Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Canım benim bitaneeemmmm :teselli: şimdiden bunları düşünüp strese girme ne olursun bırak düşünme at kafandan biz ne derse diyelim yazılanı görücez hayatım boşuna sıkma kendini sudeyide üzme annesi lütfennn.....

Canım benim yaa evet az kaldı allah inşallah sağ salim ikinizide kurtarsın sonrada sıra bize gelsinnnn hihoyyyt delikafadulden tırssammı sevinsemmi bilemedim valla kaydirigubbakcemile3

neşem hoş geldin nassen?
Sen benim ne cadılığımı gördün kıı aşk olsun :dilcikar:
kız biz 2000. sayfa kutlama partisi yaptık sanada ayırdık yiyeceklerden aldınmı hakkını?

canımm dert etme daha çok erken bende cinsiyeti öğrendikten sonra başladım alış verişe şuan eksik kalmadı düşün daha üç ay var doğuma ama çokta iyi oldu en azından acil olanlar bitti şimdi oyuncaklara felan sıra geldi en eğlenceli kısım yani hihoyyyt

hiç bilem canım ben hepinizden önce doğurucam sizde görüceksiniz :1shok:
ben daha fazla bu zıpırı içerde tutamıcam galibaaaaa delikafadulden
aaaa geliyor işte baaakk aaaaaaaayyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3

aaa gözün aydın canım, çok sevindim senin için :) iyi o zaman bu akşamı iyi değerlendirelim :dance:
canım beniiiiiiim, kıyamam sana... işyerin sana tamam mı devam mı deyince allak bullak olman çok normal hayatım, sen ne cevap verdin onlara? hemen cevap istediler mi senden? bence en doğru kararı senin kalbin verecektir, çok klişe bir laf vardır ama yine de söyleyeceğim "kalbinin götürdüğü yere git" :) aslında bir çok şey yazdım ama sonra vazgeçtim seni etkilememek için... Sudemizin gelişine çok az kaldı annesi, sen huzursuz olursan o da korkar yalnız sakın unutma :) bizimle tabii paylaşacaksın arkadaşım, iyi ki de paylaştın :)
Canııııııııııııım tabii ki dualarımdası, sen de Arife de... veeeeeee en kısa zamanda sizler de bir alt listeye geçeceksiniz :) ben iyiyim hayatım, bir sorun yok şimdilik, inşallah hiçbir zaman da olmaz :)

neşem hoş geldin nassen?
Sen benim ne cadılığımı gördün kıı aşk olsun :dilcikar:
kız biz 2000. sayfa kutlama partisi yaptık sanada ayırdık yiyeceklerden aldınmı hakkını?

Canımcım bana ne ayırdınız? O kadar vaktim yok göremedim. İnşallah çok ayırmışsınızdır çok açım ona göre.

Güzel hatunlar ben kaçıyorum, hepiniz Yaradan'a emanet olun...

ben geldimmmmmmm isim bitdi
evi süpürdüm toz aldim yerleri sildim
pastami yaptim ve geldimmmmmmmm
bir tek yemek yapicam kocama

hoşgeldiniz nasılsın bitanem canını sıkma biraz daha sabret bak çok az kaldı bebişine kavuşmana çok normal duygular bunlar sona doğru yaklaşıyosun bide onun heycanı var bence kendine bi meşgale bul güzel vakit geçirmeye bak hiç bişiye üzülme iş konusuna gelince burda en doğru kararı eşinle sen vericeksin canım çok azkalmış ya en fazla 25 gün heee hayırlısı olsun canım
nesemesecim nasılsın canım benim ben iyiyim çok şükür şimdilik beklemedeyim cumartesi günü belli, olucak bi aksilik çıkmazsa ne olucağı hayırlısı olsun diyorum elimden başka bişi gelmiyor sen ne durumdasın varmı değişiklik evet canım sen ve ben bide irem var inşallah bizde kavuşuruz bebişlerimize:Saruboceq:
hayırlısıyla bi cinsiyetini öğren bak o zaman bi anda bi bakmışsın herşeyi tam seninde azkalmışlar ciciler almaya
hatunlar ben biraz kaçtım yemekeleri koyayım
uğrarım yine
tamam canım kolay gelsin
Teşekkürler canım. Allah ahyırlı hamilelikler ve doğumlar versin. Herşey çok rahat olacak inşallah hiç endişelenme.

Kumsalım Kanal D'de tüp bebekten bahsediyorlar. İstersen online tv bak..
sağol canım vaktim olursa bakarım şimdi
Ben de çıkıyorum kızlar hepiniz öpüldünüz. Kendinize çok iyi bakın.
tamam canım kendine dikkat et
Canımcım bana ne ayırdınız? O kadar vaktim yok göremedim. İnşallah çok ayırmışsınızdır çok açım ona göre.

görüşürüz nesecim kendine dikkat et Şeniz

Teşekkürler canım. Allah ahyırlı hamilelikler ve doğumlar versin. Herşey çok rahat olacak inşallah hiç endişelenme.

Kumsalım Kanal D'de tüp bebekten bahsediyorlar. İstersen online tv bak..
sağol canım benim

Ben de çıkıyorum kızlar hepiniz öpüldünüz. Kendinize çok iyi bakın.
iyi akşamlar şekerim
kolay gelsin canımm cokacimcoook
sağol canımmmmm
evde yemeğin yoksa gel kız bize
eşinde buralarda çalışıyormuş bak
geçerken seni alır eve gidersiniz

kızlar gidiyorum şimdi, akşama görüşürüz byeeeeeeeee

iyi akşamlar ablam

oy oy çamaşırları unuttum asmaya gidiyorum şimdiye çoktan kurudu valla
kızlar eşim gelir birazdan
hepinize iyi akşamlar
yarın görürşüz

hatunlar ben biraz kaçtım yemekeleri koyayım
uğrarım yine

güle güle beyazz :a015:

canım hereks yaptı birşeyler bizde her çeşitten ayırdık işte tabağı elşne alınca önce gözün doyar zatii sonrada karnın merak etme kaydirigubbakcemile3
kendine iyi bak neşem yine gel fazla uzatma arayı

ben geldimmmmmmm isim bitdi
evi süpürdüm toz aldim yerleri sildim
pastami yaptim ve geldimmmmmmmm
bir tek yemek yapicam kocama

kızz hoş geldin pasta yaptın demek bunca hamiş arasında söylenirmi bu ne ayıpppp klava:
size afiyet olsun şeker o halde cokacimcoook

oy oy çamaşırları unuttum asmaya gidiyorum şimdiye çoktan kurudu valla
kızlar eşim gelir birazdan
hepinize iyi akşamlar
yarın görürşüz

kız beyazzz koşşş
ben sana yukarda el salladım ama sen arada yine gelmişsin
tekrar güle güle :a015: kaydirigubbakcemile3

dün börek mörek dediniz kimse birsey demedilülülülülülü

yok kiz ne hamarati:1no2:
tiramisu yabtim gelin yelim hep beraber
ay negüzel olurdu hep bir araya gelsek ama nerde

valla süpperrr olurdu ama bulunduğumuz yerrr pek normal olmazdı bütün kızları bir arada düşünemiyorummm delikafadulden kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…