- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.641
Aaaa gerçekten bende hapşırıp duruyorum sandımki üşüttüm demek normalmiş Ceren sen olmasan napıcaz biz bilmem merhaba bu arada kızlar hepinize kucak dolusu pozitif enerji yolluyorumma.s.a.s.
benim patron bugun ankaradaymışşşş hihoyyyt
mavii sana yolladım kız ilgileniverrrrrrkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: çatlak yaaa
hoşgeldin canımcım, yolladığın enerjilere teşekkürler, bu arada Ceren'in seninle bir hesabı varmış, bilmem artık nedir? kaydirigubbakcemile3Aaaa gerçekten bende hapşırıp duruyorum sandımki üşüttüm demek normalmiş Ceren sen olmasan napıcaz biz bilmem merhaba bu arada kızlar hepinize kucak dolusu pozitif enerji yolluyorumma.s.a.s.
sağol hayatım, inşallah erken olduğu içindir hayatımpembe inci tekrar hoşgeldin aramıza
ablacım endişelenme herşey yolunda gidicek allahın izniyle bak kendin diyodun belirti için erken diye tedirgin olma tamam
ben ne umutluyum nede umutsuz bilmiyorum karışık ,işte benim bu halimi en iyi siz anlarsınız ben dile getiremiyorum cumartesi günü gelmezse kırmızılar biraz beklemeyi düşünüyorum hemen test yapmıcam galiba ama fikrim değişirse bilemem mutlaka yazarım size herşeyin hayırlısı teşekkür ederim ablacım ço sağola.s.
hehehe sana canı gönülden katılıyorum anacım :roflol:hoşgeldin canım
ceren valla ansiklopedi gibi
öğrenmek istedin bişey olursa çevir sayfalrını
al cevabını kaydirigubbakcemile3
cadımı nerde kim o -tatlicadiarzu-
sen biliyin gülüm ben sana yine sorarım çaktırmadan kaydirigubbakcemile3
afiyet olsun anam sen bilirsin ister ye ister sakla çocuk senin nassaa :roflol:
hoşgeldiniz çiğdem hanım nasılsınız?
Ben olmasam nemi yapacaksınız? sıkıntıdan patlayacaksınızkaydirigubbakcemile3
Gelde ben senin ifadeni bir alayım güzelim gel sen gell
Sen ilk geldiğinde topiğe üye olmak için kendini yırtığında bize ne söz vermiştin he? Hatırla bakayım CADIARZU
2- Kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.
bu soruyu sen okuyup kabul etmemişmiydin canım hee? O sebeple girmedinmi topiğe hee?
Peki senin antalyalı hamişlerde topiğinde sürekli ne işin var? Üstelikte ordaki listede adın geçiyor güncel olarak ben sana şimdi ne yapayım sen seç kötükedihüso
ay ceren süper bişey bu yaaaaaaa
maşallah kiminse Allah anzarlardan saklasın
sanki kokusu geldi burnuma
sarılasım geldi valla
ay gözleri de renkli aynı eşime benziyor
olabilir valla ceren:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hoşgeldin canımcım, yolladığın enerjilere teşekkürler, bu arada Ceren'in seninle bir hesabı varmış, bilmem artık nedir? kaydirigubbakcemile3
sağol hayatım, inşallah erken olduğu içindir hayatım
amaaaa biz merak ederiz şimdi pazar günü yaaaa... hmmm sen bir test al eczaneden dursun bir köşede, bakarsın lazım olur pazara yerimseniben
hehehe sana canı gönülden katılıyorum anacım :roflol:
ahaaaa yakalandın çiğdeeeem, valla yandın gülüm laelaelaelaelae
kız ceren içim bir hoş oldu vallaŞeniz
benim patron bugun ankaradaymışşşş hihoyyyt
mavii sana yolladım kız ilgileniverrrrrrkaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımcım, yolladığın enerjilere teşekkürler, bu arada Ceren'in seninle bir hesabı varmış, bilmem artık nedir? kaydirigubbakcemile3
sağol hayatım, inşallah erken olduğu içindir hayatım
amaaaa biz merak ederiz şimdi pazar günü yaaaa... hmmm sen bir test al eczaneden dursun bir köşede, bakarsın lazım olur pazara yerimseniben
hehehe sana canı gönülden katılıyorum anacım :roflol:
ahaaaa yakalandın çiğdeeeem, valla yandın gülüm laelaelaelaelae
şuna bakın ya
nur gelmişşşşşşşşşşşş
hoşgeldin nurumhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?