütlerimiz gelsin foşur foşur :)Çiğdem, çok doğru bir karar vermişsin. İmkan varsa çalışmamak en iyisi aslında.
İnşallah hayırlısı olur sağol canım
Kızlar bir de sütün çok olması için bir tarif okudum diğre topiklerde. Kuru kayısıyı haşlıyoruz, içine dilediğimiz kadar şeker atıyoruz, sonra da blendırdan geçiriyoruz. doğumdan sonra günde bir bardak içiyoruz.Böylece sütümüz bol oluyormuş inşaallah.
evet kızlar, bir arkadaş dersimi aldı sınav yapmak için ben de geldiiiiiiiiiiim :)
o arkadaşı öpelim bizde burdan sen bize kaldın ne güzel hoşgeldinna.s.
bol su içmek gerekliymiş tabi bunuda içeriz sütlerimiz gelsin foşur foşur :)
evet kızlar, bir arkadaş dersimi aldı sınav yapmak için ben de geldiiiiiiiiiiim :)
o arkadaşı öpelim bizde burdan sen bize kaldın ne güzel hoşgeldinna.s.
teşekkür ederim canımcım, ben öptüm valla :)
maşallah yine kaynatmışsınız..ben yemek yiyemedim ya berbat yapmışlardı yemegi çorba içtim azıcık birde komposto ...
Hoşbulduk Cerenciğim. Evet hakkımı ayırmışsınız çok sağolun. Yedim afiyetle. Evet sıvı tüketimi çok önemli. Ben günde 3 litre su içiyorum. İsteyerek ve severek. Çocukluğumdan beri. Gelirsek uğramadan geçmeyiz canım.Biz de bekleriz. Ceren' imiz annesine benzerse çok güzel olacağı belli şimdiden. Alah nazarlardan saklasın.
Haticecim hoşgeldin canımcım, iyiyim güzelim sağol :)
maşallah yine kaynatmışsınız..ben yemek yiyemedim ya berbat yapmışlardı yemegi çorba içtim azıcık birde komposto ...
hoşgeldin canım güzel geçmiş ebeyle görüşmen hıııııııı güzelben gelimmmmmmmmmmmmmm
bi tarama yaptır nurcum ne olur ne olmazkızlar merhabalar nasılsınız bakalım kaç saattir bilgisayarımda sorun vargiriyorum hata veriyor sinir oldum
tamam canım fazla yorma kendini görüşmek üzereŞenizbayanlar ben cikiyorum aksama misafir var biraz
evi temizliyeyim bide bi pasta gibi bisey yapayim
bugün görüsemesek yarin görüsmek üzre
hepinizi mucukkkkk muuuuuuuuucccccccuk
öptümmkaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canım çok şükür çalışıyoruz ne olsuniyiyim arifecim koşturuyoruz valla sen naslsın
hoşbuldum canım göbüşünede zeynebimizede maşallah
iyiyim canım benim sağol dün sabah yolladım ilaydam iyi teyzesi kıpır kıpır bide babamız yanımızda sesini duydukça daha hareketli cerenim napıyor
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın kelebeğimiz nasıl....
filiz ablacım sen nasılsın bi sıkıntın yok değil mi?
hoşgeldin haticecim nasılsın güzelim aminnnnn canım inşallah ama bugün hiç bişi yok sadece dün kasıklarımda batmalar oluyodu normalde 1 hafta önceden başlar göğüslerim sızlardı bu sefer hiç bişi olmadı yani pek fazla belirti yok aramıyorumda zaten hayırlısı ne ise o olsun oluruna bıraktım artıkBen geldim kızlar. Hepinize merhabalar.
nasılsınız bakalım? Dün gece parti varmış. Dağıtmışsınız güzelce. Oh iyi etmişsiniz.
Ben de dün bayağa yoğundum. Bugün biraz daha rahatım.
Kumsalcığım, ben de yeni hamişken kasıklarım acayip acıyordu. Adet olacakmışım gibi ağrıyordu. Göğüslerimin ucu da sızlıyordu. İnşaallah canım. Hamilelik belirtisidir yaşadıkların.
Bulcuk, bebişini görmüşsün ne güzel. Umarım ikili test sonucun da çok iyi gelir.
Beyaz göbüş güzel gerçekten. Hakikaten oğlan göbüşü gibi duruyor.
Filiz abla, iyisindir umarım.
Ceren oh ne güzel yerde çlışıyormuşsun sen öyle. İmrendim valla.
Çiğdem, çok doğru bir karar vermişsin. İmkan varsa çalışmamak en iyisi aslında.
Mavi Deniz, ayva iyi geliyorumuş bulantıya diye duydum bir dene istersen. Hem de bebişin gamzeli olur derler ayva yiyince.
ay çok iyi olmuş valla sevindimevet kızlar, bir arkadaş dersimi aldı sınav yapmak için ben de geldiiiiiiiiiiim :)
Haticecim hoşgeldin canımcım, iyiyim güzelim sağol :)
kızlar ben kaçıyorum, akşama görüşürüz byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?