- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.661
ceren kzı nerden buluyon onları süper bebişler valla
hoşbuldum canım bide akşam girmiştim bu ne enerji ya oku oku bitiremedim...
günaydınlar nasılsınız
hoşbulduk canım aynen öyle kütüphane gibi maşallahoşgeldin canım
ceren valla ansiklopedi gibi
öğrenmek istedin bişey olursa çevir sayfalrını
al cevabını kaydirigubbakcemile3
selam canım yediğim fırçalardan sonra iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın canımhoşgeldin nasılsın çiğdem
yandım ki ne yandım hemen şarkımı söylüyorum CEREN hatuna itaf ediyorumhoşgeldin canımcım, yolladığın enerjilere teşekkürler, bu arada Ceren'in seninle bir hesabı varmış, bilmem artık nedir? kaydirigubbakcemile3
resmen ağzıma etti ceren hesabını gördü yani :)
ahaaaa yakalandın çiğdeeeem, valla yandın gülüm laelaelaelaelae
günaydın nurcum nasılsın ilayda nasılhoşbuldum canım bide akşam girmiştim bu ne enerji ya oku oku bitiremedim...
günaydınlar nasılsınız
kızlar ben acık yatam yoruldum
sonrada duş alayım ,randevu alayım
sonra görüşürük
nur gelmişşşşşşşşşşşş
hoşgeldin nurumhihoyyyt
iyiyiz güzelim sen naıslsın nur?
slm kızlar merak etmişsiniz ben canlarım yaa...evet midem bi tuhaf hani bulantı var gibi daha başka birşey içim içime sıgmıyor bu aralar evde olmak için neler vermesdim gerçekten sıkıntılı geçiriyorum biraz yinede şükür diyorum.akşam başım agrıdı biraz yattım sabahları tuhaf şekilde sürekli kalkıyorum ama canım hiç birşey yemek istemiyor mecbur zorluyorum...hayırlısı ile sıkıntılı dönemleri atlatsak..gebelik zormuş anladım ki daha başındayım henüz...allah hepimizin yardımcısı olsun..... ceren gız o fotoları görmedim ben maalesef... bulcuk gönder sen o patronunu zaten hiç halim yok tlfla bile konuşmaya mecalim yok insanlara laf anlatmaktan yoruluyorum hazırda midem alt üstken gelsinde bi kusayım üstüne..
iyiyiz canım babası yanında olunca benim zilli çok iyi kıpır kıpır sen nasılsıngünaydın nurcum nasılsın ilayda nasıl
tamam beyazcım yat dinlen aonra görüşürüz
ceren bu süper bişey teşekkür ederim winnieyide çok severim kızıma serisini aldım bunların
ooh kalabalığız yineee ne güselll
pembeincilikaftann kızz muhasebecimisin sen
Allah kurtarsınnn diyyim o zaman sanaaa
nurcum hoşgeldin nasılsıınn
ayy işallah kendi bebişlerimizin resimlerini koycaz böyleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?