- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.401
Sabır canım. Çok az kalmış inşaallah. İşyerinden memnun muydun? Eğer çok memnunsan dön derim ben. Yoksa evine yakın bir yerlerde iş bulman daha mantıklı gibi. Sen bilirsin yine de. Ama şimdiden kesin birşey söyleyemezsin ki onlara. Bir şey diyemem de. Kararı onlar versinler. Senin için de umarım hayırlısı olur.
valla haklısın cnm zor
hem bebişlerimzii istiyoruz hemde nasıl bakılacağı sorun
Allah kolaylık versin atatlım
ne gzüel hazırlıkların bitmiş.
canım sanırım bunlar olması gereken endişeler düşünceler hepimiz yaşıcaz eminim depresyon olarak algılama maddi sıkıntın yoksa bak kızına kendin sonra elbet iş bulursun iş kısmı kolay zaten sınavlarıda dert etme hiç olmadı seneye girersin ucunda ölüm yok yaa az kaldı sıkıntıların ağrılarında biticek yakında hayırlısıylaa sen bizden kopmaa burda stres atıyoruz hepimizz :1hug:
oo maşallah herkesler var..yasemincim zor karar tabii eşinlede konuşun end ogrusu en rahatı hangisi ise senin için onu yapın..lütfen rahat ve sakin ol kendini fazla kasıp üzülme bak sudemiz üzülecek sonra..neşem sen nasılsın valla şimdi dualarımız senle ve arife ile rabbim hayırlısı ile saglıkla sizlerden haber almayı nasip etsin..QUOTE]
Merhaba htc80,
Bu aylarda anlattığın belirtiler normalmiş okuduğum kadarıyla, depresyon halleri, uykusuzluk ama sen içini ferah tut. Ben de Soğanlık ta çalışıyorum Ümraniye de oturuyorum. Doğumdan sonra kesinlikle gelmeyeceğim. Ben de yakınlarda işe girmek istiyorum. Hatta öğretmenlik için başvurdum (İSMEK) kabul edilirsem bir süre öğretmenlik yapmak istiyorum. Çocuğumu belli bir yaşa kadar ben büyütmek istiyorum. En doğru kararı kendin verirsin arkadaşım. İçini ferah tut :)
Canım benim bitaneeemmmm :teselli: şimdiden bunları düşünüp strese girme ne olursun bırak düşünme at kafandan biz ne derse diyelim yazılanı görücez hayatım boşuna sıkma kendini sudeyide üzme annesi lütfennn.....
Canım benim yaa evet az kaldı allah inşallah sağ salim ikinizide kurtarsın sonrada sıra bize gelsinnnn hihoyyyt delikafadulden tırssammı sevinsemmi bilemedim valla kaydirigubbakcemile3
canım beniiiiiiim, kıyamam sana... işyerin sana tamam mı devam mı deyince allak bullak olman çok normal hayatım, sen ne cevap verdin onlara? hemen cevap istediler mi senden? bence en doğru kararı senin kalbin verecektir, çok klişe bir laf vardır ama yine de söyleyeceğim "kalbinin götürdüğü yere git" :) aslında bir çok şey yazdım ama sonra vazgeçtim seni etkilememek için... Sudemizin gelişine çok az kaldı annesi, sen huzursuz olursan o da korkar yalnız sakın unutma :) bizimle tabii paylaşacaksın arkadaşım, iyi ki de paylaş
Canlarım çok sağolun iyiki varsınız. Kendimi kötü hissettiğimde Sudenin hareketlerini hissediyorum oda huzursuz oluyo o yüzden hemen neşeli müzikler açıyorum keyfimiz yerine gelsin diye. İş konusuda gerçekten muallakta evet memnunum işimden yerimden maaşımdan ama yol durumu tek sorunum aslında başkada bi sorunum yok. O yüzden muallakta kaldım kesin bi cevapta veremiyorum onlarda haklı olarak kesin cevap istiyor. Muhasebede 2 kişiyiz ikimizde hamileyiz. O eylülde doğuracak oyüzden aslında bu kadar sorun ve acele oldu. Artık hayırlısı neyse o olsun.
valla süpperrr olurdu ama bulunduğumuz yerrr pek normal olmazdı bütün kızları bir arada düşünemiyorummm delikafadulden kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar beyazcım yarın görüşürüzoy oy çamaşırları unuttum asmaya gidiyorum şimdiye çoktan kurudu valla
kızlar eşim gelir birazdan
hepinize iyi akşamlar
yarın görürşüz
yok kiz ne hamarati:1no2:
tiramisu yabtim gelin yelim hep beraber
ay negüzel olurdu hep bir araya gelsek ama nerde
hoşgeldiniz nasılsın bitanem canını sıkma biraz daha sabret bak çok az kaldı bebişine kavuşmana çok normal duygular bunlar sona doğru yaklaşıyosun bide onun heycanı var bence kendine bi meşgale bul güzel vakit geçirmeye bak hiç bişiye üzülme iş konusuna gelince burda en doğru kararı eşinle sen vericeksin canım çok azkalmış ya en fazla 25 gün heee hayırlısı olsun canım/QUOTE]
Canım benim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın??? Az kaldı ondan bu gerginliğim eminim. En fazla 25 gün var bu hafta geçti haftaya değil sonraki haftaya bekliyorum ben. bana göre 25 gündende az var gibi sanki. Hayırlısı olsun artık. Çok sağol gülüm akşam konuşup bi karar veririm inşallah.
100 opucuk
Yurt disinnda yasayan adam karisina bir mail gonderiyor: Sevgili karicigim, bu ay maasimdan sana para gonderemiyorum, onun yerine 100 opucuk gonderiyorum. Sen benim bir tanemsin. Kocan Allen
Karisi da ona cevap veriyor,
Sevgili askim,
Gonderdigin 100 opucuk icin tesekkur ederim. Masraflar soyle;
1- Sutcu bir aylik sut icin 2 opucugu kabul etti,
2- Elektrikci 7 opucukten sonra anlasmaya razi oldu,
3- Evsahibi kira icin hergun 2-3 defa ugruyor,
4- Bakkal sadece opucuge razi olmadi, ona ilave baska seyler de verdim,
5- Diger masraflar toplam 40 opucuk...
Beni lutfen merak etme, daha 35 opucuk bakiyem var ve bu ayi cikarabilirim.
Gelecek ay icin de ayni yonde mi plan yapmaliyim? Lutfen bilgi ver.
Sevgili karin Josephine
hoşgeldiniz nasılsın bitanem canını sıkma biraz daha sabret bak çok az kaldı bebişine kavuşmana çok normal duygular bunlar sona doğru yaklaşıyosun bide onun heycanı var bence kendine bi meşgale bul güzel vakit geçirmeye bak hiç bişiye üzülme iş konusuna gelince burda en doğru kararı eşinle sen vericeksin canım çok azkalmış ya en fazla 25 gün heee hayırlısı olsun canım/QUOTE]
Canım benim iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın??? Az kaldı ondan bu gerginliğim eminim. En fazla 25 gün var bu hafta geçti haftaya değil sonraki haftaya bekliyorum ben. bana göre 25 gündende az var gibi sanki. Hayırlısı olsun artık. Çok sağol gülüm akşam konuşup bi karar veririm inşallah.
bende iyiym çok şükür canım hep aynı bencede az kaldığı için bukadar geriliyosun ama sakin ol tatlım bu sudeyi sıkıntıya sokup harekete geçirebilir stres yooook
hayırlısı olsun canım dediğim gibi en doğru karar sizin
dün börek mörek dediniz kimse birsey demedilülülülülülü
oo maşallah herkesler var..yasemincim zor karar tabii eşinlede konuşun end ogrusu en rahatı hangisi ise senin için onu yapın..lütfen rahat ve sakin ol kendini fazla kasıp üzülme bak sudemiz üzülecek sonra..neşem sen nasılsın valla şimdi dualarımız senle ve arife ile rabbim hayırlısı ile saglıkla sizlerden haber almayı nasip etsin..QUOTE]
Canlarım çok sağolun iyiki varsınız. Kendimi kötü hissettiğimde Sudenin hareketlerini hissediyorum oda huzursuz oluyo o yüzden hemen neşeli müzikler açıyorum keyfimiz yerine gelsin diye. İş konusuda gerçekten muallakta evet memnunum işimden yerimden maaşımdan ama yol durumu tek sorunum aslında başkada bi sorunum yok. O yüzden muallakta kaldım kesin bi cevapta veremiyorum onlarda haklı olarak kesin cevap istiyor. Muhasebede 2 kişiyiz ikimizde hamileyiz. O eylülde doğuracak oyüzden aslında bu kadar sorun ve acele oldu. Artık hayırlısı neyse o olsun.
sende iyiki varsın gülüm hihoyyyt a.s.
:roflol::roflol: dogru delikafadulden
:roflol: :roflol:
burda yağmur başladı sabah hava ne güzeldi oysa
desene bu tarafa doğru geliyor burda da hava kapadı delikafadulden
kızlarrr bana müsaade yavaş yavaş toparlanıp çıkayım sonra apar topar çıkıyorum size yazamıyorum üzülüyorum :çok üzgünüm:
Bu akşam içni söz vermiyorum emme gelmeye çalışırım kızlarrrr hepiniz kendinize iyi bakın anacım öpüyorummm hepinize iyi akşamlarrrr hatta eenn güzel akşamlarrrrr :asigim: kaydirigubbakcemile3
yasemincim verdigin karar senin için hayırlısı olsun hadi bakalım sonuçları bekliyoruz bizde..gcancım ee dün parti vardı bi tek börekmi söylendi çok şey söylendi dur bugün hatırlatmayayım..partiye özeldi dün gıızz..
kızlarrr bana müsaade yavaş yavaş toparlanıp çıkayım sonra apar topar çıkıyorum size yazamıyorum üzülüyorum :çok üzgünüm:
Bu akşam içni söz vermiyorum emme gelmeye çalışırım kızlarrrr hepiniz kendinize iyi bakın anacım öpüyorummm hepinize iyi akşamlarrrr hatta eenn güzel akşamlarrrrr :asigim: kaydirigubbakcemile3
aaa yğmur başladı burdada yaşasınn rüzgar dindi kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?