Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

işallah canım
aynı anda ciyaklayıp çıakrıtrız bebişlerimizi belkii kaydirigubbakcemile3

valla arifecim benimde göğüslerimde falan hiç belirti olmamıştıı taaki adetim gecikene kadar merakla bekliyoruuzzz hayırlısı olsun işallah

hımmm öyleyse hoş geldin topiğimize canımcım. Şeref verdin...
Yeni gelen her arkadaşımıza uyguladığımız bir kural var yalnız bundan haberin varmı bilemiyorum bizim bir soru listemiz var ve yeni gelen arkadaşlar bu listeyi cevaplandırıyor böylelikle hem topiğimize hemde listemize katılmış oluyor. Madem sende artık buralısın bunu sanada uygulamamız gerekecek bilgin olsun cicim. kaydirigubbakcemile3

Hımmm anladım gülüm bakalım haftasonu hava nasıl olucak. Cumartesi kadın gelicek pazar annemler kahvaltıya gelicek ben anlaşılan bu haftasonuda yayılıp yatamıcam evde acaba kadını ertelesemmi haftaya gelsin bende bu hafta yatayım :uhm:
Canım ya dualarımız seninle herşeyin hayırlısı bu ay olmazsa öbür aya umudumuzu saklayacağız ne yapalım nasip kısmet fazla düşünme sen yeter. :teselli:

bide ben naptım bi arkadaşımda bebek istiyor 1,5 hafta önceden kıza test yaptırdım çıkmadı tabi bişi merakımdan kaydirigubbakcemile3:roflol:

çatlak yumurta yaa kızıda hüsrana sürüklemişsin resmen delüüüüü kaydirigubbakcemile3

evet kumsalcım bende merak ediyorum değişiklik belirti bişey varmı
sanırım biz senden daha sabırsısız bu konudaakaydirigubbakcemile3
valla ben bu ay hyiç beklemiyorum ne yalan söyliyim ama bi yandanda garip hissediyorum kendimi hayırlısı olsun dua edin kızlar
kızlar ikili testiminde sonuçları güsel çıksın
bebişime ciciler almaya başlıcam ortak renklerdeehihoyyyt
canım inşallah çok güzel sonuçlar alıcaksın inşallah bencede al canım hayırlısıyla giydirmekte nasip olsun

ceren benide listeye eklermisin canım 11 .haftamdayım 14 ekim doğum tarihi..

Liste için bizim bazı kritelerimiz var ve senin bunlara uyman gerekiyor
1- Öncelikle düzenli bir şekilde topiğe gelip biizimle sohbet edecek kendinden haber vereceksin.
2- Kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.
3- Her ay düzenli bir şekilde topiğe üyelik parasını belirtilen hesaplara yatıracaksın.
4- Biz burda aile gibiyizdir sende kendini ve burdakileri yabancı hissetmeyeceksin.
5- Bu şartlara uyduğun sürece listeye sende katılabilirsin....

zaten bu velet beklemedin anda geliyoorr sen beklememeye devam et canımmm gelicek nede olsa bi gün

amiin işallaahhh

maddelere uyacağıma şerefim ve haysiyetim üzerine söz veriyorum yerimseniben
Mülakatı geçtimmi alındınmı topige alındınmı :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlısı olsun canım bekliyoruım işte
sağol canım allah razı olsun bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptırıcaz hayırlısıyla

zaten bu velet beklemedin anda geliyoorr sen beklememeye devam et canımmm gelicek nede olsa bi gün

amiin işallaahhh

evet canım öyle oluyor valla pes etmek yok yola devam inşallah canım

maddelere uyacağıma şerefim ve haysiyetim üzerine söz veriyorum yerimseniben
Mülakatı geçtimmi alındınmı topige alındınmı :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu sorular listeye katılman içindi canım. Bu arada habersiz ve izinsiz 10 günü geçen devamsızlık yaptığın taktirde listeden adın otomatikman silinir bilgin olsun şeker...
Şimdi sırada seni tanımamız için topiğe giriş işlemlerini yapmamız için bir soru listemiz var onuda cevapladınmı grş.

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN UMUTLU HAMİŞ VE ANNE ADAYLARI
Topiğinin Yeni Üyelerinin Dikkatine....

1- Ne kadarlık evlisin?
2- Ne zamandır çocuk istiyorsunuz?
3- İlk Hamileliğinmi?
4- Normal yollamı hamile kaldın? Tedavi uygulandımı?
5- Kaç Yaşındasın?
6- Kaç Kardeşsiniz?
7- Nerelisiniz?
8- Evin kaçıncı çocuğusun?
9- T.C. Kimlik No?
10- Meslek? Okul?
11- Eşin ne iş yapıyor?
12- Maddi durumunuz nedir?
13- Burayı nasıl buldunuz?
14- Burdaki üyelerden memnunmusunuz?
15- Samimiyetinize güvenebilirmiyiz?

Siyasetçiler gibi konuştun kızz DURMAK YOK yasakkelime YOLA DEVAM kaydirigubbakcemile3

aynen valla bende arbalara ve gereksiz yere asılan bayraklara sanki fikrimizi değiştircezz bayrakları gördükçeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…