Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

neeeeeeeeeeeee sınıfmı gelmemişşş :1shok: maça felanmı gitmişler kız abla nerde bu öğrencilerrr sende valla bu gün iyisin he sabah söyleniyordun ama bak neler oldu kaydirigubbakcemile3

Bu arada reklam arasında gelmeye çalışırım ama hakket çok heyecanlı bu akşam ya kaçırmamak laızm hiç bir sahneyi bakem neler olucak :uhm:

ablacım msnin yeni sürümünü yüklemişti mahvoldu bilgisayar şimdi düzenlemeye çalışıoruz

ahh o msn yeni varyaaa benimde evdeki bilgisayarımı göçertti resmen iki hafta uğraştım
bide kendi kendine güncelledi silinmedide hiç bi şekilde pcden en sonunda bilgisayarın tarihini geçmişe aldık öyle düzeldi

Kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi yarın görüşürüz bugün gözlerim çok yoruldu biraz dinlensinler kaydirigubbakcemile5

tamam canımcım iyi bak kendine yarın grş. iyi akşamlar sana :a015:

ablacım msnin yeni sürümünü yüklemişti mahvoldu bilgisayar şimdi düzenlemeye çalışıoruz

canım akşam aynısı benim başıma geldi düzelir heralde yaa
kız ilayda nasıl annesi iyimi? Tekmeler ne durumda?

canım bende nerden yükledim anlamadım ki msn açılmıyor iç sinir olduk eşimle şimdi eşim bişeyler yapıyor bilgisayara ama

hay allah ya... inşallah düzelir canım
he valla... şanslı günümdeymişim, Allah yardım ediyor işte :)
tamam ben de seyredeceğim zaten, reklam aralarında konuşuruz kız, kocişin de gececi bu hafta, ondan sonra bana laf etme görüşemiyoruz diye :dilcikar:
abla vallaha ballısın bak diger sınıfta yokmuş... nur nasıl grdin peki sen nerdesin..allah kavuştursun bu arada cnm...
kaydirigubbakcemile3 evet yaaa, bugün ballı günümdeyim, millet çevremde koşup duryor ve imrenerek bana bakıp derse gidiyorlar kaydirigubbakcemile3

tamam canımcım iyi bak kendine yarın grş. iyi akşamlar sana :a015:

canım akşam aynısı benim başıma geldi düzelir heralde yaa
kız ilayda nasıl annesi iyimi? Tekmeler ne durumda?

çok sinirlendim ya...
ilayda iyi teyzesi napsın iki gündür birz sakin yavrukuşumbiraz fazla yoruyorum kendimi galiba

ne zman güncelledi ya bende bir süredir yenisi var zaten bi sıkıntıda olmadı hani listenin altında ayrı bir pencerede sürekli listedekilerle ilgili bilgiler notlar geçen omu? yaprak dökümünün çok fazla fragmanına bakamadım ama ferhunde resimlerini çekti sanırım oguzda o resmi nejlayamı gönderdi sanki öyle birşeyler gördüm çok karışık yine bu hafta ama çok kritik yerleri gösteriyorlar diger sahneler çok olagan geçer her hafta gibi..bakalım leylada iyice zırvadan çıktı gerçi nejlada öyle hallerine bakılırsa...

çigdemcim bugün fazla durmadın zaten bizimle..hadi bakalım güle güle yarın görüşürüz..

ablacım ne güzel öğrencilikten kalma laftır ama en güzel ders boş derstir değil mikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sinir stres yok, yorulmak yok... 1. kuralımız bu değil mi Nurcum? sonra ne gelir? klava: oklava gelir hıııı...

ablacım pazartesi günü annemle babamı gezdirdik akşama kadar ayaktaydım dünde dershanem vardı baya yordu beni bu durum bugünde valla akşamakadar yattımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tamam tamam bu akşam gelirim abla arada iki laf ederiz. Zaten bu akşam son yarın öbür gün eşim gündüz gidecek hihoyyyt hihoyyyt

çok sinirlendim ya...
ilayda iyi teyzesi napsın iki gündür birz sakin yavrukuşumbiraz fazla yoruyorum kendimi galiba

şişşşttt bu ne şiddet bu ne celal kendine gell delüüüü
sen kendini neden yoruyorsun kuzum hıııı :mymeka: sen tam sopalıksın heee nurr valla toplu halde çullanıcaz üstüne haberin olsun dikkat et kendine klava:

evet yaaa aynen öyle maviş leylada neclada kudurdu biri gösteriş budalası oldu diğeride sapıklaştı yalnız kalınca başına vurdu heralde. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…