Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

:sm_confused:bende ceren için buldum ama hala nasıl koycağım konusunda fikrim yok tam küçük ceren

kızlarr biraz işim vardı döndüm tekrar aranıza canlarımmm

Çiğdemcim bu seferlik bir kereye mahsus ceza vermeyeceğiz sana dua et hamilesin ve ilk defa bir hatan oldu amaaaa adımlarına dikkat et ona göre kaydirigubbakcemile3

Mavişimmm hala kötüsün demek canım yaa bende öyle diyorum valla hamilelik zormuş öyle dışardan göründüğü gibi kolay değilmiş olsun ama sağlık olsun geçecek bu günler ebedi değil ya sabır...

Nurcum sanada geçmiş olsun tatlım bol su iç gezerken üşüttün işte bak kaptın mikrobu gördünmü ah nurr ahh ne diyim ben sana bilmemkiiii....

Arifem canım bence pazar günü test yapma tatlım daha erken haftaya hafta içi yaparsın yani eğer regl olmazsan tabii. Hakkımızda hayırlısı....

Filiz abla sen nerdesin yaa geldin yazdın kayboldun hani bizleydin öğlene kadar....

canım hoşgeldin yine iyi hisetmiyosun demek allah yardımcın olsun birz sabır geçicek inşallah
canım biraz sancılandım gece idrar yolu enfeksiyonum yenilemiş idrar kültürü istedi drum ama 4 saat tuvalete gitmeden olacakmış ben o kadar duramıyorum ki

canım çok geçmiş olsun bol bol su iç bende iyiym nurcum çalışıyoruz senin kız işini biliyo valla babacı olucak sanırım

Gülüm her sınıf için ayrı bir çalışma kağıdı hazırlıyorum hafta sonuna, onun için biraz uzak kaldım, yazmıyorum ama takip ediyorum yazdıklarınızı

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 Kumsal..................................( 28 mart )
2 Nesemese.............................. az kaldı inşallah

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Yasemink................................36. Haftamızdayız (K) (27 nisan)
2. Beyaz16..................................33. haftamızdayız (K)(18 mayıs)
3. Menzilgülü...............................30. Haftamızdayız (E) (7 Haziran insallah)
4.Ceren.......................................28 haftamızdayız (K) (9 haziran [ceren öyle diyor valla] )
5. Lotuss75.................................28. haftamızdayız (K) (13 haziran)
6. Nur_84....................................25. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009)
7. İerror.......................................23 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim)
8.Kibele......................................22. haftamizdayız (K) (28 Temmuz)
9.Entelliye .................................21.haftamız (E) (02 ağustos 2009)
10.Htc80....................................14. haftamızdayız (17 Eylül)
11.Katar38038............................13. haftamızdayız (28 eylül)
12.Bulcuk..................................12. haftamızdayız(16 Ekim )
13.Pembeinci.............................12. Haftamızdayız (13 Ekim)
14.Petek09................................14. haftamızdayız (E) (17 eylül) (Prens Geliyooooorrrr)
15.Gcan.................................... 10. Haftamızdayız (12 Ekim )
16.Benssenb...............................6. Haftamızdayız (??)
17.Mavideniz...............................6. Haftamızdayız (15 kasım )
18.Ciğdem..................................9. Haftamızdayız (26 Ekim)
19.Rüzgar Deniz..........................En Yeni Hamişimiz. İnşallah bu kez herşey çok güzel olacak.....

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

ayyyyyy ben yerim bu minnoşları yaw... Ceren bravo valla, harikasın güzelim :)

ne demek efendim her zaman naniknanik

Gülüm her sınıf için ayrı bir çalışma kağıdı hazırlıyorum hafta sonuna, onun için biraz uzak kaldım, yazmıyorum ama takip ediyorum yazdıklarınızı

oofff ooff ayrı kalma o halde özletme kendini illa seslenmemizmi gerek yazman için

aa benim yemek saaatim gelmişcokacimcoook
gideyim içeyim çorbamı

hadi git ye afiyet olsun şeker cokacimcoook

Sayın Rüzgardeniz,

Aşağıda görmüş olduğunuz resim yaklaşık 8 ay sonra inşallaaahhhh Rabbimin izini ile dünyaya getireceğiniz bebeğinizin benzeridir nasıl ama laelaelaelaelae naniknanik

mavicim, geçmiş olsun canım ya maalesef senin hamileliğinin ilk aylarını nasıl geçireceğin belli oldu, biraz zorlanacaksın gözüküyor, ama napalım geçecek arkadaşım, biraz dişini sıkcaksın artık... sen tam olarak kaç haftalıksın bugün itibariyle?

cerencim buda senin kuzucuğun

oy oy oy yesin onu annesiiiiii kurban olurum ben buna yaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden ayyyy doğsada alsam kucaklasam amanın yaa dayanamıyommm nuuuurrrr....

Kızlar buda burcumun gönderdiği resim buda cerenmiş nasıl ama lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

Sayın Rüzgardeniz,

Aşağıda görmüş olduğunuz resim yaklaşık 8 ay sonra inşallaaahhhh Rabbimin izini ile dünyaya getireceğiniz bebeğinizin benzeridir nasıl ama laelaelaelaelae naniknanik

ayyyyyyyy bu süper bir şey... Allahım o günleri göstersin inşallah canımcım, inşallaaaahhhh... teşekkürler tatlım a.s.

ayyyyyyyy bu süper bir şey... Allahım o günleri göstersin inşallah canımcım, inşallaaaahhhh... teşekkürler tatlım a.s.

inşallah ablam her an dualarımdasın inşallaaahhhh o günü gördüğümüzde ayrı bir bayram yaşayacağız inan allahımın izini ile inşallaaaaaaaaaahhhhhhhh :teytey: :dance:

yok güzelim şimdilik bende senin gibi düşünüyorum ama bakalım zaman ne göstericek
kolay gelsin ablacım
aa benim yemek saaatim gelmişcokacimcoook
gideyim içeyim çorbamı

afiyet olsun canımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…