Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

pembeye acık daha süre verelim kızlar kalkmış gelmiş taaa yan topikden -tatlicadiarzu-

haa burcu hanımm bu arada söylemeden geçemeyeceğim Biz seninle ilk başta hamile olduğunu öğrendiğinde ne konuşmuştuk canımcım? Ne söz vermiştin sen bize sengözlerimebaksanab
hatırlamadın dimi? dur ben hatırlatayım :jeyyar:
Hamileliğim süresince başka topiklere girmicem kafamı karıştırmıcam sadece bu topikte olucam demiştin hatırlıyormusun cicim? Peki neden başka topiklerden dedikoduların geliyor :mymeka: cevap veeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr Çok üzgünüm çoook

kızlarr hapşurdumm ama sol kasığıma inanılmaz acı girdi baardım resmeennn senağlama ayy çok acıdı yaa

bi tek ekim annelerine giriyorumm kızzz napıyolar diyee
öle apsürt şeylere bakmadım valla hiçç :1no2:

kızlarr hapşurdumm ama sol kasığıma inanılmaz acı girdi baardım resmeennn senağlama ayy çok acıdı yaa

çok yaşayın iyi yaşayın emi cicim. Hamileliğin ilk dönemleri böyle hapşırmalar çok olurmuş alerjik yani birde hapşırırken karnını kasıklarına olan bölgeyi elinle tut istersen canım o zaman daha az canın acır bende yaşadım bunları :çok üzgünüm:

ayy ödüm koptu resmen kasıkarım yırltıldı sandım vallaa delikafadulden

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN UMUTLU HAMİŞ VE ANNE ADAYLARI
Topiğinin Yeni Üyelerinin Dikkatine....

1- Ne kadarlık evlisin? 1 Sene 10 aydır Evliyim.
2- Ne zamandır çocuk istiyorsunuz? 6 aydır
3- İlk Hamileliğinmi? Evet İlk Hamililiğim
4- Normal yollamı hamile kaldın? Tedavi uygulandımı? Normal
5- Kaç Yaşındasın? 27
6- Kaç Kardeşsiniz? 5 Kardeşiz Tekne Kazıntısıyım Son Numero
7- Nerelisiniz? İst doğumluyum aslen Balıkesir
8- Evin kaçıncı çocuğusun? 5 .
9- T.C. Kimlik No? Yanımda Yok Sonra Versem benneyaptımki
10- Meslek? Okul? Muhasebe - İmam Hatip Lisesi (İmam OLacaktım ama Hesap Kitap cazip geldi )
11- Eşin ne iş yapıyor? Depo Sorumlusu
12- Maddi durumunuz nedir? Orta Direk
13- Burayı nasıl buldunuz? Süper Bir topic
14- Burdaki üyelerden memnunmusunuz? Cevap Şimdiden Evet gibi gözüküyor
15- Samimiyetinize güvenebilirmiyiz? Evet Kesinlikle

günaydın ablacım
iyi derslerrr sana ters bi durum olursa bi ıslık öttür hemen sınıfdayızzz
sağol birtanem, 10 TM'ye dersim öğleden sonra, o zaman sizi çağıracağım zaten bununla klava: gelirsiniz artık kaydirigubbakcemile3
yaaa o yüzden doktorun rahat olması çok önemli gülüm :) neyse akşam gelince bizi mutlaka haberdar et tamam mı?
yaaaa İremcik de gelebilseydi :çok üzgünüm: mavişden haber yok mu? izin almıştır belki bugün de, yazık çok zor geçiyor onun bu dönemi
günaydın ablacımm nasılsın görüşmeyeli nasıl gidiyo hamilelik varmı değişiklik falan
bende öptüm iyi dersler ablacım yorma kendini emi

tamam canım dikkatli ol
valla pek bir değişiklik yok hayatım, gayet iyiyim, ben de değişiklik olmadığı için biraz tedirginim aslında... şöyle biraz midem bulansa falan belki rahatlayacağım ama başlaması için de çok erken, en azından 1 hafta daha lazım bunun için
tamam çok umutlanma ama bu kadar da umutsuz olma tatlım, dur bakalım, pazar günü evde mi yapacaksın testi? bize olumlu ya da olumsuz muhakkak bildir tamam mı? en azından yaz buraya gelince görürüz biz
Allah hayırlısını versin güzelim, inşallah senden de güzel bir haber alacağız :)
eyvaaaaaaaah başladık yine :roflol: :roflol: :roflol:
allahtan ben katılırken yoktu böyle birşey, iyi yırtmışım haaa kaydirigubbakcemile3
sorma yaa şu seçim tantanası bitsede rahat etsek valla kafam şişti bunların gürültüsünden heee
hiç sormayın kızlar, bizim evin arkasında bir okul var orada her gece bir partinin mitingi oluyor, kafayı yiyeceğiz valla, gece saat 11.00 e kadar bitmiyor tantana... hadi bunlar yerel seçim, bir de genel seçim olursa Allaaah hiç oturamayacağız evde
bu topiği tercih edenin normal olma şansı yok zaten ya biz bozcaz yada diretk bozuk hade gelcekk :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: siz bozdunuz beni siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzz :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
pembee kızzz hadi daha kurul toplancak not vercekk :jeyyar:
yaw pembeincicim sen bakma bunlara arkadaşım, boşveeeeeeeeer, kendileri de itiraf ediyor işte çatlak bunlar çatlak :roflol: :roflol: :roflol:

Kızlar kusura bakmayın biraz geç cevap verdim müdürüm geldi saçma sapan iş verdi onu yaptım kusura bakmayın amma geyik yapmışınız yaw ardımdan :roflol:

ayy ödüm koptu resmen kasıkarım yırltıldı sandım vallaa delikafadulden

korkma be delüüü bişi olmaz çıkacak deeeel ya bebiş kaydirigubbakcemile3

ama ama ben şeyy :çok üzgünüm::asigim: masumum

masum değiliiizzzz hiç birimizzzz kaydirigubbakcemile3

Sorulara verdiğin içten cevaplar için teşekkür eder hayırlı uğurlu olsun deriz arkadaşım topiğimize hoş geldinnn :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance:

Kızlar kusura bakmayın biraz geç cevap verdim müdürüm geldi saçma sapan iş verdi onu yaptım kusura bakmayın amma geyik yapmışınız yaw ardımdan :roflol:

esta piti piti ne kusuru ben süreyi uzattım senin için cicim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…