- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.581
canım benim tekmeler azaldı daha çok hareketler varal benden de o kadar dediğin gibi ayak kol hareketi felan değilde sanki tamamen tüm vücudu ile dönüyor göbeğimde nasıl hareketler oluşuyor görmen lazım su dalgası gibi zaten kendi göbişinde görüyorsundur gerçi benimkide laf kaydirigubbakcemile3 ama bazen cidden korkutuyor benide değişik birşeyler oluyor içerde kordonumu çekiyor ne yapıyorsa anlayamadım :uhm: kaydirigubbakcemile3
Ama alıştım artık hareketlerini tam hareket edeceği zaman öncesinde anlıyorum heh şimdi gelicek tekme diyorum sende de oluyormu kaydirigubbakcemile3
ablaammmm günaydınnn hoş geldinnnn demek saat 13.25 e kadar bizlesin oleeeeeeeeyyyyyyyyyyyyy ollleeeyyyy :teytey: :teytey:
Bir tek iremim prensesim artık katılamıyor bize çok özlüyorum onu :1no2: :çok üzgünüm:
evet canım sanırım midesi hala kötü mavişin biraz daha bekleyelim bakalım belki gelir...
yok kız bulaşıkları yıkadım geldim kahvaltılıkları biraz yatıcam şimdi,sonra misler gibi banyo sonrasına da bakarız artıkşakkıdıBiz iyiyiz gülüm dünün tekrarını yaşıyoruz işte bir değişiklik yok kaydirigubbakcemile3
Hafta sonundan itibaren derken cumartesimi pazarmı? Dur ben hava durumuna bir bakayım cumartesi kadın gelicekti temizliğe ama yağmur yağar diye iptal etmeyi düşünüyordum hava güzel olursa iptal etmeyeyimde gelsin a.s
Küçük cerende iyi maşallah teyzesi formunda yine maşallah
Sende ne var ne yok regl belirtilerin ne durumda? Kendinde değişiklik hisediyormusun?
pişt fazla yorma sakın kendini heee ona göreklava:
bide ben naptım bi arkadaşımda bebek istiyor 1,5 hafta önceden kıza test yaptırdım çıkmadı tabi bişi merakımdan kaydirigubbakcemile3:roflol:
beyaazz gel iki dakka soluklannn sütünü iç kaydirigubbakcemile
canım benim tekmeler azaldı daha çok hareketler var
dönüşler ,sürtünmeler,bazen karnımın bir tarafına toplanıyor,karnım yamuk duruyor çok gülüyorum ya hep böyle kalsa diye
baznede top gibi bişey oluyor göğsüme yakın yerde
ya poposu yada başı
tam avcuma sığıyor
bakalım pozisyonu nasıl sanırım kafası diye düşünüyorum ama bugün anlarız artık
yok kız bulaşıkları yıkadım geldim kahvaltılıkları biraz yatıcam şimdi,sonra misler gibi banyo sonrasına da bakarız artıkşakkıdı
Allah iyiliğini versin emi burcu
idrarda bi de bari kan testi diye tuttursaydın işe yarardı be gülümkaydirigubbakcemile3
kız cerennnn bu pembeden bizden çıktı
çatlak yumurtakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen valla bende arbalara ve gereksiz yere asılan bayraklara sanki fikrimizi değiştircezz bayrakları gördükçeee
inş burcu inş pozitif çıkar
inan çok seviniyorum ben böyle istediyipte olanlara
pembe bak son 1 dk.kaldı ona göre,kağıtlar toplanacak
hadi başlayın arkadan öne doğru uzatmaya:roflol::sm_cool:
ay bu minibüs şöförlerinin arkadan vermeyen kaldımı sorusu gibi olduu :roflol::roflol:
arifem boşver cnm belirti falan dinleme zaten boşyere stres yapıyor insan
benim hiç belirtim yoktu
adet sancısı gibi ağrılarım vardı onlarda normal zaten
anca 6.haftadan sonra başladı tatlım,göğüslerim falan
8.haftada mide bulantısı
hepsini geç yaşadım desem yeri var
inş cnm hayırlısı ise gelsin bebişin
ay bu minibüs şöförlerinin arkadan vermeyen kaldımı sorusu gibi olduu :roflol::roflol:
aynen valla bende arbalara ve gereksiz yere asılan bayraklara sanki fikrimizi değiştircezz bayrakları gördükçeee
canım benim tekmeler azaldı daha çok hareketler var
dönüşler ,sürtünmeler,bazen karnımın bir tarafına toplanıyor,karnım yamuk duruyor çok gülüyorum ya hep böyle kalsa diye
baznede top gibi bişey oluyor göğsüme yakın yerde
ya poposu yada başı
tam avcuma sığıyor
bakalım pozisyonu nasıl sanırım kafası diye düşünüyorum ama bugün anlarız artık
yok kız bulaşıkları yıkadım geldim kahvaltılıkları biraz yatıcam şimdi,sonra misler gibi banyo sonrasına da bakarız artıkşakkıdı
kız cerennnn bu pembeden bizden çıktı
çatlak yumurtakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
soruları cevaplıyor pembe sesi çıkmıyor hiç
kız pembe istediğin sorudan başla bilmediklerin boş kalsın
bak 5 dk.kaldı sınav süren bitiyor ona görekaydirigubbakcemile3
pembee kızzz hadi daha kurul toplancak not vercekk :jeyyar:
evet valla acayip uçuyorum böyle bi haber aldığımdaa
bütün kadınalr hamiş olsun :Saruboceq:
pembe bak son 1 dk.kaldı ona göre,kağıtlar toplanacak
hadi başlayın arkadan öne doğru uzatmaya:roflol::sm_cool:
cerennnnnnnnnnnnnn kız sorları biraz kolaylaştır kzuum sen yada azalt
süre yetmiyor bak:1rolleyes:
pembe kız süren doldu
ver bakalım kağıdını
ceren öğretmenim hadi puanlamaya koyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?