Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Sayın Pembeinci,

Aşağıda görmüş olduğunuz resim yaklaşık 7 ay sonra dünyaya getireceğiniz bebeğinizin benzeridir nasıl ama laelaelaelaelae naniknanik

ablacım sanırım öyle inş biraz sıkıyorum tabii kendimi uamrım fazla sürmeden atlatırım..6+4 oldum sanırım yani 7 haftalıkmı oluyor yoksa yine 6 haftadan mı sayılıyor..

ay keşke diyeceğim mavi gözlü bebiş istiyorum ama ben kahve eşim ela gözlü kaydirigubbakcemile3 çok zor ihtimal gibi gözüküyor
Ama çok güzelmiş anam geçmez bu 7 ay meraklandırdın beni iyice şimdi.

günaydın kızlar.inşallah iyisinizdir.merak ettim sizleri bir bakayım dedim ama niklerin çoğu değişmiş.ayıp olmazsa RÜZGARDENıZ filiz ablamı?

orasını allah bilir kuzum benim baktığım bir bebek vardı burdaki arkadaşlar bilir beyza 1,5 yaşında anasıda babasıda kara gözlü hemde esmer ama kız masmavi gözlere ve beyaz bir tene sahip allahın işi bu gülüm... Benim etrafımda böyle örnekler çok sağlıklı olsunlarda....

evet kayracım, benim :) nasılsın güzelim?

çok sevindim çok.anlatamam.resmen karıştım duygularım coştu.hep aklımdaydın.bu kadar isteyen bir insanın hamilelik haberi müthiş oldu.rabbim tamamına erdirsin.canını yakmasın bu kez.hayırlı uğurlu olsun ablacım.süper olmuş ya...
iyiyim ben.klasik ağrılarım var yaşamaya alıştığım.oğlum olacak benim.çok hareketli canımı yakıyor.ve bazı sorunlar var.işte debelenip duruyorum...abla dikkat et kendine.ve bol bol dua.hep beraber.yavrun sonuna kadar seninle kalsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…