- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.341
hoşgeldin ama bilgisayar gittiyse sen nasıl geldin? :uhm:
güle güle canım, görüşürüz, dinlen iyice, byeee :a015:
Kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi yarın görüşürüz bugün gözlerim çok yoruldu biraz dinlensinler kaydirigubbakcemile5
hehehe hem de ne ballıymışım haberim yokmuş, diğer sınıfım bugün toplu olarak gelmemiş sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito süper süper süper, son iki saat dersim vardı artık yok hehehehe
canım beniiiiiiiim sağol birtanem :) hala dualarınıza ihtiyacım var menzil gülüm, benim bütün endişem kalp atışlarını bu sefer de duyamamak, çok korkuyorum ama inşallah bu korkularım boşa çıkar ve bu sefer herşey yolunda gider canımcım... evet sıra neşede ve arifede.... Rabbim en kısa zamanda onların da yüzünü güldürsün inşallah :) okuduğum kadarıyla sen iyisin hayatım, dualarım seninle, hayırlısıyla bugünler geçecek ve sağlıkla Yusufumuz'a kavuşacağız canım... sen biraz dişini sıkacaksın biraz, öyel görünüyor, boşver yaaa keyfini çıkarmaya çalış, kitap oku, TV seyret, müzik dinle, çünkü doğumdan sonra bunların hiçbirini yapmaya fırsat bulamayacaksın hayatım, dinlenmenin keyfini çıkar kısacası :) seni çok öpüyorum canımcım :)
gelirsin gelirsiiiiiiiiiiiiiiin, reklam aralarında kritik yapacağız, gelirsin sen, hele bir gelme bak elimde ne varklava: hıııı... bekliicem ona göreeeee
inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhh canım inşallaaaaaaaaahhhhhhh, o listedekiler de hamiş olacaklar ve sadeceeeeeeee hamişler listesi olacak :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sen artık özele git canımcım, bu şekilde olmayacak... bize de haber ver gülüm
ablacım msnin yeni sürümünü yüklemişti mahvoldu bilgisayar şimdi düzenlemeye çalışıoruz
Kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi yarın görüşürüz bugün gözlerim çok yoruldu biraz dinlensinler kaydirigubbakcemile5
ablacım msnin yeni sürümünü yüklemişti mahvoldu bilgisayar şimdi düzenlemeye çalışıoruz
ahh o msn yeni varyaaa benimde evdeki bilgisayarımı göçertti resmen iki hafta uğraştım
bide kendi kendine güncelledi silinmedide hiç bi şekilde pcden en sonunda bilgisayarın tarihini geçmişe aldık öyle düzeldi
hay allah ya... inşallah düzelir canımablacım msnin yeni sürümünü yüklemişti mahvoldu bilgisayar şimdi düzenlemeye çalışıoruz
he valla... şanslı günümdeymişim, Allah yardım ediyor işte :)neeeeeeeeeeeee sınıfmı gelmemişşş :1shok: maça felanmı gitmişler kız abla nerde bu öğrencilerrr sende valla bu gün iyisin he sabah söyleniyordun ama bak neler oldu kaydirigubbakcemile3
Bu arada reklam arasında gelmeye çalışırım ama hakket çok heyecanlı bu akşam ya kaçırmamak laızm hiç bir sahneyi bakem neler olucak :uhm:
kaydirigubbakcemile3 evet yaaa, bugün ballı günümdeyim, millet çevremde koşup duryor ve imrenerek bana bakıp derse gidiyorlar kaydirigubbakcemile3abla vallaha ballısın bak diger sınıfta yokmuş... nur nasıl grdin peki sen nerdesin..allah kavuştursun bu arada cnm...
tamam canımcım iyi bak kendine yarın grş. iyi akşamlar sana :a015:
canım akşam aynısı benim başıma geldi düzelir heralde yaa
kız ilayda nasıl annesi iyimi? Tekmeler ne durumda?
çok sinirlendim ya...
ilayda iyi teyzesi napsın iki gündür birz sakin yavrukuşumbiraz fazla yoruyorum kendimi galiba
ablacım ne güzel öğrencilikten kalma laftır ama en güzel ders boş derstir değil mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sinir stres yok, yorulmak yok... 1. kuralımız bu değil mi Nurcum? sonra ne gelir?klava: oklava gelir hıııı...
hay allah ya... inşallah düzelir canım
he valla... şanslı günümdeymişim, Allah yardım ediyor işte :)
tamam ben de seyredeceğim zaten, reklam aralarında konuşuruz kız, kocişin de gececi bu hafta, ondan sonra bana laf etme görüşemiyoruz diye :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3 evet yaaa, bugün ballı günümdeyim, millet çevremde koşup duryor ve imrenerek bana bakıp derse gidiyorlar kaydirigubbakcemile3
çok sinirlendim ya...
ilayda iyi teyzesi napsın iki gündür birz sakin yavrukuşumbiraz fazla yoruyorum kendimi galiba
ne zman güncelledi ya bende bir süredir yenisi var zaten bi sıkıntıda olmadı hani listenin altında ayrı bir pencerede sürekli listedekilerle ilgili bilgiler notlar geçen omu? yaprak dökümünün çok fazla fragmanına bakamadım ama ferhunde resimlerini çekti sanırım oguzda o resmi nejlayamı gönderdi sanki öyle birşeyler gördüm çok karışık yine bu hafta ama çok kritik yerleri gösteriyorlar diger sahneler çok olagan geçer her hafta gibi..bakalım leylada iyice zırvadan çıktı gerçi nejlada öyle hallerine bakılırsa...
çigdemcim bugün fazla durmadın zaten bizimle..hadi bakalım güle güle yarın görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?