- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.381
Canlarım nasılsınız?
yazdılarınızı okuyodum. Canım sıkkın bugün biraz evde durmaktan sıkıldım sanırım. bide işyeriyle konuştum dün benden geri dönüp dönemeyeceğime dair kesin cevap istediler aklım allak bullak oldu. 1 yaşına kadar ben bakıyım sonra eve yakın biyerde işemi gireyim diyorum yoksa 4-5 aylıkken anneme bırakıp levent-gebze işemi gidip geleyim bilemiyorum. Kızımı çok seviyorum heyecanla bekliyorum ama nasıl bakacağımı napacağımı bilmiyorum tüm hayatım değişti düşüncelerim bile özgür değilim sanki yada ben depresyona giriyorum. Gece uyuyamıyorum sizi korkutmak amacıyla söylemiyorum canlarım acım sızım yok Allaha şükür.. ama ruh halim iyi değil. tabi bide son haftaların ağırlığı var. sınavlarım var hayatım boyunca ne hedeflediysem olması için ne gerekiyosa yaptım. pis bi huyum sanırım aklıma taktığım olacak. Sizide sıktıysam affedin içimi dökmek istedim sadece. Şuanda sadece kızımı öpüp koklamak istiyorum.
Bu arada hazırlığımız tamamdır canlarım. Nevresimlerimizi bile yıkadım ütüledim yatağa yerleştirdim. Tam 35+3 haftalığım yani 36 haftalık. ve doğuma Allah nasip kısmet ederse en fazla 25 gün var.
Kızlar nasılsınz? Listemizi koyabilir misiniz? Ne zaman tek başıma yukarıda kalıcam merak ediyorum:)) Kumsalım sende neler var? Mavidenizcim sen neler yapıyorsun? Nurcum derslerinde başarılar diliyorum, kendine dikkat et ama..Rüzgarım denizim nasıl gidiyor hamişlik? Biz dua ediyorsunuz dimi tüm hamişler? Menzil gülü nasıl? Kibelem buralara uğruyor mu? Rahel orda mısın? Beyazım doğumun yaklaşmış maşallah..Bulcuk duaları ihmal ettiğini söyledi kuşlar:))Cadı Ceren nerdesin kıss? htc80 senin ne kadar kaldı doğuma canım? Yasemink bebiş nasıl? İsmini şuan hatırlayamadıklarım napıyorsunuz, ses verin, dualarınızı bekliyoruz bak isim saymak da kolay artık biz hamiş olmayı bekleyenler çok az kaldık:))
Ben geldim yine kızlar. Doğuma hazırlık bölümüne bakıyordum. Bayanlar neler almışlar neler hazırlamışlar diye. Daha çok erken ama telaşlandım benim hiçbirşeyim yok. İnşaallah Nisanın 11' inde cinsiyetimiz tam anlamı ile belli olacak o zaman ben de başlayacağım cicişler almaya.
valla haklısın cnm zor
hem bebişlerimzii istiyoruz hemde nasıl bakılacağı sorun
Allah kolaylık versin atatlım
ne gzüel hazırlıkların bitmiş
hoşgeldin neşem
naıslın cnm benim,az kaldı evet
listede yaseminden sonra be geliyorum ya sanki o doğurunca hemen doğuracakmışım gibi geliyor bana da:roflol:
dualarıomız sizinle cnm benim inş en kısa zamanda güzel ahberler duyarıza.s.
aaa gözün aydın canım, çok sevindim senin için :) iyi o zaman bu akşamı iyi değerlendirelim :dance:tamam tamam bu akşam gelirim abla arada iki laf ederiz. Zaten bu akşam son yarın öbür gün eşim gündüz gidecek hihoyyyt hihoyyyt
evet yaaa aynen öyle maviş leylada neclada kudurdu biri gösteriş budalası oldu diğeride sapıklaştı yalnız kalınca başına vurdu heralde. kaydirigubbakcemile3
canım beniiiiiiim, kıyamam sana... işyerin sana tamam mı devam mı deyince allak bullak olman çok normal hayatım, sen ne cevap verdin onlara? hemen cevap istediler mi senden? bence en doğru kararı senin kalbin verecektir, çok klişe bir laf vardır ama yine de söyleyeceğim "kalbinin götürdüğü yere git" :) aslında bir çok şey yazdım ama sonra vazgeçtim seni etkilememek için... Sudemizin gelişine çok az kaldı annesi, sen huzursuz olursan o da korkar yalnız sakın unutma :) bizimle tabii paylaşacaksın arkadaşım, iyi ki de paylaştın :)Canlarım nasılsınız?
yazdılarınızı okuyodum. Canım sıkkın bugün biraz evde durmaktan sıkıldım sanırım. bide işyeriyle konuştum dün benden geri dönüp dönemeyeceğime dair kesin cevap istediler aklım allak bullak oldu. 1 yaşına kadar ben bakıyım sonra eve yakın biyerde işemi gireyim diyorum yoksa 4-5 aylıkken anneme bırakıp levent-gebze işemi gidip geleyim bilemiyorum. Kızımı çok seviyorum heyecanla bekliyorum ama nasıl bakacağımı napacağımı bilmiyorum tüm hayatım değişti düşüncelerim bile özgür değilim sanki yada ben depresyona giriyorum. Gece uyuyamıyorum sizi korkutmak amacıyla söylemiyorum canlarım acım sızım yok Allaha şükür.. ama ruh halim iyi değil. tabi bide son haftaların ağırlığı var. sınavlarım var hayatım boyunca ne hedeflediysem olması için ne gerekiyosa yaptım. pis bi huyum sanırım aklıma taktığım olacak. Sizide sıktıysam affedin içimi dökmek istedim sadece. Şuanda sadece kızımı öpüp koklamak istiyorum.
Bu arada hazırlığımız tamamdır canlarım. Nevresimlerimizi bile yıkadım ütüledim yatağa yerleştirdim. Tam 35+3 haftalığım yani 36 haftalık. ve doğuma Allah nasip kısmet ederse en fazla 25 gün var.
Canııııııııııııım tabii ki dualarımdası, sen de Arife de... veeeeeee en kısa zamanda sizler de bir alt listeye geçeceksiniz :) ben iyiyim hayatım, bir sorun yok şimdilik, inşallah hiçbir zaman da olmaz :)Kızlar nasılsınz? Listemizi koyabilir misiniz? Ne zaman tek başıma yukarıda kalıcam merak ediyorum:)) Kumsalım sende neler var? Mavidenizcim sen neler yapıyorsun? Nurcum derslerinde başarılar diliyorum, kendine dikkat et ama..Rüzgarım denizim nasıl gidiyor hamişlik? Biz dua ediyorsunuz dimi tüm hamişler? Menzil gülü nasıl? Kibelem buralara uğruyor mu? Rahel orda mısın? Beyazım doğumun yaklaşmış maşallah..Bulcuk duaları ihmal ettiğini söyledi kuşlar:))Cadı Ceren nerdesin kıss? htc80 senin ne kadar kaldı doğuma canım? Yasemink bebiş nasıl? İsmini şuan hatırlayamadıklarım napıyorsunuz, ses verin, dualarınızı bekliyoruz bak isim saymak da kolay artık biz hamiş olmayı bekleyenler çok az kaldık:))
neşem hoş geldin nassen?
Sen benim ne cadılığımı gördün kıı aşk olsun :dilcikar:
kız biz 2000. sayfa kutlama partisi yaptık sanada ayırdık yiyeceklerden aldınmı hakkını?
kızlar gidiyorum şimdi, akşama görüşürüz byeeeeeeeee
Canımcım bana ne ayırdınız? O kadar vaktim yok göremedim. İnşallah çok ayırmışsınızdır çok açım ona göre.
Güzel hatunlar ben kaçıyorum, hepiniz Yaradan'a emanet olun...
güle güle canım yine gel :1hug:
hoşgeldiniz nasılsın bitanem canını sıkma biraz daha sabret bak çok az kaldı bebişine kavuşmana çok normal duygular bunlar sona doğru yaklaşıyosun bide onun heycanı var bence kendine bi meşgale bul güzel vakit geçirmeye bak hiç bişiye üzülme iş konusuna gelince burda en doğru kararı eşinle sen vericeksin canım çok azkalmış ya en fazla 25 gün heee hayırlısı olsun canımCanlarım nasılsınız?
nesemesecim nasılsın canım benim ben iyiyim çok şükür şimdilik beklemedeyim cumartesi günü belli, olucak bi aksilik çıkmazsa ne olucağı hayırlısı olsun diyorum elimden başka bişi gelmiyor sen ne durumdasın varmı değişiklik evet canım sen ve ben bide irem var inşallah bizde kavuşuruz bebişlerimize:Saruboceq:Kızlar nasılsınz? Listemizi koyabilir misiniz? Ne zaman tek başıma yukarıda kalıcam merak ediyorum:)) Kumsalım sende neler var? Mavidenizcim sen neler yapıyorsun? Nurcum derslerinde başarılar diliyorum, kendine dikkat et ama..Rüzgarım denizim nasıl gidiyor hamişlik? Biz dua ediyorsunuz dimi tüm hamişler? Menzil gülü nasıl? Kibelem buralara uğruyor mu? Rahel orda mısın? Beyazım doğumun yaklaşmış maşallah..Bulcuk duaları ihmal ettiğini söyledi kuşlar:))Cadı Ceren nerdesin kıss? htc80 senin ne kadar kaldı doğuma canım? Yasemink bebiş nasıl? İsmini şuan hatırlayamadıklarım napıyorsunuz, ses verin, dualarınızı bekliyoruz bak isim saymak da kolay artık biz hamiş olmayı bekleyenler çok az kaldık:))
hayırlısıyla bi cinsiyetini öğren bak o zaman bi anda bi bakmışsın herşeyi tam seninde azkalmışlar ciciler almayaBen geldim yine kızlar. Doğuma hazırlık bölümüne bakıyordum. Bayanlar neler almışlar neler hazırlamışlar diye. Daha çok erken ama telaşlandım benim hiçbirşeyim yok. İnşaallah Nisanın 11' inde cinsiyetimiz tam anlamı ile belli olacak o zaman ben de başlayacağım cicişler almaya.
tamam canım kolay gelsinhatunlar ben biraz kaçtım yemekeleri koyayım
uğrarım yine
sağol canım vaktim olursa bakarım şimdiTeşekkürler canım. Allah ahyırlı hamilelikler ve doğumlar versin. Herşey çok rahat olacak inşallah hiç endişelenme.
Kumsalım Kanal D'de tüp bebekten bahsediyorlar. İstersen online tv bak..
tamam canım kendine dikkat etBen de çıkıyorum kızlar hepiniz öpüldünüz. Kendinize çok iyi bakın.
Canımcım bana ne ayırdınız? O kadar vaktim yok göremedim. İnşallah çok ayırmışsınızdır çok açım ona göre.
sağol canım benimTeşekkürler canım. Allah ahyırlı hamilelikler ve doğumlar versin. Herşey çok rahat olacak inşallah hiç endişelenme.
Kumsalım Kanal D'de tüp bebekten bahsediyorlar. İstersen online tv bak..
iyi akşamlar şekerimBen de çıkıyorum kızlar hepiniz öpüldünüz. Kendinize çok iyi bakın.
sağol canımmmmmkolay gelsin canımm cokacimcoook
kızlar gidiyorum şimdi, akşama görüşürüz byeeeeeeeee
ben geldimmmmmmm isim bitdi
evi süpürdüm toz aldim yerleri sildim
pastami yaptim ve geldimmmmmmmm
bir tek yemek yapicam kocama
ay ne hamaratsın sen pasta neylicokacimcoook
Bulcukum maşallah ne zaman 11 haftayı tamamladın? Çok seviniyorum sizleri böyle gördükçe. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...Sağlıkla ve huzurla kalın...
hatunlar ben biraz kaçtım yemekeleri koyayım
uğrarım yine
ben geldimmmmmmm isim bitdi
evi süpürdüm toz aldim yerleri sildim
pastami yaptim ve geldimmmmmmmm
bir tek yemek yapicam kocama
oy oy çamaşırları unuttum asmaya gidiyorum şimdiye çoktan kurudu valla
kızlar eşim gelir birazdan
hepinize iyi akşamlar
yarın görürşüz
burcu gelcen mi kızzzzzz?:içelim:
güle güle beyazz :a015:
canım hereks yaptı birşeyler bizde her çeşitten ayırdık işte tabağı elşne alınca önce gözün doyar zatii sonrada karnın merak etme kaydirigubbakcemile3
kendine iyi bak neşem yine gel fazla uzatma arayı
kızz hoş geldin pasta yaptın demek bunca hamiş arasında söylenirmi bu ne ayıppppklava:
size afiyet olsun şeker o halde cokacimcoook
kız beyazzz koşşş
ben sana yukarda el salladım ama sen arada yine gelmişsin
tekrar güle güle :a015: kaydirigubbakcemile3
yok kiz ne hamarati:1no2:
tiramisu yabtim gelin yelim hep beraber
ay negüzel olurdu hep bir araya gelsek ama nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?