Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın canlarıııııııııııııııım, nasılsınız bakem? hihoyyyt akşamdan beri özledim sizi kızlar :dance: şimdi derse gireceğim, ondan sonra saat 13.25'e kadar buradayım güzeller :sm_cool:

beyazcım saat kaçta randevun? aklına ne gelirse sor adama hayatım... aslında doktorun sakin olması daha iyi, panik olsa mutlaka sizler de paniklersiniz, zaten normalin dışında birşeyler olsa söyler değil mi? hadi hadi kapris yapmayın bakiim doktorlarınıza :mymeka: hehehe

pembeinci hoşgeldin aramıza canım a.s. a.s. a.s.

Cereeeeeen günaydın günışığım, nasılsın birtanem?

Kumsalım, bulcukum, beyazım ve diğer canlarım hepinizi çooooooooooooook öpüyorum, dersten sonra görüşmek üzere yerimseniben

iyi dersler ablam
aslında haklsın valla panik yapardım ben
evhamlıyım biraz
daha randevu almadım ablacım öğlenden sonra geliyor sekreteri
akşm üzerine veriri sanırım 4-6 arası gibi olur diye düşünüyorum

günaydın kızlar bende geldim aranıza ..
bulcukta buradaymış selam bulcuk hihoyyyt
günaydın canım hoşgeldin nasılsın
günaydın cerencim nasılsın valla cerencim bi değişikllik yok burdada hava kapalı akşamdan beri yağmur yağıyor ama hafta sonundan itibaren havalar ısınacakmış
küçük cerenimiz nasılmış bakalım beyendiğinize sevindim
tamam canım bizi mutlaka haberdar et evet çok fazla yükleniyosun kendine hiç dikkat etmiyosun hayırlısı olsun canımm inşallah kötü bişi yoktur artık sende bişiler almaya başlasan iyi olur canım seninde az kaldı doğouma çanatanı falan hazırla derim ben ne olur ne olmaz tedbirli olmak lazım ay kıyamam onlara şimdi hepsinde ayrı heycan vardır ne güzel eee bide ilk olunca başka oluyo tabiiii
işi zor ama gerekni yapmak zorunda kuzum sen orasını düşünme
kumsal fıkra çok güzelmiş kaydirigubbakcemile3

beyendiğine sevindim canım

al benden de o kadar dediğin gibi ayak kol hareketi felan değilde sanki tamamen tüm vücudu ile dönüyor göbeğimde nasıl hareketler oluşuyor görmen lazım su dalgası gibi zaten kendi göbişinde görüyorsundur gerçi benimkide laf kaydirigubbakcemile3 ama bazen cidden korkutuyor benide değişik birşeyler oluyor içerde kordonumu çekiyor ne yapıyorsa anlayamadım :uhm: kaydirigubbakcemile3
Ama alıştım artık hareketlerini tam hareket edeceği zaman öncesinde anlıyorum heh şimdi gelicek tekme diyorum sende de oluyormu kaydirigubbakcemile3

ablaammmm günaydınnn hoş geldinnnn demek saat 13.25 e kadar bizlesin oleeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy ollleeeyyyy :teytey: :teytey:
Bir tek iremim prensesim artık katılamıyor bize çok özlüyorum onu :1no2: :çok üzgünüm:

mavicim yine kötü anlaşılan gelmediğine göreee :sm_confused:

evet canım sanırım midesi hala kötü mavişin biraz daha bekleyelim bakalım belki gelir...

günaydın ablacımm nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyo hamilelik varmı değişiklik falan
bende öptüm iyi dersler ablacım yorma kendini emi
ben biraz ortalığı toparlayayım
sonra tekrar gelirim

tamam canım dikkatli ol

Biz iyiyiz gülüm dünün tekrarını yaşıyoruz işte bir değişiklik yok kaydirigubbakcemile3
Hafta sonundan itibaren derken cumartesimi pazarmı? Dur ben hava durumuna bir bakayım cumartesi kadın gelicekti temizliğe ama yağmur yağar diye iptal etmeyi düşünüyordum hava güzel olursa iptal etmeyeyimde gelsin a.s
Küçük cerende iyi maşallah teyzesi formunda yine maşallah
Sende ne var ne yok regl belirtilerin ne durumda? Kendinde değişiklik hisediyormusun?

ben biraz ortalığı toparlayayım
sonra tekrar gelirim

pişt fazla yorma sakın kendini heee ona göre klava:

evet kumsalcım bende merak ediyorum değişiklik belirti bişey varmı
sanırım biz senden daha sabırsısız bu konudaakaydirigubbakcemile3

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................33. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................28 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................11. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
14.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
15.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
16.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
17.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
18.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

kızlar ikili testiminde sonuçları güsel çıksın
bebişime ciciler almaya başlıcam ortak renklerdeehihoyyyt

ceren topic çok güzel ve bayağı matrak duruyor bu topige abone bile oldum çok sevdim burayı artık bende buralıyım hihoyyyt
benim ilk hamileliğim o yüzden seninle aynı şeyleri yaşayan insanlarla sohbet etmen çokgüzel bilmediğin birçok şey öğreniyorsun inş. bulcukla doğuma kadar beraberiz.

siz iyi olun yeter cerencim evet cumartesi pazardan behsediyorum bende meteorolojinin yalancısıyım kadın gelicek demek desene yoğunsun maşallah cerenimize
evet var hiç bişi yok sadece hafif kasık ağrısı normalde bu zamanlarda gögüslerim çok sızlardı bu sefer hiç bişi yok fazla umutlu değilim bu ayda gelicek galiba kırmızılar

kızlar ikili testiminde sonuçları güsel çıksın
bebişime ciciler almaya başlıcam ortak renklerdeehihoyyyt

canımcım inşallah güzel çıkacak olumsuz hiç bir şey düşünme annesi sende benim gibi hep gülerek hoplaya zıplaya çıkacaksın doktorun yanından hayırlısı ile... Bu arada al tabii ya ama fazla abartma asıl alış verişi cinsiyeti öğrendikten sonra alırsın canım zaten durduramazsında kendini bir kere başladınmı almaya arkası çorap söküğü gibi geliyor kendimden biliyorum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…