Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

eeeeeeee bende cikim artik soframi hazirliyayim kocacim gelir birazdan
iyi aksamlar canimlar yarin görüsürüz insallah allahdan birsey olursa tabi
hepinizi öpüyorum ve dikkat edin bebislere ve kendinizede tabihihoyyythihoyyyt

eeeeeeee bende cikim artik soframi hazirliyayim kocacim gelir birazdan
iyi aksamlar canimlar yarin görüsürüz insallah allahdan birsey olursa tabi
hepinizi öpüyorum ve dikkat edin bebislere ve kendinizede tabihihoyyythihoyyyt

güle güle canım bende çıkcaım birazdan :a015:

kızlar bende kaçıyorumm yavaş yavaş toparlanayım
hepinize iyi akşamlarrr çok öptüm yanaklarınızı ve göbüklerinizi

yaparız kız burcu merak etme sen...hadi sanada güle güle bende kaçacam birazdan malum mesaii bitiyor.. hadi hepinize şimdiden iyi akşamlar dileyeyim..

kızlarrr ben geldimmmmmmmm
valla eve geldiğimden beri iş yaptım sürekli daha yeni oturdum o yüzden hazır dizide özet varken gelip bir selam vereyim sonrada dizi keyfine başlayayım dedim.....
Eeeee kimseler yok sanırsam neyse reklam arası gelirsiniz ben sayfayı açık bırakıyorummmm grş. canlar kuzucuklarrr öpüyorum hepiniziii mucxxxx.....

aaaaaaaa günışığım gelmiş benim, biliyordum geleceğini tatlişkom, seni bekliyordum ben de :)
evet hala özet var, sıktı iyice öfffff

aaaaaaaa günışığım gelmiş benim, biliyordum geleceğini tatlişkom, seni bekliyordum ben de :)
evet hala özet var, sıktı iyice öfffff

yaaa evet kaç haftadır özetsiz veriyorlardı bende koştur koştur tv açtım nefes nefese kaldım uzadıda uzadı özeti yaaa

heh neyse bitti özet şimdi başlar yeni bölüm hihoyyyt hihoyyyt

yaaa evet kaç haftadır özetsiz veriyorlardı bende koştur koştur tv açtım nefes nefese kaldım uzadıda uzadı özeti yaaa

heh neyse bitti özet şimdi başlar yeni bölüm hihoyyyt hihoyyyt

başlasın artık, saat 9.00 oldu neredeyse... ohooo saat 11.00 den önce de bitmez bu... adamı meraktan çatlatır bunlarklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…