- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.541
günaydın canım hoşgeldin nasılsıngünaydın kızlar bende geldim aranıza ..
bulcukta buradaymış selam bulcuk hihoyyyt
günaydın cerencim nasılsın valla cerencim bi değişikllik yok burdada hava kapalı akşamdan beri yağmur yağıyor ama hafta sonundan itibaren havalar ısınacakmışGünaydın çıtırlarrrr vede pıtırcıklarrrr nasılsınız?
Sabah şerifleriniz hayr olsun inşallah hepimizin kızçelerrr....
Bu gün burası yağmurlu ve hava kapalı dünkü havadan eser yok mirmirmirmir
eee sizlerde neler var neler yok bacılarrr....
Beyazzz kuzum garip garip değişimler içindesin yavrum artık ne olursa olsun doktora gidip muayene olman gerek biliyorsun dimi tatlım seni merak ediyoruz biz lütfen kendine bunu yapma git ve neler olduğunu öğren canımcım....
Burcummm sendemi aşeriyon kıııızzzz mangal felan oy oy oy kıyamam ben size gelin anam buraya toplaşın fidanlıktan mangal partisi yaparız yemyeşil alanda kaydirigubbakcemile3
Arifem nassen balım.... Fıkra güzeldi cicim bencede yani 85 lik damat 25 lik gelin kaydirigubbakcemile3
tamam canım bizi mutlaka haberdar et evet çok fazla yükleniyosun kendine hiç dikkat etmiyosun hayırlısı olsun canımm inşallah kötü bişi yoktur artık sende bişiler almaya başlasan iyi olur canım seninde az kaldı doğouma çanatanı falan hazırla derim ben ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım ay kıyamam onlara şimdi hepsinde ayrı heycan vardır ne güzel eee bide ilk olunca başka oluyo tabiiiiarifecim muayenehanesine gidicem bugün dr.un
artık dolu değilse
haftasonu gidecektim ama öne çektik eşimle
haklısın okuldu evdi derken ihmal ettim biraz
ayaklarım 3-4 gündür şişiyor
bileklerim falan biraz dinlenince iniyor ama hiç eskisi gibi tam olarak inmedi
kilom arttı birde okula falan gidiyorum hep ayaktayım ona bağladım ama umarım preklamsi değildir
idrar tahlili yaptırınca belli olur sanırım o da
sorma annemler benden heyecanlı
ilk torun olacak
ben daha bişey almadım sayılır
annem dünyaları ördü aldı
geçenlerde babam spor ayakkabı almış
neymiş büyüyünce giyecekmiş
babamı hiç böyle düşünemezdim doğrusu
işi zor ama gerekni yapmak zorunda kuzum sen orasını düşünmetmm kızmayın gidiyorum bugün evdeyken dr.a
parayı bayılıp çıkıcam
o da bişey yok normal herşey diyecek
o kadar sakin bir adam ki dr.umkaydirigubbakcemile3
normal normal diyecek
kız ben istiyorum gittikçe aklıam gelirse idrar ve kan tahlili yaptıralım diye
bazen gerek yok diyo
olsun diyorum gözümlşe göreyim içim rahat etsin diyorum
tmm yazalım o zaman diyor:jeyyar:
adamın çok hastası var
onun işi de zor
kumsal fıkra çok güzelmiş kaydirigubbakcemile3
ne kadar güzel işte
sağlıklı olduğunun habercisi değil mi?
bizim zeynep bazen nasıl dönüyorsa
vurma falan değil
tekme de değil
olduğu yer acayip ağrı yapıyor hatta bazen bağırtıyor
eşim diyo ne oldu
yok bişey kızın işte diyorum
ama baya baya canımı acıtıyor artık
günaydın canlarıııııııııııııııım, nasılsınız bakem? hihoyyyt akşamdan beri özledim sizi kızlar :dance: şimdi derse gireceğim, ondan sonra saat 13.25'e kadar buradayım güzeller :sm_cool:
beyazcım saat kaçta randevun? aklına ne gelirse sor adama hayatım... aslında doktorun sakin olması daha iyi, panik olsa mutlaka sizler de paniklersiniz, zaten normalin dışında birşeyler olsa söyler değil mi? hadi hadi kapris yapmayın bakiim doktorlarınıza :mymeka: hehehe
pembeinci hoşgeldin aramıza canım a.s. a.s. a.s.
Cereeeeeen günaydın günışığım, nasılsın birtanem?
Kumsalım, bulcukum, beyazım ve diğer canlarım hepinizi çooooooooooooook öpüyorum, dersten sonra görüşmek üzere yerimseniben
mavicim yine kötü anlaşılan gelmediğine göreee :sm_confused:
günaydın ablacımm nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyo hamilelik varmı değişiklik falangünaydın canlarıııııııııııııııım, nasılsınız bakem? hihoyyyt akşamdan beri özledim sizi kızlar :dance: şimdi derse gireceğim, ondan sonra saat 13.25'e kadar buradayım güzeller :sm_cool:
beyazcım saat kaçta randevun? aklına ne gelirse sor adama hayatım... aslında doktorun sakin olması daha iyi, panik olsa mutlaka sizler de paniklersiniz, zaten normalin dışında birşeyler olsa söyler değil mi? hadi hadi kapris yapmayın bakiim doktorlarınıza :mymeka: hehehe
pembeinci hoşgeldin aramıza canım a.s. a.s. a.s.
Cereeeeeen günaydın günışığım, nasılsın birtanem?
Kumsalım, bulcukum, beyazım ve diğer canlarım hepinizi çooooooooooooook öpüyorum, dersten sonra görüşmek üzere yerimseniben
ben biraz ortalığı toparlayayım
sonra tekrar gelirim
Bu arada Pembeinci hoşgeldin güzelim aramıza sanırım burcu ile başka topikten tanışıyorsun ve eğer yanlış görmediysem takvimine göre burcuyla aynı zamanda gidiyor hamileliğin doğrumu?
Cerne hoşbulduk 2009 Ekim anneleri topigindeyiz sanırım ard arda doğum yapacağız bulcukla takvime bakılırsa :CüvCüv:
günaydın cerencim nasılsın valla cerencim bi değişikllik yok burdada hava kapalı akşamdan beri yağmur yağıyor ama hafta sonundan itibaren havalar ısınacakmış
küçük cerenimiz nasılmış bakalım beyendiğinize sevindim
ben biraz ortalığı toparlayayım
sonra tekrar gelirim
Bu arada Pembeinci hoşgeldin güzelim aramıza sanırım burcu ile başka topikten tanışıyorsun ve eğer yanlış görmediysem takvimine göre burcuyla aynı zamanda gidiyor hamileliğin doğrumu?
Cerne hoşbulduk 2009 Ekim anneleri topigindeyiz sanırım ard arda doğum yapacağız bulcukla takvime bakılırsa :CüvCüv:
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun birbiriniz takip etmeniz güzel olur hemen hemen ikinizde aynı şeyleri yaşar bilgi edinirsiniz....
Bu arada topiği nasıl buldun? Devamlı gelecekmisin?
evet kumsalcım bende merak ediyorum değişiklik belirti bişey varmı
sanırım biz senden daha sabırsısız bu konudaakaydirigubbakcemile3
Biz iyiyiz gülüm dünün tekrarını yaşıyoruz işte bir değişiklik yok kaydirigubbakcemile3
Hafta sonundan itibaren derken cumartesimi pazarmı? Dur ben hava durumuna bir bakayım cumartesi kadın gelicekti temizliğe ama yağmur yağar diye iptal etmeyi düşünüyordum hava güzel olursa iptal etmeyeyimde gelsin a.s
Küçük cerende iyi maşallah teyzesi formunda yine maşallah
Sende ne var ne yok regl belirtilerin ne durumda? Kendinde değişiklik hisediyormusun?
pişt fazla yorma sakın kendini heee ona göreklava:
Sorma yaa biz varya insanın aklında olmayan şeyi aklına sokarız çok fenayız hee :roflol: :roflol:
kızlar ikili testiminde sonuçları güsel çıksın
bebişime ciciler almaya başlıcam ortak renklerdeehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?