Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Filiz ablaaaaaaaaaa sen sorulardan yırttığını sanıyorsun ama ben zaten liste ve madde şeklinde değil sana ara ara çaktırmadan sorular sormuştum böylelikle senin hakkında bilmediğimiz bir şey yok kütüğe kadar eberdesin yavyuuu Şeniz Ama istiyorsan soruları sende cevaplayabilirsin bana uyar lülülülülülü

Eyvah bilmeden pot kırmışım kafamçokkarıştı

hiçbir şeyde kaçmıyor senin gözünden haaaa :1shok: kız korkulur senden he delikafadulden
kızlarr hapşurdumm ama sol kasığıma inanılmaz acı girdi baardım resmeennn senağlama ayy çok acıdı yaa
canım çok normal bunlar, sakın hapşırmamak için direnme, Allah korusun o daha tehlikeli

Sayın Bulcuk,

Aşağıda görmüş olduğunuz resim yaklaşık 7 ay sonra dünyaya getireceğiniz bebeğinizin benzeridir nasıl ama laelaelaelaelae naniknanik

Eyvah bilmeden pot kırmışım kafamçokkarıştı

yok kız ne potu senin yaptığın bişi yok rahat ol o verecek hesabını kötükedihüso

hiçbir şeyde kaçmıyor senin gözünden haaaa :1shok: kız korkulur senden he delikafadulden

canım çok normal bunlar, sakın hapşırmamak için direnme, Allah korusun o daha tehlikeli

daha dur sen abla daha dur o çiğdem gacısı hele bir gelsin asıl o zaman göreceksiniz neler olduğunu :jeyyar:

sen ne cadısın sen hehehe yok almiim canikom kaydirigubbakcemile3

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN HAMıŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBıŞLERıNıN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................33. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................28 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. ıerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................12.haftamızdayız(13 Ekim )
14.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. ınşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERıNE KAVUŞAN TAZE ANNELERıMıZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

:nazar

Son düzenleme:

Aaaa gerçekten bende hapşırıp duruyorum sandımki üşüttüm demek normalmiş Ceren sen olmasan napıcaz biz bilmem merhaba bu arada kızlar hepinize kucak dolusu pozitif enerji yolluyorumma.s.a.s.

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................33. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................28 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız
14.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

pembe inci tekrar hoşgeldin aramıza

ablacım endişelenme herşey yolunda gidicek allahın izniyle bak kendin diyodun belirti için erken diye tedirgin olma tamam
ben ne umutluyum nede umutsuz bilmiyorum karışık ,işte benim bu halimi en iyi siz anlarsınız ben dile getiremiyorum cumartesi günü gelmezse kırmızılar biraz beklemeyi düşünüyorum hemen test yapmıcam galiba ama fikrim değişirse bilemem mutlaka yazarım size herşeyin hayırlısı teşekkür ederim ablacım ço sağola.s.

Aaaa gerçekten bende hapşırıp duruyorum sandımki üşüttüm demek normalmiş Ceren sen olmasan napıcaz biz bilmem merhaba bu arada kızlar hepinize kucak dolusu pozitif enerji yolluyorumma.s.a.s.

hoşgeldin canım
ceren valla ansiklopedi gibi
öğrenmek istedin bişey olursa çevir sayfalrını
al cevabını kaydirigubbakcemile3

sen ne cadısın sen hehehe yok almiim canikom kaydirigubbakcemile3

cadımı nerde kim o -tatlicadiarzu-
sen biliyin gülüm ben sana yine sorarım çaktırmadan kaydirigubbakcemile3

ısrrım her tombik tombik vallaa yerim yerim cokacimcoook

afiyet olsun anam sen bilirsin ister ye ister sakla çocuk senin nassaa :roflol:

hoşgeldiniz çiğdem hanım nasılsınız?
Ben olmasam nemi yapacaksınız? sıkıntıdan patlayacaksınız kaydirigubbakcemile3
Gelde ben senin ifadeni bir alayım güzelim gel sen gell
Sen ilk geldiğinde topiğe üye olmak için kendini yırtığında bize ne söz vermiştin he? Hatırla bakayım CADIARZU

2- Kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.

bu soruyu sen okuyup kabul etmemişmiydin canım hee? O sebeple girmedinmi topiğe hee?
Peki senin antalyalı hamişlerde topiğinde sürekli ne işin var? Üstelikte ordaki listede adın geçiyor güncel olarak ben sana şimdi ne yapayım sen seç kötükedihüso

benim patron bugun ankaradaymışşşş hihoyyyt
mavii sana yolladım kız ilgileniverrrrrrkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: çatlak yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…