Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

yok artık daha neler? :roflol: :roflol: :roflol:

evet aynen öyle oluyor şimdi anlaşıldı klava:

daha neler neleeeeerrrrr ablacım :asigim:

canım kızlar salak oluyor bu konuda manyak yine inandı şimdi bakırköyde daimi kalır artık

ya gitsin yatsın zaten bakırköye çıkmasın bir dahada

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmhihoyyythihoyyyt

hoş geldin balımmm nassen?

hoşgeldin iremmmmhihoyyyt
mrhaba mavişim:CüvCüv:
yapsana abla yaaacokacimcoook
cerennnnn:dilcikar:

beyaz hayırdır güzelim? ne bu tavırlar
aramızda olumsuz bir şey geçtide benimmi haberim yok acep :uhm:

canım benim özletiyorsun kendini
daha sıkı sarıl kız kıskansınlar biziŞeniz
cerende çatlasın:jeyyar:

kıızz delüü ne uğraşıyon sen benlennnn CADIARZU

hoşbuldukkkkkkkkhihoyyytkim benii gün içinde daha çok sormuş kim sormamış o kısımlarını okudum geçmişin sormayanlarla bidahare özel olarak görüşeceğimmmkötükedihüsokötükedihüso

kimler sormuş seni kimler sormamış not alsaydın bizde bilelim bakalım canım fisfisfis

boşver kızzzzzzzzz iremmmmm
ben günlerce girmiyorum kimse merak etmiyor sormuyor?
sallaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

aşk olsun beyazzz demek böyle düşünüyorsun yazık :dilcikar:

bu arada beyazım deryam güzelim üçü bir arada şekerim takvimini değiştirmişsin canım güle güle kullan hihoyyyt

Ceren ne olacak şimdi? öyle bir b.kun içine girdi ki leyla bakalım nasıl çıkacak işin içinden... kocccamaaaaan bir salak bu kız ya... babası ne kadar üzüldü (((

sormayanlar
1) gcan
2) ieror
3) htc
4)yasemin

kimse beni sevmiyor sormuyorrrsenağlama

Ceren ne olacak şimdi? öyle bir b.kun içine girdi ki leyla bakalım nasıl çıkacak işin içinden... kocccamaaaaan bir salak bu kız ya... babası ne kadar üzüldü (((

yaaa bu adam zaten bu kızların yüzünden kalpten küt diye gidicek bir gün o olucak dizide böyle biticek. Bu arada biliyormusunuz dizi haziranda bitecekti ama kriz nedeni ile bir kaç hafta yeni bölüm çekilmemişti birde şevket rolü değişti diye kayıp vardı bu yüzden haziranda sezon finali olucakmış eylülde asıl final varmışşşş

sormayanlar
1) gcan
2) ieror
3) htc
4)yasemin

kimse beni sevmiyor sormuyorrrsenağlama

canım benim kıyamam sana kuzummmm :teselli:
kız delüüü neden sevmeyelim seni düşünme öyleee sakınn ağzına acı biber sürerim heee klava:

6 kullanıcı varrdelikafaduldensevenlerim gelmişş buraya ablanız kurban olsun sizeeesırnaşık şeysırnaşık şey

ne oldu sonunu izleyemedimmdelikafadulden
daha bitmedi canım, reklam arası verdik
ben daha tkvim falandikkat etmedim azıcık başım agrımaya başladı sizden uzak olsun..
ayyyyyy geçmiş olsun tatlım, daha fazla artmadan git hemen yat sen, öpüyorum seni güzelim
hadin iyi geceler
ben çıkıyorum yarın görüşürüzzzyerimseniben
görüşürüz hayatım byeee

bu lafıda benden kaptın ama çaktırmıyorum sevildiğini bilyerimsenibensesimi beğendin mi?kaydirigubbakcemile3

bu lafıda benden kaptın ama çaktırmıyorum sevildiğini bilyerimsenibensesimi beğendin mi?kaydirigubbakcemile3

hangi lafı senden kaptım ggııı anlamadım? senin benden aldıklarını sayarsam dizi biterr kaydirigubbakcemile3
Sesin harikaydııı gülümmm bayıldımmmmmm :asigim: ince ve kibar kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…