- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.461
canııııım merhaba, iyidir güzelim, yokluğun hissediliyor yakızlar merhaba nasılsınız bugün giremedim benim internette problem vardı şimdi de komşudan giriyorum nasıl keyifler bakıyım
ya bir şey anladıysam arap olayım, kafayı yiyeceğim, oğuz yine kullanıyor leylayı ve leyla salağı yine yiyorkesinn yaa bunun bir amacı var ama anlayabilmiş değilim hala
ya leyladan intikam almaya çalışıyor canını acıtarak yada oğuza bir şey yapacak aklıma başka bir şey gelmiyor
heh bitti reklam başlıyooooorrrr diğer reklam arasında grş. kızlarrr
ben yapiim sana birtanem, hemen kargoyla yollarım kaydirigubbakcemile3ya şunlara bakın ızgara yapıyorlar delikafadulden
bende istiyorum yaaaaaaaaaaaacokacimcoookhihoyyyt
canım çekti
akşam akşam ne olcek şimdi
iyi akşamlar güzelim nasılsın?kızlar iyi akşamlar
valla çivisi çıktı bu dizinin... sinir oldum siniiiiiiiiir kötükedihüso :mymeka:slm kızlar.... şimdi oguz ne yapmaya çalışıyor ya ?iyiyce zırvadan çıktı bunlar..
yok artık daha neler? :roflol: :roflol: :roflol:beyazzzz istemesin anam öyle canın herşeyi aaa ne ayııppp sen evde terbiye almadınmıııı
Birazdan oğuzla leyla kutlama yapıcak aşk tazelicek benimde canım onu isticek nolcek kaydirigubbakcemile3
evet aynen öyle oluyor şimdi anlaşıldıben leyla intikam alıcak diye beklerken tersi oldu meğer oğuz necladan intikam almak için leyla ile birlikteymiş kokusu çıkmaya başladı CADIARZU
ben leyla intikam alıcak diye beklerken tersi oldu meğer oğuz necladan intikam almak için leyla ile birlikteymiş kokusu çıkmaya başladı CADIARZU
sonu belli oldu leylanın... geri zekalı yacanım kızlar salak oluyor bu konuda manyak yine inandı şimdi bakırköyde daimi kalır artık
ayışığım gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyyt
sonu belli oldu leylanın... geri zekalı ya
ayışığım gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyyt
hoşgeldin iremmmmhihoyyyt
mrhaba mavişim:CüvCüv:
yapsana abla yaaacokacimcoook
cerennnnn:dilcikar:
ayışığım gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :)
hoşbuldukk beyazcımm nasılsınnnnn?gel sana da bir sarılayımmm Şenizkendimi gurbetten gelmiş gibi hissettim ay biz aile gibi olduk cidden ya valla bütün gün eksikliğinizi çekiyorumm:çok üzgünüm:
hoşgeldin canım
hoşbuldukkkkkkkkhihoyyytkim benii gün içinde daha çok sormuş kim sormamış o kısımlarını okudum geçmişin sormayanlarla bidahare özel olarak görüşeceğimmmkötükedihüsokötükedihüso
boşver kızzzzzzzzz iremmmmm
ben günlerce girmiyorum kimse merak etmiyor sormuyor?
sallaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar 2 tane konuğumuz var hoşgeldiniz
zehranur ve tardaerdhihoyyyt
aaaaaa ne işin var kız 1999'da? deliii, bırak geçmişi gülüm sen bugüne gel :)hoşbulduk bal böceğimmmkaydirigubbakcemile3 nasılsınnn? 1999 dan başladım okumaya böyle oldum-tatlicadiarzu- pes ettim bendekaydirigubbakcemile3 gündemi kaçırmayayım diye koştum geldimçok özledim siziiiiiii gel bir sarılayım kocamannnnnnŞeniz
valla biz de özlüyoruz seni canım ama sizin bilgi işlemin halt yemesihoşbuldukk beyazcımm nasılsınnnnn?gel sana da bir sarılayımmm Şenizkendimi gurbetten gelmiş gibi hissettim ay biz aile gibi olduk cidden ya valla bütün gün eksikliğinizi çekiyorumm:çok üzgünüm:
canıııııııııııııım kıskanmaaaa seni çok seviyoruz tatlım benim :)ama ben çk kıskandım
Nur galiba haklısın yaaaaaaacanım benim özletiyorsun kendini
daha sıkı sarıl kız kıskansınlar biziŞeniz
cerende çatlasın:jeyyar:
bak şimdi dediği lafa... kız olur mu öyle şey, seni de merak ediyoruz gelmediğin zaman yavru kuşum benim :)boşver kızzzzzzzzz iremmmmm
ben günlerce girmiyorum kimse merak etmiyor sormuyor?
sallaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?