Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

:roflol::roflol::roflol:süperdi ya sabah sabah çok iyi geldi

olabilir cnm ya
ama ben çok su içiyorum
o yüzden enfeksiyon çıkarsa ne yaparım bilmiyorum
damacanayla gezicem ve wcye bir koltuk bir tv koyduracak sanırım
çünkü şimdi nerdeyse saatte bi kez gidiyorum
bu dr.un sakin olması bazen iyi bazen kötü
sinir oluyorum
bazende beni rahatlatıyor

gittim kumsalcım kan verdim sonucu c.tesi saat 5de verceklermiş hemen çıkmazmış meğer
merakla bekliyorum 9 ay böyle hep bişeyleri merak ederek geççek anlaşılan
hııııııım anladım hadi hayırlısı o zaman 9 ayda her ay ayrı bi heycan galiba olsun bunlar bebeğe daha da bağlanmayı sağlar
arifecim sen nasılsın
bende iyiyim şükürler olsun geldik çalışıyoruz işte iş güç hiç bitmiyoo zaten

beyaz valla kızıyorum artık hee çok ihmal ediyosun böyle şeylerin hatrı olmaz bugünde ulaşamazsan doktoruna başka doktora git allah korusun enfeksiyon falan varsa gün geçtikçe artar umarım bişi yoktur ayakların niye şiş anneciğinle gidicen doktora demek gidince oda görsün torununu onlardada ayrı bi heycan merak ediyodur şimdi

Günaydın çıtırlarrrr vede pıtırcıklarrrr nasılsınız?
Sabah şerifleriniz hayr olsun inşallah hepimizin kızçelerrr....
Bu gün burası yağmurlu ve hava kapalı dünkü havadan eser yok mirmirmirmir
eee sizlerde neler var neler yok bacılarrr....
Beyazzz kuzum garip garip değişimler içindesin yavrum artık ne olursa olsun doktora gidip muayene olman gerek biliyorsun dimi tatlım seni merak ediyoruz biz lütfen kendine bunu yapma git ve neler olduğunu öğren canımcım....

Burcummm sendemi aşeriyon kıııızzzz mangal felan oy oy oy kıyamam ben size gelin anam buraya toplaşın fidanlıktan mangal partisi yaparız yemyeşil alanda kaydirigubbakcemile3

Arifem nassen balım.... Fıkra güzeldi cicim bencede yani 85 lik damat 25 lik gelin kaydirigubbakcemile3

arifecim muayenehanesine gidicem bugün dr.un
artık dolu değilse
haftasonu gidecektim ama öne çektik eşimle
haklısın okuldu evdi derken ihmal ettim biraz
ayaklarım 3-4 gündür şişiyor
bileklerim falan biraz dinlenince iniyor ama hiç eskisi gibi tam olarak inmedi
kilom arttı birde okula falan gidiyorum hep ayaktayım ona bağladım ama umarım preklamsi değildir
idrar tahlili yaptırınca belli olur sanırım o da
sorma annemler benden heyecanlı
ilk torun olacak
ben daha bişey almadım sayılır
annem dünyaları ördü aldı
geçenlerde babam spor ayakkabı almış
neymiş büyüyünce giyecekmiş
babamı hiç böyle düşünemezdim doğrusu

cerennnnnnnnnn günaydın hoşgeldin şeker
kesin kahvaltıdasındır sencokacimcoook

Günaydın canımcım hoş buldum nasılsın demicem nasıl olduğunu biliyorum ve sana çok kızıyorum haberin olsun cicim klava:
Evet canım kahvaltımı yaptım ve sizin yanınıza koştum hemen
yaa normal gün içindeki öğünlerde az yiyorum yani hamileliğimden önceki yediklerimden bile az yiyorum ama sabahları doymak bilmiyorum nedense yedikçe yiyesim geliyor cokacimcoook bütün gece aç kaldığım içinmi sabahları böyle oluyorum acaba :uhm:

tmm kızmayın gidiyorum bugün evdeyken dr.a
parayı bayılıp çıkıcam
o da bişey yok normal herşey diyecek
o kadar sakin bir adam ki dr.umkaydirigubbakcemile3
normal normal diyecek
kız ben istiyorum gittikçe aklıam gelirse idrar ve kan tahlili yaptıralım diye
bazen gerek yok diyo
olsun diyorum gözümlşe göreyim içim rahat etsin diyorum
tmm yazalım o zaman diyor:jeyyar:
adamın çok hastası var
onun işi de zor

evet canım olabilir,akşamları da az yiyiyorsundur
yüm gece midende boş
ceren hanım çok acıkıyordur kesina.s

ayyy canım benim yaa umarım hiç bir terslik yoktur ve bu yaşadıkların tamamen doğal hamileliğin cilvesi olan durumlardır....
Bizde de ilk torun oluyor ceren hanım hem benim ailemde hem eşimin ailesinde çok kıymetli olucak yani hanımefendi kaydirigubbakcemile3
Benim annemde neler örmüş neler ama bana göstermiyor sürpriz süprizzzzz diyor hep saklıyor bende çok merak ediyorum bakalım. fisfisfis
Allahım sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza aldığımız günleri göstersin hayırlısı ile inşallah...

evet canım olabilir,akşamları da az yiyiyorsundur
yüm gece midende boş
ceren hanım çok acıkıyordur kesina.s

kesin canım çok acıktığı ye ye doymuyor obur olucak bu kız babasına çekecek kesin kaydirigubbakcemile3 anaaamm ben bunarı nasıl doyurucam yaa delikafadulden
Gerçi yemek yemeyen insan halsiz kalır hani aç ayı oynamaz misali bizim ceren hanım bütün gece maşallah beni uyandıracak kadarda hareketli nasıl oluyor bu :uhm: kaydirigubbakcemile3

evet valla toplaşıp gelelim mangaa size ceren cokacimcoook
burdada hava çok yağmurlu bi sıcak bi soğuk büneylerde sapıttı :bbo:

beyaz hoşbulduk canım
bulcuk biraz bakındım çok güzel bir topic abone oldum bile buraya bende buralıyım bundan sonra

burası mükemmel bi topik

canım git mutlaka hepimizin içi rahat etsin

Bu arada Pembeinci hoşgeldin güzelim aramıza sanırım burcu ile başka topikten tanışıyorsun ve eğer yanlış görmediysem takvimine göre burcuyla aynı zamanda gidiyor hamileliğin doğrumu?

Filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaa hoşgeldin balım nasılsınnnnnn?

ne kadar güzel işte
sağlıklı olduğunun habercisi değil mi?
bizim zeynep bazen nasıl dönüyorsa
vurma falan değil
tekme de değil
olduğu yer acayip ağrı yapıyor hatta bazen bağırtıyor
eşim diyo ne oldu
yok bişey kızın işte diyorum
ama baya baya canımı acıtıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…