- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.621
haa burcu hanımm bu arada söylemeden geçemeyeceğim Biz seninle ilk başta hamile olduğunu öğrendiğinde ne konuşmuştuk canımcım? Ne söz vermiştin sen bize sengözlerimebaksanab
hatırlamadın dimi? dur ben hatırlatayım :jeyyar:
Hamileliğim süresince başka topiklere girmicem kafamı karıştırmıcam sadece bu topikte olucam demiştin hatırlıyormusun cicim? Peki neden başka topiklerden dedikoduların geliyor :mymeka: cevap veeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr Çok üzgünüm çoook
hiçbir şeyde kaçmıyor senin gözünden haaaa :1shok: kız korkulur senden he delikafaduldenhaa burcu hanımm bu arada söylemeden geçemeyeceğim Biz seninle ilk başta hamile olduğunu öğrendiğinde ne konuşmuştuk canımcım? Ne söz vermiştin sen bize sengözlerimebaksanab
hatırlamadın dimi? dur ben hatırlatayım :jeyyar:
Hamileliğim süresince başka topiklere girmicem kafamı karıştırmıcam sadece bu topikte olucam demiştin hatırlıyormusun cicim? Peki neden başka topiklerden dedikoduların geliyor :mymeka: cevap veeeeeeeeerrrrrrrrrrrrr Çok üzgünüm çoook
canım çok normal bunlar, sakın hapşırmamak için direnme, Allah korusun o daha tehlikelikızlarr hapşurdumm ama sol kasığıma inanılmaz acı girdi baardım resmeennn senağlama ayy çok acıdı yaa
Eyvah bilmeden pot kırmışım kafamçokkarıştı
hiçbir şeyde kaçmıyor senin gözünden haaaa :1shok: kız korkulur senden he delikafadulden
canım çok normal bunlar, sakın hapşırmamak için direnme, Allah korusun o daha tehlikeli
Filiz ablaaaaaaaaaa sen sorulardan yırttığını sanıyorsun ama ben zaten liste ve madde şeklinde değil sana ara ara çaktırmadan sorular sormuştum böylelikle senin hakkında bilmediğimiz bir şey yok kütüğe kadar eberdesin yavyuuu Şeniz Ama istiyorsan soruları sende cevaplayabilirsin bana uyar lülülülülülü
çok yaşayın iyi yaşayın emi cicim. Hamileliğin ilk dönemleri böyle hapşırmalar çok olurmuş alerjik yani birde hapşırırken karnını kasıklarına olan bölgeyi elinle tut istersen canım o zaman daha az canın acır bende yaşadım bunları :çok üzgünüm:
Aaaa gerçekten bende hapşırıp duruyorum sandımki üşüttüm demek normalmiş Ceren sen olmasan napıcaz biz bilmem merhaba bu arada kızlar hepinize kucak dolusu pozitif enerji yolluyorumma.s.a.s.
sen ne cadısın senhehehe yok almiim canikom kaydirigubbakcemile3
ısrrım her tombik tombik vallaa yerim yerim cokacimcoook
Aaaa gerçekten bende hapşırıp duruyorum sandımki üşüttüm demek normalmiş Ceren sen olmasan napıcaz biz bilmem merhaba bu arada kızlar hepinize kucak dolusu pozitif enerji yolluyorumma.s.a.s.
cadımı nerde kim o -tatlicadiarzu-
sen biliyin gülüm ben sana yine sorarım çaktırmadan kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun anam sen bilirsin ister ye ister sakla çocuk senin nassaa :roflol:
hoşgeldiniz çiğdem hanım nasılsınız?
Ben olmasam nemi yapacaksınız? sıkıntıdan patlayacaksınızkaydirigubbakcemile3
Gelde ben senin ifadeni bir alayım güzelim gel sen gell
Sen ilk geldiğinde topiğe üye olmak için kendini yırtığında bize ne söz vermiştin he? Hatırla bakayım CADIARZU
2- Kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.
bu soruyu sen okuyup kabul etmemişmiydin canım hee? O sebeple girmedinmi topiğe hee?
Peki senin antalyalı hamişlerde topiğinde sürekli ne işin var? Üstelikte ordaki listede adın geçiyor güncel olarak ben sana şimdi ne yapayım sen seç kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?