B
baby_85
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.501
hangi lafı senden kaptım ggııı anlamadım? senin benden aldıklarını sayarsam dizi biterr kaydirigubbakcemile3
Sesin harikaydııı gülümmm bayıldımmmmmm :asigim: ince ve kibar kaydirigubbakcemile2
acı biberi kaptın bendennkaydirigubbakcemile3tşk ederimmmay çok seviyorum kız ben seniiiiŞeniz
ama benim çok uykum geldi ben kaçıyorum petek ballarımmm öpüyorum siziiii:a015:iyi gecelerrmirmirmirmir
bende kaçıyorum kızlar iyi geceler..sanırım dizinin bitmesini bekleyemeyecem..
aaaa... yani eylüle kadar bekleyecek miyiz şimdi finali? hadi bakalımyaaa bu adam zaten bu kızların yüzünden kalpten küt diye gidicek bir gün o olucak dizide böyle biticek. Bu arada biliyormusunuz dizi haziranda bitecekti ama kriz nedeni ile bir kaç hafta yeni bölüm çekilmemişti birde şevket rolü değişti diye kayıp vardı bu yüzden haziranda sezon finali olucakmış eylülde asıl final varmışşşş
canım benim kıyamam sana kuzummmm :teselli:
kız delüüü neden sevmeyelim seni düşünme öyleee sakınn ağzına acı biber sürerim heeeklava:
yerim kız seni ben tatlı şey yerimseniben6 kullanıcı varrdelikafaduldensevenlerim gelmişş buraya ablanız kurban olsun sizeeesırnaşık şeysırnaşık şey
geçmiş olsuuuuun :1hug:ablacım tamir ettik format attım bende onu yükledim allaha şükür düzeldi
iyi geceler uykucuuuuu hehehe yarın görüşürüzacı biberi kaptın bendennkaydirigubbakcemile3tşk ederimmmay çok seviyorum kız ben seniiiiŞeniz
ama benim çok uykum geldi ben kaçıyorum petek ballarımmm öpüyorum siziiii:a015:iyi gecelerrmirmirmirmir
iyi geceler güzelim, yarına toparlarsın inşallah kendinibende kaçıyorum kızlar iyi geceler..sanırım dizinin bitmesini bekleyemeyecem..
acı biberi kaptın bendennkaydirigubbakcemile3tşk ederimmmay çok seviyorum kız ben seniiiiŞeniz
bende kaçıyorum kızlar iyi geceler..sanırım dizinin bitmesini bekleyemeyecem..
kızlarrr banada müsaade diziyi izlerken uyukluyorum malum yorgunluk mevcut daha gelmem heralde kk ya uyuyup kalırım :) Size iyi geceler kuzucuklar kendinize iyi bakın öpüyorum canlarım mucxxxx.... byeeeeeee
iyi geceler birtanem, yarın görüşürüz hayatım :), sana da boooooool öpücükler :) byeeeeeeeekızlarrr banada müsaade diziyi izlerken uyukluyorum malum yorgunluk mevcut daha gelmem heralde kk ya uyuyup kalırım :) Size iyi geceler kuzucuklar kendinize iyi bakın öpüyorum canlarım mucxxxx.... byeeeeeee
sana da iyi geceler canımcım :) yarın görüşürüz :)iyi geceler canım bende feci esniyorum birazdan çkerim
iyiyim ablacım sağol sen nasılsınben geldim kızlaaaar, nasılsın arifecim görüşmeyeli?
günaydın beyazcım nasılsın bugün zeynep nasılarifecim günaydın cnm
günaydın kızlarr
bende anahtarı bulamdım soğukda bekledim delikafadulden
çilingir çağırdım öyle açtılar beyazcım gel ısın üşütme :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?