Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

salı günü doktora gittim bebeğimi gördüm maşallah çok hareketli ama cinsiyetini bir türlü göstermedi bir ara döner gibi oldu doktor kız gibi dedi ama kesin değil. sğlıklı olsunda cinsiyeti farketmez. filiz abla sen nasılsın durumun nasıl

pazar günü aslında c.tesi başladı gibi ama ben başım agrıyor diye pek anlamadım iştahım yoktu fazla yemek yemedim midem almamıştı pazar günü de bildiginiz gibi..sanırım 6 ya girdigim gün 5 bitimi falan..

evet kayra dogru bildiniz..

canım sende iyisin değilmi?bebiş zorluyor sanırım.sonu güzel olsunda inşallah...

hoşgeldin canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik....evet rüzgardeniz filiz abla

iyiyim canım sağol.ağrılarla devam.çalışmak zorluyor biraz.erken ayrılacağım.işte korkularla devam.AYBALA dan ne haber?en son aşılama yaptırmış...bellimi?sen nasılsın?idrar yolu enfeksiyonu bendede sık tekrarlıyor.dikkat et canım...

Ceren beni affettin mi ? tamam Girmiyom artık oraya ahanda bak buraya yazıyom giren kurdeşen olsun emi kaydirigubbakcemile ahanda böyle çekersin saçımdan girersem valla sadece doktor ve hastane sormak için giriyodum ama yakalandım

canım beniim, çok teşekkür ederim Kayra'cığım, inan bana dualara çok ihtiyacım var, inşallah Rabbim sesimi duyar ve bu sefer bebğim beni bırakmaz :) içten sevincin için tekrar teşekkür ederim hayatım, sizlerin bu pozitif enerjisi beni inanılmaz motive ediyor canım, yanımda olduğunuzu bilmek bana güç veriyor, arada sırada uğra buraya da tamam mı tatlım? Allah sağlıkla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin birtanem, Rabbim hepimize yavrularımızın kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin, sağlıkla doğsunlar inşallah

Bazı sorunlar var demişsin, ne gibi sorunlar var canım? İnşallah ciddi şeyler değildir... Rabbim sağlıkla doğmasını ve kucapına almanı nasip etsin hayatım

kızlar herkese merhaba günaydın iki gündür giremiyordum nasılsınız

hoşgeldin kuzum nasılsın? Neden gelmiyorsun iki gündür hayırdır?

Canım merhaba hoşgeldin nasılsın? Evet filiz ablanın haberini aldığımızdan beri tüm topik tek yürek olduk onun için dua ediyoruz rabbim bu kez yüzünü güldürecek onunda bizlerinde inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin gelmiyorsun artık topiğe? Oğlun olucak demek hadi hayırlısı gözünüz aydın canım. Arada bir uğra kendinden haber ver emi tatlım...

canımmm evet en önemlisi o sağlıklı sıhhatli olsun gerisi sonra geliyor zaten doktorun kıza benziyor demesine fazla aldırış etme sakın kız diye şartlandırma kendini. Tam net görmeden bir şey demesin oda sizde aldırmayın ona göre yanılırsınız hee....

inşallah bir dahaki gidişinde öğrenirsin canım, önemli olan sağlıklı ve iyi olması... valla iyiyim hayatım, bir sıkıntım yok, kendimi dinliyorum ama yok bir şeyim :)
hmmm hayatım 7. haftanın başladığı güne denk geliyor, anladım... leblebi al yanına hayatım, mide bulantısını bastırıyormuş diye duydum, dene bakalım, faydası olur belki

canım uzaktan takip edebiliyorum bende daha sonuç almadı galiba...
bencede erken ayrıl ayakta durman falan etkiliyordur dikkat et kendinede oğluşumuzada

kızzz yazdım ya görmedinmi anacım affettik ceza vermicez bu seferlik dedik ya güloo nerdesin sen hangi alemde yaşıyorsun huuuuuuuu.... kaydirigubbakcemile3

kızlar bende yemeğe gidicem birazdan görüşürüz

afiyet olsun balım bol bol ye enerji topla ve hemen gel

bulcuk afiyet olsun ben saat 1 'de gidiyorum yemeğe acaba bugün ne yemek var inş. güzel birşeyler vardır .

sağol canım umarım güzel yemek çıkar sana

gözün aydın canım az kaldı cinisyetten emin olmaya bende bir ay sonra kontrole gidicem o zman söyler kesin

:roflol: delüüü kızzz
kızlar bende yemeğe gidicem birazdan görüşürüz
afiyet olsun canımcım

kızlar ben yemeğe gidiyorum, sonra görüşürüz :)

afiyet olsun ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…