Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Maasallah yaa bayildim ben listeye, ne guzel olmus.. Hamis adaylari listemizde maasallah gitgide azaliyor. Darisi Arife ve nesemesenin basina olsun...

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................32. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................28 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................11. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................5. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

menzil gülü neredesin ya seni hep merak ettim hatta yazdım bir kaç kez ama sen bir tek filiz ablaya hitaben cvp yazmışsın..neyse önemli olana haberini alabilmekti..uamrım bugün daha iyisin..arada güzel haberlerini vermek için buraya yaz emi..

ceren bu arada arkadaşıma aldığım sepetini ekledim

aaa bakıyorum hemen duu inceleyim bakem kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kaçıyorum, akşama görüşürüz byeee

Güle güle ablacım kendine iyi bak. Valla ben akşama grş. diyemiyorum malum bu gece yaprak dökümü gecesi hemide çok heyecanlı gerilimli reklam arasında bile gelemeyebilirim yane.... kaydirigubbakcemile3

Canımm hoş geldin nasılsın?
Kanamaların ne durumda tatlım normale döndünmü herşey yolundadır inşallah cicim...

evet cicim pekmez yemeye çalış hatta tahin ile pekmez karıştır enerji veriyor ayakta tutuyor bebeğede çok iyi geliyor ben her gün yerim boşuna değil cerenin tekmeleri kaydirigubbakcemile3

Maasallah yaa bayildim ben listeye, ne guzel olmus.. Hamis adaylari listemizde maasallah gitgide azaliyor. Darisi Arife ve nesemesenin basina olsun...

amiiiiinnn canım amiiiinnn inşallahhhhh

iyiyim degilim aslında..bulantılşar başladı gerçi bulantı olamdan dirtek kusmaya terfi ettim ben baş agrısı kusma ile pazar günü berbattım .p.tesi gelemedim bile işe..şimdi ise daha iyiyim ama midem almıyor yemekleri zorlayacak gibi olsam hemen çıkartacam hissi geliyor..fazla suda içemiyorum bir şekilde geçiyor günler..sagsalim 3 ayımız bitse idi sanırım biraz daha rahatlayacam...

Canim merhaba.. Yusufta bende iyiyiz cok sukur.. Napim, hep yatiyorum, kanama olmamasi icin. Insallah az kaldi, bunada sukur diyorum..

Sen nasilsin, hamişlik nasil gidiyor? Bebisin nasil??

aman yat yat canım iyi olundaa
bende iyyim bebeişimde iyiymiş çok şükür younda herşey
özletme kendini :1hug:

Cerencim selam.. Hep yattigim icin, sukur kanamam kesildi.. Artik bu boyle gidicek doguma kadar heralde.. Sen nasilsin?? Cerencin nasil?

yat gülüm boşver ne yapacaksın anneliğin ve hamileliğin cilveleri işte siz ikiniz iyi olunda varsın doğuma kadar yataktan çıkmayın demek bunlarıda yaşamak gerekiyormuş ne yapalım.... Sen yinede arada yaz bize ama gerçekten merak ediyoruz seni tatlım.... Kendinede erkekimizede çok iyi bak emi annesi :ecrin_bebek:
Biz iyiyiz canım çok şükür ceren hanımda iyi maşallah annesini dövüp duruyor bilirsin sende bu durumları kaydirigubbakcemile3 Allahıma sonsuz şükürler olsunki bu günleri gördüm rabbim her isteyene yaşatsın ne diyeemmm :Saruboceq:

Canim olsun bunlarda guzel aslinda.. Bebisin seninle oldugunu gosteriyor bir sekilde.. Mideni bastiracak seyler yemeye calis, leblebi, kraker gibi.. Bende su icemiyordum, midemi bulandiriyordu.

Amin canim... Bundan sonra dualarimiz nesemesecim icin olsun..Insallah en kisa zamanda hayirlisi ile onunda gebelik haberini almamiz nasip olur..

evet cnm valla kraker yemektende gına geliyor çünkü bir şey yiyemeyince mecbur ona atıyordum elimi hem midemi tutsun hem aç kalmayayım diye...azıcık daha sabır gececek bu günler biliyorum hayırlısı ile inş.

sağol cnm benim,bende tv de dr.dan dinledim süt olması için sürekli tatlı şeyler yemeyin sadece kilo alırsınız diyor,bol bol su için ç.ok sütünüz olur dedi.yerimseniben

demek bizsiz parti yaparsınız heeeklava:
hni benim pastamklava:

Deryacim sanada merhaba diyim ve kacayim ben.. Azcik daha uyucam, sanki butun gun farkli birsey yapiyormusum gibikafamçokkarıştı

Kizlar opuyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…