Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşgeldin canım
ceren valla ansiklopedi gibi
öğrenmek istedin bişey olursa çevir sayfalrını
al cevabını kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım aynen öyle kütüphane gibi maşalla

hoşgeldiniz çiğdem hanım nasılsınız?
Ben olmasam nemi yapacaksınız? sıkıntıdan patlayacaksınız kaydirigubbakcemile3
Gelde ben senin ifadeni bir alayım güzelim gel sen gell
Sen ilk geldiğinde topiğe üye olmak için kendini yırtığında bize ne söz vermiştin he? Hatırla bakayım CADIARZ

2- Kesinlikle başka topiklerde çok fazla online olmayacaksın.

bu soruyu sen okuyup kabul etmemişmiydin canım hee? O sebeple girmedinmi topiğe hee?
Peki senin antalyalı hamişlerde topiğinde sürekli ne işin var? Üstelikte ordaki listede adın geçiyor güncel olarak ben sana şimdi ne yapayım sen seç kötükedihüso[/QUOTE]

ya cerencim bir tek orda yazıyorum zaten çok yavaş ilerleyen bir topik hem sebeplerim var biliyorsun Antalyada yaşıyorum ve hastane doktor önerisiiçin oraya giriyorum yoksa kimseyi satmış değilim ayrıca çok fazla online olmayacaksın demiştim burda olduğumun onda biri kadar online oluyorumdur orda günahımı alıyosun valla genede cezam neyse çekerimsenağlamasenağlama sultanımm cezam senin elinden olsun yeyerkiii

hoşgeldin nasılsın çiğdem
selam canım yediğim fırçalardan sonra iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın canım

yandım ki ne yandım hemen şarkımı söylüyorum CEREN hatuna itaf ediyorum
yandım yandım yandım yandım ki ne yandım bana yeniden şarkılar söyleten cadı kadın :dance:

Ay inşallah cerenim ya inşallah ne kadar güzel maşallah

Sayın Nur,

Aşağıda görmüş olduğunuz resim yaklaşık 4,5 ay sonra dünyaya getireceğiniz bebeğinizin benzeridir nasıl ama laelaelaelaelae naniknanik

ooh kalabalığız yineee ne güselll
pembeincilikaftann kızz muhasebecimisin sen
Allah kurtarsınnn diyyim o zaman sanaaa

nurcum hoşgeldin nasılsıınn

slm kızlar merak etmişsiniz ben canlarım yaa...evet midem bi tuhaf hani bulantı var gibi daha başka birşey içim içime sıgmıyor bu aralar evde olmak için neler vermesdim gerçekten sıkıntılı geçiriyorum biraz yinede şükür diyorum.akşam başım agrıdı biraz yattım sabahları tuhaf şekilde sürekli kalkıyorum ama canım hiç birşey yemek istemiyor mecbur zorluyorum...hayırlısı ile sıkıntılı dönemleri atlatsak..gebelik zormuş anladım ki daha başındayım henüz...allah hepimizin yardımcısı olsun..... ceren gız o fotoları görmedim ben maalesef... bulcuk gönder sen o patronunu zaten hiç halim yok tlfla bile konuşmaya mecalim yok insanlara laf anlatmaktan yoruluyorum hazırda midem alt üstken gelsinde bi kusayım üstüne..

:roflol:aay süper olurrr mavii şöleee içinde ne var ne yok boşalt adamın üstüneee

günaydın nurcum nasılsın ilayda nasıl

tamam beyazcım yat dinlen aonra görüşürüz
iyiyiz canım babası yanında olunca benim zilli çok iyi kıpır kıpır sen nasılsın
Sayın Nur,

Aşağıda görmüş olduğunuz resim yaklaşık 4,5 ay sonra dünyaya getireceğiniz bebeğinizin benzeridir nasıl ama laelaelaelaelae naniknanik

ceren bu süper bişey teşekkür ederim winnieyide çok severim kızıma serisini aldım bunların
ooh kalabalığız yineee ne güselll
pembeincilikaftann kızz muhasebecimisin sen
Allah kurtarsınnn diyyim o zaman sanaaa

nurcum hoşgeldin nasılsıınn

hoşbuldum canım biz iyiyiz siz nasılsınız...

pembeinci hoşgeldin canım aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…