- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #20.681
:sm_confused:bende ceren için buldum ama hala nasıl koycağım konusunda fikrim yok tam küçük ceren
canım hoşgeldin yine iyi hisetmiyosun demek allah yardımcın olsun birz sabır geçicek inşallahslm kızlar merak etmişsiniz ben canlarım yaa...evet midem bi tuhaf hani bulantı var gibi daha başka birşey içim içime sıgmıyor bu aralar evde olmak için neler vermesdim gerçekten sıkıntılı geçiriyorum biraz yinede şükür diyorum.akşam başım agrıdı biraz yattım sabahları tuhaf şekilde sürekli kalkıyorum ama canım hiç birşey yemek istemiyor mecbur zorluyorum...hayırlısı ile sıkıntılı dönemleri atlatsak..gebelik zormuş anladım ki daha başındayım henüz...allah hepimizin yardımcısı olsun..... ceren gız o fotoları görmedim ben maalesef... bulcuk gönder sen o patronunu zaten hiç halim yok tlfla bile konuşmaya mecalim yok insanlara laf anlatmaktan yoruluyorum hazırda midem alt üstken gelsinde bi kusayım üstüne..
canım biraz sancılandım gece idrar yolu enfeksiyonum yenilemiş idrar kültürü istedi drum ama 4 saat tuvalete gitmeden olacakmış ben o kadar duramıyorum ki
Gülüm her sınıf için ayrı bir çalışma kağıdı hazırlıyorum hafta sonuna, onun için biraz uzak kaldım, yazmıyorum ama takip ediyorum yazdıklarınızıkızlarr biraz işim vardı döndüm tekrar aranıza canlarımmm
Çiğdemcim bu seferlik bir kereye mahsus ceza vermeyeceğiz sana dua et hamilesin ve ilk defa bir hatan oldu amaaaa adımlarına dikkat et ona göre kaydirigubbakcemile3
Mavişimmm hala kötüsün demek canım yaa bende öyle diyorum valla hamilelik zormuş öyle dışardan göründüğü gibi kolay değilmiş olsun ama sağlık olsun geçecek bu günler ebedi değil ya sabır...
Nurcum sanada geçmiş olsun tatlım bol su iç gezerken üşüttün işte bak kaptın mikrobu gördünmü ah nurr ahh ne diyim ben sana bilmemkiiii....
Arifem canım bence pazar günü test yapma tatlım daha erken haftaya hafta içi yaparsın yani eğer regl olmazsan tabii. Hakkımızda hayırlısı....
Filiz abla sen nerdesin yaa geldin yazdın kayboldun hani bizleydin öğlene kadar....
ayyyyyy ben yerim bu minnoşları yaw... Ceren bravo valla, harikasın güzelim :)
Gülüm her sınıf için ayrı bir çalışma kağıdı hazırlıyorum hafta sonuna, onun için biraz uzak kaldım, yazmıyorum ama takip ediyorum yazdıklarınızı
aa benim yemek saaatim gelmişcokacimcoook
gideyim içeyim çorbamı
ayyyyyyyy bu süper bir şey... Allahım o günleri göstersin inşallah canımcım, inşallaaaahhhh... teşekkürler tatlım a.s.
sağolun kızlar suyu çok içiyorum zaten o yüzden tuvalet bekçisi oldum
inşallah ablam her an dualarımdasın inşallaaahhhh o günü gördüğümüzde ayrı bir bayram yaşayacağız inan allahımın izini ile inşallaaaaaaaaaahhhhhhhh :teytey: :dance:
yok güzelim şimdilik bende senin gibi düşünüyorum ama bakalım zaman ne göstericekkızlarr biraz işim vardı döndüm tekrar aranıza canlarımmm
Çiğdemcim bu seferlik bir kereye mahsus ceza vermeyeceğiz sana dua et hamilesin ve ilk defa bir hatan oldu amaaaa adımlarına dikkat et ona göre kaydirigubbakcemile3
Mavişimmm hala kötüsün demek canım yaa bende öyle diyorum valla hamilelik zormuş öyle dışardan göründüğü gibi kolay değilmiş olsun ama sağlık olsun geçecek bu günler ebedi değil ya sabır...
Nurcum sanada geçmiş olsun tatlım bol su iç gezerken üşüttün işte bak kaptın mikrobu gördünmü ah nurr ahh ne diyim ben sana bilmemkiiii....
Arifem canım bence pazar günü test yapma tatlım daha erken haftaya hafta içi yaparsın yani eğer regl olmazsan tabii. Hakkımızda hayırlısı....
Filiz abla sen nerdesin yaa geldin yazdın kayboldun hani bizleydin öğlene kadar....
kolay gelsin ablacımGülüm her sınıf için ayrı bir çalışma kağıdı hazırlıyorum hafta sonuna, onun için biraz uzak kaldım, yazmıyorum ama takip ediyorum yazdıklarınızı
aa benim yemek saaatim gelmişcokacimcoook
gideyim içeyim çorbamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?