- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.301
ceren bu arada arkadaşıma aldığım sepetini ekledim
kızlar ben kaçıyorum, akşama görüşürüz byeee
Filiz ablacim, daha yeni gordum hamile oldugunu.. Ne zaman aldin bu haberi, cok sevindim.. Sanada dua ediyordum hep.. Cok sukur bu dunden beridir aldigim ikinci guzel haber.. Birde nevrosky diye bir arkadas var kk da, onunda hamile oldugu haberini dun aldik, kizcagiz 3 senedir ugrasiyordu.. Maasallah.. Insallah darisi nesemesemin basina olsun... Insallah minik kusunu saglikla, hayirlisi ile kollarina alman nasip olur...:1hug:a.s.
ayy evet zorlayamıyorum yemek için..işte suyu da bulantım oldugu için fazla içemiyorum nasıl duruyorum ayakta bilmem vallaha pekmez iç diyor aşkımcım kansızlık falan olabilir oda baş agrısı yapar diye...
Maasallah yaa bayildim ben listeye, ne guzel olmus.. Hamis adaylari listemizde maasallah gitgide azaliyor. Darisi Arife ve nesemesenin basina olsun...
Canim merhaba.. Yusufta bende iyiyiz cok sukur.. Napim, hep yatiyorum, kanama olmamasi icin. Insallah az kaldi, bunada sukur diyorum..menzilcim hoşgeldin nasılsınız yusufumuz nasıll özledik seni yaa pek uğramıyorsun
Canim merhaba.. Yusufta bende iyiyiz cok sukur.. Napim, hep yatiyorum, kanama olmamasi icin. Insallah az kaldi, bunada sukur diyorum..
Sen nasilsin, hamişlik nasil gidiyor? Bebisin nasil??
Cerencim selam.. Hep yattigim icin, sukur kanamam kesildi.. Artik bu boyle gidicek doguma kadar heralde.. Sen nasilsin?? Cerencin nasil?
iyiyim degilim aslında..bulantılşar başladı gerçi bulantı olamdan dirtek kusmaya terfi ettim ben baş agrısı kusma ile pazar günü berbattım .p.tesi gelemedim bile işe..şimdi ise daha iyiyim ama midem almıyor yemekleri zorlayacak gibi olsam hemen çıkartacam hissi geliyor..fazla suda içemiyorum bir şekilde geçiyor günler..sagsalim 3 ayımız bitse idi sanırım biraz daha rahatlayacam...
yat gülüm boşver ne yapacaksın anneliğin ve hamileliğin cilveleri işte siz ikiniz iyi olunda varsın doğuma kadar yataktan çıkmayın demek bunlarıda yaşamak gerekiyormuş ne yapalım.... Sen yinede arada yaz bize ama gerçekten merak ediyoruz seni tatlım.... Kendinede erkekimizede çok iyi bak emi annesi :ecrin_bebek:
Biz iyiyiz canım çok şükür ceren hanımda iyi maşallah annesini dövüp duruyor bilirsin sende bu durumları kaydirigubbakcemile3 Allahıma sonsuz şükürler olsunki bu günleri gördüm rabbim her isteyene yaşatsın ne diyeemmm :Saruboceq:
Arifecim iyiyiz cok sukur?? Sende ne var neyok??
Canim insallah sendende guzel haber almak nasip olur...Insallah hamis adaylari listesi diye bir listemiz kalmayacak..bende iyiyim çok şükür çalışıyoruz canım bende beklemedeyim cumartesi günü belli olucak hayırlısı olsun
sağol cnm benim,bende tv de dr.dan dinledim süt olması için sürekli tatlı şeyler yemeyin sadece kilo alırsınız diyor,bol bol su için ç.ok sütünüz olur dedi.yerimsenibenBen geldim kızlar. Hepinize merhabalar.
nasılsınız bakalım? Dün gece parti varmış. Dağıtmışsınız güzelce. Oh iyi etmişsiniz.
Ben de dün bayağa yoğundum. Bugün biraz daha rahatım.
Kumsalcığım, ben de yeni hamişken kasıklarım acayip acıyordu. Adet olacakmışım gibi ağrıyordu. Göğüslerimin ucu da sızlıyordu. İnşaallah canım. Hamilelik belirtisidir yaşadıkların.
Bulcuk, bebişini görmüşsün ne güzel. Umarım ikili test sonucun da çok iyi gelir.
Beyaz göbüş güzel gerçekten. Hakikaten oğlan göbüşü gibi duruyor.
Filiz abla, iyisindir umarım.
Ceren oh ne güzel yerde çlışıyormuşsun sen öyle. İmrendim valla.
Çiğdem, çok doğru bir karar vermişsin. İmkan varsa çalışmamak en iyisi aslında.
Mavi Deniz, ayva iyi geliyorumuş bulantıya diye duydum bir dene istersen. Hem de bebişin gamzeli olur derler ayva yiyince.
Kızlar bir de sütün çok olması için bir tarif okudum diğre topiklerde. Kuru kayısıyı haşlıyoruz, içine dilediğimiz kadar şeker atıyoruz, sonra da blendırdan geçiriyoruz. doğumdan sonra günde bir bardak içiyoruz.Böylece sütümüz bol oluyormuş inşaallah.
hoşgeldin haticem nasılsın balım? Evet dün parti vardı 2000. sayfa kutlama partisi neden gelmedin :çok üzgünüm: biz gelmeyenlere ayırdık aldınmı sen hakkını gıııı cokacimcoook
Evet canım çok güzel bir yerde çalışıyorum buyurun gelin anacım beklerim her zaman kapım sonuna kadar açık sizin gibi arkadaşlara....
Kııızz hamilelikte benim ilk aşerdiğim şey ayva idi biliyinmi o zaman çok yemiştim ayvayı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Bende gamzeliyim belki bizim kızda gamzeli olur ayvadan sebep....
Kızzz ben neler okudum süt çoğaltmak için ama uzmanlar herşeyin yalan bahane olduğunu tek önemli şeyin bol sıvı tüketimi ve stresten uzak durmak olduğunu söylüyor aklında bulunsun balım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?