Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlar ben gittim geldim hastaneye ama bişey halledemedim off
randevu almadan bakmıyorlarmışmış
eşim gelseydi bakarlardı da
o da kendi dr.uma ayıp olurdu yine kaldım yaw
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşim yarın özeline git diyor baklaım akşam konuşuruz artık:1closedeyes:

Amin canim... Bundan sonra dualarimiz nesemesecim icin olsun..Insallah en kisa zamanda hayirlisi ile onunda gebelik haberini almamiz nasip olur..

evet canım listemizde iki kişimiz kaldı arifem ve neşem inşallah rabbim onlarında yüzünü güldürecek dualarımız onlarla e tabii hamişlerimizle :Saruboceq:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................33. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................28 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................11. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................5. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

bende kendimdeki degişikligi ekleyeyim dedim.

evet mavişim ya öyle yapıcam hafta sonu gidecektim ama erkene alıcaz galiba
tutturdu eşim yarın randevu al annenle git diyor o yetişemezmiş
akşam konuşuruz dedim bakalım artık
kızlar listeyi güncelledim ben geri de kalmışım

kızzz delüü biz herkese ayırdık yazdık ya okumadınmı gülüm ya gelmeyenlere ayırdık diye yazdık yaaaaa klava:

Deryacim sanada merhaba diyim ve kacayim ben.. Azcik daha uyucam, sanki butun gun farkli birsey yapiyormusum gibikafamçokkarıştı

Kizlar opuyorum hepinizi..

kendine iyi bak canım yine gel :a015:

ayy canım ya ne kadar şanssızsın sen yazık beee ne olacak bu durum böyle :uhm:

geçmişte okudum canm,hatta ucundan tıtıklayanlar bile olmuşşakkıdı
ama hiç al buda senin payın deyen olmadıdelikafadulden
ayırmamışssınız işte pastamı
unuttunuz demi benicokacimcoook

kııızzz unutmadık kimseyi şimdi geçmişe döndürüpte yazı aratma bana al işte orda dolapta herkesin tabağı alda yeee aaaa klava: kaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................33. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................28 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................11. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

ooohhh ballısın valla ablam yine dört ayak üstüne düştün hee hadi yine iyisin yerimseniben kaydirigubbakcemile3
hehehe hem de ne ballıymışım haberim yokmuş, diğer sınıfım bugün toplu olarak gelmemiş sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito süper süper süper, son iki saat dersim vardı artık yok hehehehe
canım beniiiiiiiim sağol birtanem :) hala dualarınıza ihtiyacım var menzil gülüm, benim bütün endişem kalp atışlarını bu sefer de duyamamak, çok korkuyorum ama inşallah bu korkularım boşa çıkar ve bu sefer herşey yolunda gider canımcım... evet sıra neşede ve arifede.... Rabbim en kısa zamanda onların da yüzünü güldürsün inşallah :) okuduğum kadarıyla sen iyisin hayatım, dualarım seninle, hayırlısıyla bugünler geçecek ve sağlıkla Yusufumuz'a kavuşacağız canım... sen biraz dişini sıkacaksın biraz, öyel görünüyor, boşver yaaa keyfini çıkarmaya çalış, kitap oku, TV seyret, müzik dinle, çünkü doğumdan sonra bunların hiçbirini yapmaya fırsat bulamayacaksın hayatım, dinlenmenin keyfini çıkar kısacası :) seni çok öpüyorum canımcım :)
Güle güle ablacım kendine iyi bak. Valla ben akşama grş. diyemiyorum malum bu gece yaprak dökümü gecesi hemide çok heyecanlı gerilimli reklam arasında bile gelemeyebilirim yane.... kaydirigubbakcemile3
gelirsin gelirsiiiiiiiiiiiiiiin, reklam aralarında kritik yapacağız, gelirsin sen, hele bir gelme bak elimde ne var klava: hıııı... bekliicem ona göreeeee
Canim insallah sendende guzel haber almak nasip olur...Insallah hamis adaylari listesi diye bir listemiz kalmayacak..
inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhh canım inşallaaaaaaaaahhhhhhh, o listedekiler de hamiş olacaklar ve sadeceeeeeeee hamişler listesi olacak :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sen artık özele git canımcım, bu şekilde olmayacak... bize de haber ver gülüm

Kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi yarın görüşürüz bugün gözlerim çok yoruldu biraz dinlensinler kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…