- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.361
inşallah canım allah razı olsun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnCanim insallah sendende guzel haber almak nasip olur...Insallah hamis adaylari listesi diye bir listemiz kalmayacak..
tamam canım sen dinlen kendine iyi bak bizde öpüyoruzzDeryacim sanada merhaba diyim ve kacayim ben.. Azcik daha uyucam, sanki butun gun farkli birsey yapiyormusum gibikafamçokkarıştı
Kizlar opuyorum hepinizi..
ay senin bu hastahene işi artık yolundan çıktı beyazcım valla bana daral geldi burdan ayıbımıolur bu işin kendi iyi hissetmiyosan gidiceksin tabi doktor doktordur .yarın mutlaka ne yap ne et git tahlil ver tamammıkızlar ben gittim geldim hastaneye ama bişey halledemedim off
randevu almadan bakmıyorlarmışmış
eşim gelseydi bakarlardı da
o da kendi dr.uma ayıp olurdu yine kaldım yaw
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eşim yarın özeline git diyor baklaım akşam konuşuruz artık:1closedeyes:
hoşgeldin canım kolay gelsin sizeben tekrar geldim ama bilgisayar dittiiii
Kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi yarın görüşürüz bugün gözlerim çok yoruldu biraz dinlensinler kaydirigubbakcemile5
herkes burda ama yazan yok burcu :çok üzgünüm:
ablacım pazartesi günü annemle babamı gezdirdik akşama kadar ayaktaydım dünde dershanem vardı baya yordu beni bu durum bugünde valla akşamakadar yattımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canlarım nasılsınız?
yazdılarınızı okuyodum. Canım sıkkın bugün biraz evde durmaktan sıkıldım sanırım. bide işyeriyle konuştum dün benden geri dönüp dönemeyeceğime dair kesin cevap istediler aklım allak bullak oldu. 1 yaşına kadar ben bakıyım sonra eve yakın biyerde işemi gireyim diyorum yoksa 4-5 aylıkken anneme bırakıp levent-gebze işemi gidip geleyim bilemiyorum. Kızımı çok seviyorum heyecanla bekliyorum ama nasıl bakacağımı napacağımı bilmiyorum tüm hayatım değişti düşüncelerim bile özgür değilim sanki yada ben depresyona giriyorum. Gece uyuyamıyorum sizi korkutmak amacıyla söylemiyorum canlarım acım sızım yok Allaha şükür.. ama ruh halim iyi değil. tabi bide son haftaların ağırlığı var. sınavlarım var hayatım boyunca ne hedeflediysem olması için ne gerekiyosa yaptım. pis bi huyum sanırım aklıma taktığım olacak. Sizide sıktıysam affedin içimi dökmek istedim sadece. Şuanda sadece kızımı öpüp koklamak istiyorum.
Bu arada hazırlığımız tamamdır canlarım. Nevresimlerimizi bile yıkadım ütüledim yatağa yerleştirdim. Tam 35+3 haftalığım yani 36 haftalık. ve doğuma Allah nasip kısmet ederse en fazla 25 gün var.
valla haklısın cnm zorCanlarım nasılsınız?
yazdılarınızı okuyodum. Canım sıkkın bugün biraz evde durmaktan sıkıldım sanırım. bide işyeriyle konuştum dün benden geri dönüp dönemeyeceğime dair kesin cevap istediler aklım allak bullak oldu. 1 yaşına kadar ben bakıyım sonra eve yakın biyerde işemi gireyim diyorum yoksa 4-5 aylıkken anneme bırakıp levent-gebze işemi gidip geleyim bilemiyorum. Kızımı çok seviyorum heyecanla bekliyorum ama nasıl bakacağımı napacağımı bilmiyorum tüm hayatım değişti düşüncelerim bile özgür değilim sanki yada ben depresyona giriyorum. Gece uyuyamıyorum sizi korkutmak amacıyla söylemiyorum canlarım acım sızım yok Allaha şükür.. ama ruh halim iyi değil. tabi bide son haftaların ağırlığı var. sınavlarım var hayatım boyunca ne hedeflediysem olması için ne gerekiyosa yaptım. pis bi huyum sanırım aklıma taktığım olacak. Sizide sıktıysam affedin içimi dökmek istedim sadece. Şuanda sadece kızımı öpüp koklamak istiyorum.
Bu arada hazırlığımız tamamdır canlarım. Nevresimlerimizi bile yıkadım ütüledim yatağa yerleştirdim. Tam 35+3 haftalığım yani 36 haftalık. ve doğuma Allah nasip kısmet ederse en fazla 25 gün var.
hoşgeldin neşemKızlar nasılsınz? Listemizi koyabilir misiniz? Ne zaman tek başıma yukarıda kalıcam merak ediyorum:)) Kumsalım sende neler var? Mavidenizcim sen neler yapıyorsun? Nurcum derslerinde başarılar diliyorum, kendine dikkat et ama..Rüzgarım denizim nasıl gidiyor hamişlik? Biz dua ediyorsunuz dimi tüm hamişler? Menzil gülü nasıl? Kibelem buralara uğruyor mu? Rahel orda mısın? Beyazım doğumun yaklaşmış maşallah..Bulcuk duaları ihmal ettiğini söyledi kuşlar:))Cadı Ceren nerdesin kıss? htc80 senin ne kadar kaldı doğuma canım? Yasemink bebiş nasıl? İsmini şuan hatırlayamadıklarım napıyorsunuz, ses verin, dualarınızı bekliyoruz bak isim saymak da kolay artık biz hamiş olmayı bekleyenler çok az kaldık:))
Kızlar nasılsınz? Listemizi koyabilir misiniz? Ne zaman tek başıma yukarıda kalıcam merak ediyorum:)) Kumsalım sende neler var? Mavidenizcim sen neler yapıyorsun? Nurcum derslerinde başarılar diliyorum, kendine dikkat et ama..Rüzgarım denizim nasıl gidiyor hamişlik? Biz dua ediyorsunuz dimi tüm hamişler? Menzil gülü nasıl? Kibelem buralara uğruyor mu? Rahel orda mısın? Beyazım doğumun yaklaşmış maşallah..Bulcuk duaları ihmal ettiğini söyledi kuşlar:))Cadı Ceren nerdesin kıss? htc80 senin ne kadar kaldı doğuma canım? Yasemink bebiş nasıl? İsmini şuan hatırlayamadıklarım napıyorsunuz, ses verin, dualarınızı bekliyoruz bak isim saymak da kolay artık biz hamiş olmayı bekleyenler çok az kaldık:))
Canlarım nasılsınız?
Kızlar nasılsınz? Listemizi koyabilir misiniz? Ne zaman tek başıma yukarıda kalıcam merak ediyorum:)) Kumsalım sende neler var? Mavidenizcim sen neler yapıyorsun? Nurcum derslerinde başarılar diliyorum, kendine dikkat et ama..Rüzgarım denizim nasıl gidiyor hamişlik? Biz dua ediyorsunuz dimi tüm hamişler? Menzil gülü nasıl? Kibelem buralara uğruyor mu? Rahel orda mısın? Beyazım doğumun yaklaşmış maşallah..Bulcuk duaları ihmal ettiğini söyledi kuşlar:))Cadı Ceren nerdesin kıss? htc80 senin ne kadar kaldı doğuma canım? Yasemink bebiş nasıl? İsmini şuan hatırlayamadıklarım napıyorsunuz, ses verin, dualarınızı bekliyoruz bak isim saymak da kolay artık biz hamiş olmayı bekleyenler çok az kaldık:))
hoşgeldin neşem
naıslın cnm benim,az kaldı evet
listede yaseminden sonra be geliyorum ya sanki o doğurunca hemen doğuracakmışım gibi geliyor bana da:roflol:
dualarıomız sizinle cnm benim inş en kısa zamanda güzel ahberler duyarıza.s.
hatunlar ben biraz kaçtım yemekeleri koyayım
uğrarım yine
Ben de çıkıyorum kızlar hepiniz öpüldünüz. Kendinize çok iyi bakın.
Canım inan Arife için de senin için de hep dua ediyoruz. Özellikle bir hamiş haberi aldığımızda aklımıza siz geliyorsunuz. Benim daha çok var. Eylülün 17 si ile 25 i arasında kısmetse.
canım sanırım bunlar olması gereken endişeler düşünceler hepimiz yaşıcaz eminim depresyon olarak algılama maddi sıkıntın yoksa bak kızına kendin sonra elbet iş bulursun iş kısmı kolay zaten sınavlarıda dert etme hiç olmadı seneye girersin ucunda ölüm yok yaa az kaldı sıkıntıların ağrılarında biticek yakında hayırlısıylaa sen bizden kopmaa burda stres atıyoruz hepimizz :1hug:
neşecim hoşgeldinediyorum valla her duamda hepiniz varsınız
sen nasılsın yine yoruyomusun kendini koşuşutrmakdan işlerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?