- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.561
ceren topic çok güzel ve bayağı matrak duruyor bu topige abone bile oldum çok sevdim burayı artık bende buralıyım hihoyyyt
benim ilk hamileliğim o yüzden seninle aynı şeyleri yaşayan insanlarla sohbet etmen çokgüzel bilmediğin birçok şey öğreniyorsun inş. bulcukla doğuma kadar beraberiz.
siz iyi olun yeter cerencim evet cumartesi pazardan behsediyorum bende meteorolojinin yalancısıyım kadın gelicek demek desene yoğunsun maşallah cerenimize
evet var hiç bişi yok sadece hafif kasık ağrısı normalde bu zamanlarda gögüslerim çok sızlardı bu sefer hiç bişi yok fazla umutlu değilim bu ayda gelicek galiba kırmızılar
ceren topic çok güzel ve bayağı matrak duruyor bu topige abone bile oldum çok sevdim burayı artık bende buralıyım hihoyyyt
benim ilk hamileliğim o yüzden seninle aynı şeyleri yaşayan insanlarla sohbet etmen çokgüzel bilmediğin birçok şey öğreniyorsun inş. bulcukla doğuma kadar beraberiz.
siz iyi olun yeter cerencim evet cumartesi pazardan behsediyorum bende meteorolojinin yalancısıyım kadın gelicek demek desene yoğunsun maşallah cerenimize
evet var hiç bişi yok sadece hafif kasık ağrısı normalde bu zamanlarda gögüslerim çok sızlardı bu sefer hiç bişi yok fazla umutlu değilim bu ayda gelicek galiba kırmızılar
bide ben naptım bi arkadaşımda bebek istiyor 1,5 hafta önceden kıza test yaptırdım çıkmadı tabi bişi merakımdan kaydirigubbakcemile3:roflol:
valla ben bu ay hyiç beklemiyorum ne yalan söyliyim ama bi yandanda garip hissediyorum kendimi hayırlısı olsun dua edin kızlarevet kumsalcım bende merak ediyorum değişiklik belirti bişey varmı
sanırım biz senden daha sabırsısız bu konudaakaydirigubbakcemile3
canım inşallah çok güzel sonuçlar alıcaksın inşallah bencede al canım hayırlısıyla giydirmekte nasip olsunkızlar ikili testiminde sonuçları güsel çıksın
bebişime ciciler almaya başlıcam ortak renklerdeehihoyyyt
ceren benide listeye eklermisin canım 11 .haftamdayım 14 ekim doğum tarihi..
hımmm öyleyse hoş geldin topiğimize canımcım. Şeref verdin...
Yeni gelen her arkadaşımıza uyguladığımız bir kural var yalnız bundan haberin varmı bilemiyorum bizim bir soru listemiz var ve yeni gelen arkadaşlar bu listeyi cevaplandırıyor böylelikle hem topiğimize hemde listemize katılmış oluyor. Madem sende artık buralısın bunu sanada uygulamamız gerekecek bilgin olsun cicim. kaydirigubbakcemile3
delikafadulden Sınav başlıyor bir saniye kalem silgi alıp geliyorum 2 dk içinde hazırım şey istedğimiz sorudan başlıyabilirmiyiz peki ?
valla ben bu ay hyiç beklemiyorum ne yalan söyliyim ama bi yandanda garip hissediyorum kendimi hayırlısı olsun dua edin kızlar
canım inşallah çok güzel sonuçlar alıcaksın inşallah bencede al canım hayırlısıyla giydirmekte nasip olsun
Yeni gelen her arkadaşımıza uyguladığımız bir kural var yalnız bundan haberin varmı bilemiyorum bizim bir soru listemiz var ve yeni gelen arkadaşlar bu listeyi cevaplandırıyor böylelikle hem topiğimize hemde listemize katılmış oluyor. Madem sende artık buralısın bunu sanada uygulamamız gerekecek bilgin olsun cicim. kaydirigubbakcemile3
delikafadulden Sınav başlıyor bir saniye kalem silgi alıp geliyorum 2 dk içinde hazırım şey istedğimiz sorudan başlıyabilirmiyiz peki ?
hadi bakalım sına başlıyorr başarılarrr :teselli:
hadi bakalım sına başlıyorr başarılarrr :teselli:
:roflol: :roflol: :roflol:
hayırlısı olsun canım bekliyoruım işteişallah canım
aynı anda ciyaklayıp çıakrıtrız bebişlerimizi belkii kaydirigubbakcemile3
valla arifecim benimde göğüslerimde falan hiç belirti olmamıştıı taaki adetim gecikene kadar merakla bekliyoruuzzz hayırlısı olsun işallah
sağol canım allah razı olsun bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptırıcaz hayırlısıylahımmm öyleyse hoş geldin topiğimize canımcım. Şeref verdin...
Hımmm anladım gülüm bakalım haftasonu hava nasıl olucak. Cumartesi kadın gelicek pazar annemler kahvaltıya gelicek ben anlaşılan bu haftasonuda yayılıp yatamıcam evdeacaba kadını ertelesemmi haftaya gelsin bende bu hafta yatayım :uhm:
Canım ya dualarımız seninle herşeyin hayırlısı bu ay olmazsa öbür aya umudumuzu saklayacağız ne yapalım nasip kısmet fazla düşünme sen yeter. :teselli:
çatlak yumurta yaa kızıda hüsrana sürüklemişsin resmen delüüüüü kaydirigubbakcemile3
zaten bu velet beklemedin anda geliyoorr sen beklememeye devam et canımmm gelicek nede olsa bi gün
amiin işallaahhh
maddelere uyacağıma şerefim ve haysiyetim üzerine söz veriyorum yerimseniben
Mülakatı geçtimmi alındınmı topige alındınmı :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırlısı olsun canım bekliyoruım işte
sağol canım allah razı olsun bu ay olmazsa önümüzdeki ay aşılama yaptırıcaz hayırlısıyla
evet canım öyle oluyor valla pes etmek yok yola devam inşallah canım
Siyasetçiler gibi konuştun kızz DURMAK YOK yasakkelime YOLA DEVAMkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım pembeinci son sorularıda cevapladınmı bizdensin demektiirrr
:roflol::roflol:
gündeme uydu kız napsınnn
Siyasetçiler gibi konuştun kızz DURMAK YOK yasakkelime YOLA DEVAMkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?