Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ohhooo kaşla göz arası iki dakkada muhabbeti yapmışsınız yine iyisiniz valla kaydirigubbakcemile3

Yani şu leyla da ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim hala derdi neee bu kızın ya?

görüşürüz cnm bende buralardayım uyku en önemli gebelik belirtisi
evet öyle, ben memnunum halimden :)
ohhooo kaşla göz arası iki dakkada muhabbeti yapmışsınız yine iyisiniz valla kaydirigubbakcemile3

Yani şu leyla da ne yapmaya çalışıyor anlayabilmiş değilim hala derdi neee bu kızın ya?
hehehe eveeeet...

yaaa leyle ne yapmaya çalışıyor ben de anlamadım, kız manyak ya... mazoist bu, acı çekmekten zevk alıyor bence, başka ne denilebilir ki?

kızlar merhaba nasılsınız bugün giremedim benim internette problem vardı şimdi de komşudan giriyorum nasıl keyifler bakıyım

evet öyle, ben memnunum halimden :)

hehehe eveeeet...

yaaa leyle ne yapmaya çalışıyor ben de anlamadım, kız manyak ya... mazoist bu, acı çekmekten zevk alıyor bence, başka ne denilebilir ki?

kesinn yaa bunun bir amacı var ama anlayabilmiş değilim hala
ya leyladan intikam almaya çalışıyor canını acıtarak yada oğuza bir şey yapacak aklıma başka bir şey gelmiyor
heh bitti reklam başlıyooooorrrr diğer reklam arasında grş. kızlarrr

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ya şunlara bakın ızgara yapıyorlar delikafadulden
bende istiyorum yaaaaaaaaaaaacokacimcoookhihoyyyt
canım çekti
akşam akşam ne olcek şimdi

beyazzzz istemesin anam öyle canın herşeyi aaa ne ayııppp sen evde terbiye almadınmıııı

Birazdan oğuzla leyla kutlama yapıcak aşk tazelicek benimde canım onu isticek nolcek kaydirigubbakcemile3

ıerror hoş geldin tatlım bakıyorum hemen özelime şekerim....

Nurrr hoşgeldin balım naberrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…